Yves Rocher Sexy Pulp Lipgloss…

yves Rocher lipgloss sexy pulp

Ik weet nog goed dat ik de Sexy Pulp Lipglossjes voor het eerst zag bij een aantal bloggers die een actie deden met Yves Rocher! Ik vond ze echt zo’n mooi effect geven!

Ik deed een bestelling bij Yves Rocher waar ik er 1 kreegen ik er 1 bestelde. Aan mijn stash voegde ik twee sexy pulp lipglossjes toe, namelijk Rose Vif en Nude Rosé.

sexy pulp lipgloss yves rocher

De Lipgloss van Yves Rocher zit in een mooie plastick huls. De dop heeft een leuke vorm en de letters staan er in het zilver op, de verpakking is vrij dik en stevig!

rose vif sexy pulp lipgloss yves rocher

De eerste Lipgloss die ik jullie ga laten zien is Rose Vif. Op de dop staat echt heel mooi het logo van Yves rocher enop de achterkant een sticker met de naam van de lipgloss. Rose Vif is een mooie zacht roze lipgloss die je lippen net iets meer kleur en glans geeft!

lipgloss van yves rocher sexy pulp rose vif

De Lipgloss van Yves rocher heeft een spons applicator die een beetje plat is wat wel heel prettig aanbrengt moet ik zeggen!

spons applicator dwatches rose vif yves rocher

De kleur is heel mooi zacht roze en heeft een heel subtiel glittertje, maar geeft bij de swatches echt al een mooi kleurtje af. Het is meer voor de glans als voor de kleur.

rose vif yves rocher look

De Lipgloss Rose Vif van Yves rocher geeft je lippen een beetje een zacht roze glans, ze laten je lippen een beetje wat voller lijken en deze kleur houd je look mooi neutraal.

De lipgloss plakt niet en blijft goed zitten.

yves rocher sexy pulp lipgloss nude rosé

De tweede lipgloss is Nude Rosé wat een mooie koraal kleur is.

yves rocher sexy pulp lipgloss nude rosé

swatches Nude rosé Yves rocher

Ook deze lipgloss heeft een spons applicator. De kleur is iets feller als rose vif, het is echt een koraal kleur maar wel sheer. en is echt een gloss die zorgt voor glans en je lippen net iets meer kleur geeft.

lipgloss nude rosé

Dit zie je ook terug op mijn lippen, ze hebben bij Nude Rosé meer kleur als bij rose vif en ook deze sexy pulp lipgloss laat de lippen wat voller lijken zonder te tintelen!

Ik ben heel tevreden over deze lipgloss die HIER te krijgen is voor normaal 15,50€ maar nou is er bij Yves Rocher altijd korting waardoor hij meestal wel in de aanbieding is. Nu Zit er 30% korting op.

wat vinden jullie van deze lipgloss?

Advertenties

11 thoughts on “Yves Rocher Sexy Pulp Lipgloss…

  1. Ros Vif vind ik wel erg mooi, maar ik denk dat dit komt omdat hij heel erg subtiel is…zelf ben ik niet een echt lipglossmeisje…dat komt omdat de meeste toch wel plakken en dat vind ik niet zo erg fijn, en als ze niet plakken wil ik er wel eens eentje proberen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s