Kortingscode Waxmelts van Geurrijk…

waxmelts geurrijk kortingscode

Lieve allemaal, Vandaag als middag artikel even een kort artikel… Maar wel een hele leuke…

Lees verder:

Geurrijk.nl Waxmelts

Ik heb jullie gisteren verteld van de heerlijke Waxmelts van Geurrijk.nl ,De heerlijke met de hand gemaakte waxmelts van sojawas en heerlijk geurende oliën voor in je geurbrander.

Vandaag mag ik jullie een cadeautje aanbieden van Renske van Geurrijk.nl! Speciaal voor de lezers en lezeressen van mywickedweirdlife.com heeft zij een kortingscode aangemaakt voor 25% korting op het volledige assortiment van Geurrijk.nl.

geurrijk.nl waxmelts soyscents

De Kortingscode is geldig tot en met zondag 19 oktober en kan zo vaak als je wilt gebruikt worden, met andere woorden ben je zo enthousiast kan je nog een keer met korting bestellen.

De korting is niet geldig op de verzendkosten maar puur op de waxmelts! Je kan de kortingscode invoeren bij de winkelwagen waarna de korting van 25% automatisch word verrekend!

Geurrijk.nl

Als je van een lekkere geur houd in huis, graag een geurkaars brand of olie of soy scents in een geurbrander… Dan kan ik jullie echt aanraden om de Waxmelts van Geurrijk.nl eens te gaan uitproberen! Zeker met een korting van 25% wat maakt dat ze maar 0,75€ per stuk zijn!

Eerder heb ik al verteld dat de waxmelts zeker 6 tot 8 uur meegaan maar mijn ervaring is dat ze vaak nog veel langer meegaan als dat!

Gauw bestellen bij Geurrijk.nl om te gaan genieten van heerlijke geuren met een korting van 25% Met kortingscode: 25MWWL14

 

Advertenties

4 thoughts on “Kortingscode Waxmelts van Geurrijk…

    • Ik begrijp je reactie, maar deze redenering gaat niet op als je bedenkt dat deze waxmelts een keer zo groot zijn…

      Je kunt de waxmelts van geurrijk.nl eventueel door midden snijden wanneer je een kleinere brander hebt of je een voorkeur hebt voor een minder intense geur. Je krijgt dus een keer zoveel voor €1,00 (of €0,75 wanneer je de kortingscode gebruikt), waardoor je in verhouding goedkoper uit bent!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s