MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade

MAC Mineralize skinfinish lightscapade

MAC heeft prachtige producten… dat weten we allemaal en als je er eenmaal aan begint dan ben je hooked! Dan is er geen weg meer terug en wil je meer en meer en meer…

De een heeft het met de lippenstiften en de ander met de oogschaduw! weer een ander heeft het net als ik met de blushes en de highlighters! Tja wat kan ik erover zeggen, ik hou van kleur en glans op mn wangen! Ik vind dat het maakt dat ik er wakker, fris en gezonder uitzie.

Ik had al een aantal highlighters ofwel Mineralize Skinfinishes van Mac en ik twijfelde heel lang of ik Lightscapade ook wou hebben maar na het lezen en zien van een aantal reviews besloot ik hem toch te kopen en dat heb ik gedaan op de dag dat ik ging shoppen met de andere blogmeiden!

Vandaag ga ik hem ook aan jullie voorstellen!

MAC highlighter lightscapade

Zoals alle andere mineralize skinfinishes is ook de verpakking van Lightscapade veranderd. Mat en glanzend zwart is het doosje en met de vertrouwde witte letters erop, de sticker met de naam op de zijkant en op de achterkant de ingrediënten en informatie.

MAC mineralize skinfinish highlighter lightscapade

Ook het Lightscapade doosje is volgens de nieuwe verpakking van MAC met een heel fijn kijk venster waardoor je haast een soort 3D effect krijgt!

m.a.c. Lightscapade MAC

MAC liefhebbers moesten echt even aan de verpakking wennen, maar ik vind hem heel mooi! Daarnaast is hij stevig en geeft het venster het mooie kijk effect.

Lightscapade mineralize skinfinish mac

Net als het doosje is de bovenkant MAT zwart en de onderkant glanzend zwart! Het geeft een mooi effect. Op de achterkant staat dat het product 10 gram bevat en dat het Lightscapade is.

MAC Lightscapade mineralize skinfinish

Wanneer je het doosje opent is het net of je een prachtige planeet ziet, zo eentje waar de troetelbeertjes wonen… Een mooie planeet met pastelkleurtjes.

De glans en de glow is prachtig!

Lightscapade MAC

Als je hem goed bekijkt zie je dat Lightscapade een prachtige highlighter is met veel kleuren in het patroon.

Het doosje opent en sluit overigens met een magneet sluiting en als je die eenmaal door hebt dan is hij heel prettig!

highlighter MAC Lightscapade

Als je de highlighter bekijkt dan is het net of je een planeet ziet met allemaal meertjes, eilanden en riviertjes!

Je kan het natuurlijk ook een marmer effect noemen! maar hij is prachtig en ik kan er van genieten om ernaar te kijken!

swatches MAC Lightscapade

Bij de swatches kan je zien dat je niet meerdere kleuren ziet, als je over een bepaalde kleur gaat blijft de glans ook hetzelfde en word bijvoorbeeld niet meer koel door de lila of roze door het roze!

swatches mineralize skinfinish MAC lightscapade

De glans is parelachtig wit en echt heel mooi! het is het soort highlighter die een mooie frisse gloed aan je huid geeft, die perfect is op het wenkbrauw bot en die prachtig staat in de binnenste ooghoeken.

Het pigment is zoals we van MAC gewend zijn heel erg goed!

De mevrouw in de Douglas in Utrecht van de M.A.C. counter vertelde mij gezien de ondertoon van mijn huid en mijn lichte huidskleur dat dit voor mij de perfecte highlighter zou zijn, mooier als NARS Orgasm omdat deze koel is en Orgasm warm. en ach ik vind ze allebei mooi maar toen ze hem bij me opdeed was ik wel om om hem te kopen! Hij was werkelijk prachtig!

look met mac lightscapade

Niet mijn beste foto maar je ziet de glans hier heel erg goed!

MAC Lightscapade look

Zoals je kan zien is de highlighter prachtig en geeft hij echt een heel mooi effect! Hij glanst mooi en geeft een frisse uitstraling.

Ik vind het een mooie aanvulling op mijn stash vooral omdat ik vrij veel warme highlighters heb en dit een koele is.

Ik vind het ook zeker een aanrader! Een prachtige highlighter die voor iedereen een aanvulling is!

Hij is te koop voor 29,50€ bij de MAC winkels en counters!

wat vinden jullie van Lightscapade?

Advertenties

17 thoughts on “MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade

  1. Hij is zo mooi! Ik wilde hem een tijd terug kopen.. maar toen waren ze dus bezig met het veranderen van die verpakkingen. Binnenkort ga ik hem zééker aanschaffen!

  2. Ik zat nog te twijfelen om hem te nemen, ik ben toch voor Soft & Gentle gegaan. Nu vind ik hem eigenlijk wel heel mooi dat hij meteen op m’n verlanglijstje komt te staan!

  3. Oohh nee, nu wil ik deze ook hebben, wat is hij mooi zeg! ❤ Ik moet hem maar meteen op mijn wishlist zetten want een highlighter die zo mooi is en ook nog zo'n gaaf patroontje heeft moet ik hebben haha!

  4. Pingback: Mijn 6 favorieten van MAC | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s