Real Techniques kwasten en eerste indruk Dupes van Real techniques kwasten

Note: sorry voor het bewegende beeld, ik ben er aan aan het werken want op het origineel is dit niet, het is pas gekomen bij het uploaden bij youtube. Ik hoop dat het snel weer over is!

Vandaag heb ik voor jullie een filmpje van Real Techniques kwasten, ik laat een aantal van de kwasten goed en uitgebreid zien en daarna laat ik jullie een heleboel dupes van Real techniques kwasten zien die ik via Light in the Box heb gekocht! voor beide sets betaalde ik 40€ terwijl 1 klein setje kwasten van Real Techniques al rond de 24 euro kost!

Zeker de moeite waard om eens bij Light in the box te gaan kijken HIER voor deze mooie kwasten.

Ik laat ze jullie stuk voor stuk uitgebreid zien en van de real techniques kwasten die ik heb laat ik jullie de vergelijkende kwasten zien! veel kijkplezier!

Advertenties

9 thoughts on “Real Techniques kwasten en eerste indruk Dupes van Real techniques kwasten

    • Het is mij inderdaad ook opgevallen dat het beeld erg beweegt, dit is gekomen bij youtube want hij doet het op het origineel niet en zelfs als ik hem ga bewerken in youtube doet hij het niet. ik heb het beeld gestabiliseerd, dat duurt even en anders zet ik hem er nog een keer op. geen idee dus, mijn man denkt dat het komt doordat youtube het bestand omzet.

  1. Wat een eisende camera, zou goed in Aziatische bedrijven passen waar ze altijd moeten lachen. Wel een erg mooi beeld geeft je nieuwe camera! Nog steeds met de hoest Saskia, kop warme thee. Zoveel kwasten, de dupes zien er gewoon al super uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s