Sand style Nagellak van P2 in Dreamy…

P2 Sandstyle Nagellak Dreamy

Verliefd ben ik op de mooie nagellak van P2…

Soms baal ik er gewoon van dat ik ervoor naar Duitsland moet om het daar te gaan halen! Ik heb dan wel weer het grote voordeel dat mijn vaders grote liefde in Duitsland woont en ik die kant binnenkort weer op ga voor een weekend om mijn “Nieuwe” Familie te ontmoeten!

Toepasselijk is het dan weer dat de nagellak die ik vandaag aan jullie wil laten zien Dreamy heet…

Dreamy is mijn vader namelijk als hij in Nederland is en zij in Duitsland… Mijn vader is een echte Romanticus als het gaat om zijn Grote liefde….

Sand Style Nagellak P2 Dreamy

Dreamy van P2 is een Sand style polish, dat wil zeggen een nagellak met een zand effect op de nagels…Maar dan in de meest geweldige kleur ooit die meer aan de diep azuur blauwe zee doet denken dan aan zand, als ik me de staart van een Zeemeermin voorstel dan moet hij er zo uitzien denk ik!

Sand Style Polish P2 Dreamy

Het flesje van P2 Sand style nagellak is vierkant en strak met een dop in de kleur van de nagellak. Op de dop staat het logo en op het flesje staat de nagellak beschreven met zilveren letters.

P2 Dreamy Sand Style polish

Op de achterkant van het flesje staat de naam van de nagellak met informatie over de nagellak. Je ziet hier trouwens goed aan de foto’s hoe prachtig deze nagellak eigenlijk is… Dat valt al meteen op in het flesje.

Op de achterkant staat dat het een special effect nagellak is met een reliëf als finish. Je nagels zullen echte highlights zijn! Kortom ze zullen opvallen!

Je hebt twee laagjes nodig om ze aan te brengen en ieder laagje moet je eerst grondig laten drogen!

Nagellak P2 Sand Style nagellak Dreamy

De kleur is echt prachtig Azuurblauw met gouden shimmer erin die de nagellak een prachtig effect geeft! heel bijzonder! Ook in het flesje glanst de nagellak je al tegemoet en zie je dat hij heel bijzonder is! Ik moest hem dan ook gelijk hebben toen ik hem zag staan bij de DM in Duitsland!

Dreamy past goed vind ik want als ik droom droom ik graag van bounty witten stranden met een azuurblauwe zee, ik met een coctail in mijn handen in een hangmat aan twee palmbomen genietend van de zon en luisterend naar de golven van de zee…

sandstyle nagellak van P2 in dreamy

*plop* dat was mijn droomwolk ik moet even terug naar de realiteit ik ben namelijk een artikel aan het schrijven!

Goed waar was ik… Oh ja de nagellak heeft een vrij standaard kwastje. gewoon smal! Persoonlijk heb ik liever een breed kwastje maar ik weet dat dat persoonlijk is.

sand style Nail Polish P2 in Dreamy

Om de nagellak mooi op je nagels te krijgen moet je echt wel twee laagjes lakken! Met twee laagjes heb je de nagellak er mooi dicht op zitten!

Gelukkig droogt Sandstyle nagellak heel erg snel, je hoeft dus niet te lang te wachten voor je de volgende laag op je nagels kan doen! Ik vind dit altijd een groot voordeel van Sand style nagellakjes!

P2 Nagellak sand style dreamy

Ik vind de nagellak en het effect van de nagellak echt zo super mooi! Prachtig gewoon, hij glanst en glimt en glitterd heel erg mooi! 1000 en 1 zeemeerminnen nacht!

De kwaliteit van de nagellak vind ik echt heel erg goed! hij blijft ook redelijk zitten maar na twee dagen begint hij wel te chippen! dit is echter vrij normaal voor Sandy style nagellakjes! Toch kan je hem vrij goed nog een keer bijwerken! omdat het een 3D nagellak is valt het niet zo op!

Zo hou je hem een dag of 4 echt wel heel mooi op je nagels!

De nagellak is heel erg budget! je betaald voor deze prachtige nagellak bij de DM in Duitsland namelijk maar 1,95€ en naast deze kleur hebben ze echt nog meer prachtige kleuren!

Mocht je in de buurt zijn van Duitsland dan raad ik je zeker aan om eens te gaan shoppen bij de DM om helemaal los te gaan in het P2 schap! Tot nu toe ben ik niet alleen heel erg te spreken over de nagellak van P2 maar ook over de andere producten van P2!

wat vinden jullie van deze prachtige nagellak?

Advertenties

8 thoughts on “Sand style Nagellak van P2 in Dreamy…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s