Dream Away met heerlijke waxmelts van Geurrijk.nl

Geurrijk.nl Waxmelts

Al eerder heb ik geschreven over Waxmelts en soyscents, over geurkaarsen in alle soorten die je kan voorstellen en dat is omdat mijn liefde voor een heerlijke geur in huis groot is! Zeker de de dagen korter en de avonden koeler worden is het heerlijk om weg te dromen bij de heerlijke geur van een heerlijke waxmelt en de gezelligheid van een kaarsje, handen gevouwen om een mok lekkere geurende jasmijn thee…

Ik kreeg laatst een heerlijk geurend pakketje opgestuurd die me werkelijk vanuit de brievenbus al tegemoet geurde! Ondanks de vele lekkere waxmelts en soyscents  en geurkaarsen was een liefde op de eerste geur geboren!

Ik heb het over de waxmelts van Geurrijk.nl.

Ik ga jullie alles over deze waxmelts vertellen!

waxmelts van geurrijk

Soy wax melt cup geurrijk.nl

Waar ik normaal eigenlijk altijd de keuze heb gemaakt in geuren kreeg ik nu random wat geuren opgestuurd die allemaal zaten in leuke plastic kuipjes met een sticker met de naam erop!

Renske van Geurrijk stuurde mij precies de juiste geuren op! waaronder Thunderstorm een geur die mij doet denken aan het meest woelige herfstweer stormen met bliksem, blaadjes die door de lucht waaien, takken die afbreken en dat alles terwijl ik binnen aan het genieten ben van mijn waxmelt in de geurbrander, tientallen kaarsjes op me heen, een fleecedeken en mijn mega mok thee.

Ik vind het heel knap van Renske dat ze precies de juiste geuren heeft toegestuurd!

Geuren die passen bij mij! Maar echt heerlijke geuren!

soy scents wax melts geurrijk.nl

Geurrijk is een webwinkel die handgemaakte waxmelts verkoopt gemaakt van sojawas, Sojawas is minder schadelijk dan paraffine was en is daarnaast ook nog eens biologisch afbreekbaar is! Het is dus 100% ecologisch verantwoord en niet schadelijk voor de gezondheid.

De geuren van de waxmelts veranderen met de seizoenen mee en worden zo goed mogelijk samengesteld op de wensen van de klanten van Geurrijk.nl.

Soy Wax Melts van Geurrijk.nl

Je kan de geuren gemakkelijk in stukken snijden om ze aan te passen aan de grootte van je brander of aan de intensiteit van de geur waar je behoefte aan hebt!

De geuren van de waxmelts duren ongeveer 6 tot 8 uur en wanneer de geur niet meer aanwezig is kan je de waxmelt gemakkelijk verwijderen om hem te vervangen voor een nieuwe waxmelt!

waxmelts geurrijk

De waxmelts van Geurrijk.nl zien er stuk voor stuk prachtig gekleurd uit! ook hoe ze eruit zien is veel zorg en aandacht aan besteed!

Ik vind dat altijd heel leuk staan in de brander…

geurbrander met waxmelt van geurrijk.nl

Mijn brander is vrij groot dus ik doe 1 waxmelt in de brander en heb daar meestal langer als 8 uur plezier van.

Tijdens het branden smelt je waxmelt langzaam tot een vloeibare substantie waar vervolgens een heerlijke geur vanaf komt.

De geur verdampt maar de sojawas niet zodat je geen aangekoekte, aangebrande troep krijgt in je geurbrander zoals dat met olie en water wel eens het geval was.

geurbrander met waxmelts van geurrijk.nl

De geur die er vervolgens vanaf komt is heerlijk! Aanwezig en ruikbaar maar niet misselijkmakend sterk! Je merkt echt dat Renske gebruikt maakt van heerlijke geur oliën bij het maken van de waxmelts en zeker geen rommel want de waxmelts ruiken bijna natuurlijk lekker!

geurrijk.nl waxmelts soyscents

Wat ik al eerder zij, ik heb al heel veel geuren geroken wat betreft waxmelts en ik werd echt meteen verliefd op de geuren van Geurrijk.nl.

Nou is geur natuurlijk heel erg persoonlijk maar ik kan jullie aanraden om zeker eens een kijkje te nemen op de website en eens wat te bestellen om deze geursensatie zelf te ervaren!

Geurrijk.nl

Geurrijk.nl heeft een hele ruime keuze aan geuren en de waxmelts kosten ongeveer 1€ per stuk maar er zijn ook regelmatix waxmelts in de aanbieding! Bijvoorbeeld staan er nu waxmelts op de site voor 0,50€

Als je dat vergelijkt met een tart van Yankee candles kan ik jullie vertellen dat ze goedkoper en 100x lekkerder zijn!

wat vinden jullie van waxmelts? hebben jullie al ervaring met waxmelts en geurbranders?

 

 

 

Advertenties

10 thoughts on “Dream Away met heerlijke waxmelts van Geurrijk.nl

  1. Ik heb scentchips en die ruiken ook heerlijk! Alleen alweer bijna op helaas.. Ik ben wel benieuwd naar die waxmelts ga er zeker wat bestellen!

  2. Pingback: Nog even een reminder voor leuke Kortingen en een winactie! | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s