P2 Color Victim Nail Polish “Summer Calling”

P2 Color Victim Nail Polish Summer Calling

Horen jullie hem nog roepen? De zomer? Dat is dan deze leuke nagellak van P2 genaamd Summer calling! Maar een nagellak die summer calling heet en wat donkerder is kan natuurlijk ook prima in het najaar! Zo hoeven we de zomer nog even niet los te laten en kunnen we nog even genieten van de vrolijkheid van de zomer!

P2 Color victim nail polish, weer een te gek nagellakje van P2 die geweldig lang blijft zitten en echt heel fijn is in gebruik! Ik ben fan!

Vandaag ga ik jullie dit kleine stukje zomer laten zien!

P2 Nagellak Summer Calling

De Color Victim nagellak collectie van P2 zijn de goedkoopste nagellak lijn van P2! Ieder nagellakje kost maar 1,45€ *shock* tja dat is niet veel heh voor een mooie goede nagellak!

Summer Calling Color Victim nail polish nagellak P2

De flesjes zijn vrij plat en rechthoekig, heel strak, voelen stevig aan en hebben een zilveren dop met het P2 Logo erop!

Ik heb de Kleur Summer calling wat een mooi koraal kleurtje is met gouden shimmer erin, daardoor geeft hij eigenlijk een oranje rood effect.

P2 Nagellak Summer Calling...

Het kwastje is vrij standaard qua breedte maar is wel prettig met aanbrengen! wanneer ik het kwastje laat zien zie je dat de gouden shimmer goed zichtbaar is!

Nagels gelakt met Summer calling van P2

De nagellak is prachtig op de nagels! De shimmer is mooi zichtbaar en de koraal kleur word door de gouden shimmer op de nagels echt heel mooi van kleur!

De Nagellak glanst ook echt heel erg mooi!

SUmmer calling op mijn nagels

Wat heel prettig is aan de nagellak van P2 is dat hij heel goed dekt. in 1 laag is hij al vrij dekkend, voor het mooie heb ik er twee laagjes op gedaan maar dat is persoonlijk.

P2 DM Duitsland Nagellak Summer calling

Verder droogt de nagellak heel snel en blijft vervolgens ook nog heel lang goed zitten. begint pas te chippen bij dag 3 en dan nog heel minimaal! Zeker voor op mijn gladde zachte en broze nagels is dat echt heel goed! Nagellak chipt vrij snel op mijn nagels namelijk!

Ik vind dat de P2 Color Victim Nailpolish ook het effect geeft dat het gel nagellak is terwijl dat niet het geval is.

De nagellak geeft ook echt die prachtige gel look en glans!

Als je in Duitsland gaat shoppen en bij de DM komt waar P2 te koop is raad ik jullie zeker aan om een aantal nagellakjes mee te nemen want ze zijn prachtig en zeker voor dit geld van waanzinnige kwaliteit!

Ik vind P2 echt een ontdekking als het om Budget make-up gaat!

wat vinden jullie van deze nagellak?

 

Advertenties

10 thoughts on “P2 Color Victim Nail Polish “Summer Calling”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s