Make-up kwasten sierkussens van Kussen.nl

Make-up kwasten kussens van Kussen.nl

Van kussen.nl kreeg ik de kans om twee te gekke kussens te reviewen voor jullie… Twee kussens die ervoor zorgde dat ik mijn halve slaapkamer heb veranderd, ik ging namelijk van Taupe naar grijs wat goed te combineren was met zwart wit.

Vandaag ga ik jullie mijn te gekke kussens van Kussen.nl laten zien!

Sierkussens van Kussen.nl

De kussens die ik heb uitgezocht doen mij denken aan mijn grote passie make-up! Ik heb natuurlijk niet voor niets een beautyblog! Op de Sierkussens van kussen.nl staan kwasten en er valt natuurlijk te twisten of het schilder kwasten of make-up kwasten zijn maar ik vroeg het mijn man en die zij meteen… Make-up kwasten! Toen was ik om!

De kussens met de kwasten gingen in mijn virtuele mandje en ik drukte op de bestelknop! Een paar dagen later arriveerde er een grote doos met twee heerlijk dikke kussens!

Corbetta kussenhoes kussen.nl

Een nieuwe liefde was geboren en ik nam ze blij mee naar mijn slaapkamer waar ook mijn make-up stash is (en door de rest van het huis want… overal ligt wel wat), mijn makeup tafel, mijn spiegels en mijn…Bed! (uiteraard anders is het geen slaapkamer)

Ik maak mijn bed amerikaans op, dat wil zeggen lekker veel kussens, en dat is gelijk ook het leuke van kussen.nl! Ze hebben alle ingrediënten in huis voor een te gek opgemaakt Amerikaans bed of een cozy bank in de woonkamer!

Kussen hoezen en sierkussens hebben ze in alle soorten en maten en de een nog leuker als de ander! Daarnaast zijn de Kussens en hoezen ook nog goed betaalbaar.

Naast kussens en hoezen hebben ze natuurlijk ook kussens om op te slapen, kussens voor de kinderkamer, accessoires die met wamrte en slapen te maken hebben, spreien, fleecedekens en bijvoorbeeld hitte pitten!

Makeup kwasten kussens van kussen.nl

Natuurlijk was het wel zo dat bij de komst van nieuwe kussens mijn kamer niet meer klopte… Tijd voor The Big change!

want blij als ik was toen ik naar boven rende met mijn nieuwe kussens, minder was het  ioh ioh ioh gevoel toen ik zag dat zwart wit NATUURLIJK niet matchte met Taupe…

 

Dus kwam er een nieuwe sprei en andere nieuwe kussenhoezen voor om mijn kussens. Er kwamen nieuwe Accessoires en mijn kamer werd nieuw en gezellig en Winterklaar met mijn make-up kwasten kussens van Kussen.nl die wel de echte Eye catchers van mijn kamer zijn!

Kussens van Kussen.nl

Al eerder liet ik ze in een filmpje zien en op Instagram en de reacties die ik toen al kreeg op de kussens waren heel leuk! de make-up kwasten kussens score!!

Behalve als kussens kan je ze ook als hoezen kopen en zijn ze HIER te krijgen voor 13,95€ op de website staat dat het formaat 45 bij 45 is maar het formaat is eigenlijk 30 bij 50 cm.

Dutch Decor kussen van kussen.nl

De Sierkussens die te koop zijn bij Kussen.nl met de make-up kwasten zijn van Dutch Decor en zijn kwalitatief heel goed, ik heb ze nu al een tijdje en ze behouden hun vorm en kleur super goed!

Makeup kwasten sierkussen van kussen.nl

Natuurlijk passen ze geweldig op de slaapkamer van een Beautyblogger (waar mijn man ook mag slapen ;), hey that’s the deal… Hij gamet beneden en ik make-up boven!)

Kussens van Kussen.nl met makeup kwasten

Ik moest het plaatje natuurlijk even nabootsen met make-up kwasten, want die horen nou eenmaal bij het leven van een beautyblogger!

Ik ben super blij met mijn eyecatchers kussens van Kussen.nl!

Maar ook voor andere kleuren slaapkamers, of een andere smaak hebben ze leuke accessoires! De grootste collectie sierkussens, Kussens om op te relaxen, Ruim 600 kussenhoezen, hoofdkussens en kussen accessoires!

sierkussens van kussen.nl...

Wat vinden jullie van de leuke make-up kwasten kussens van Kussen.nl?

Advertenties

15 thoughts on “Make-up kwasten sierkussens van Kussen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s