MAC Blush Plum Foolery

MAC Blush Plum Foolery

Laatst schreef ik al dat als je eenmaal aan MAC begint…Dan ben je Hooked!  en ik ben echt dol op MAC! Ik heb al echt een aantal prachtige blushes van MAC en ik ben eerlijk als ik zeg dat ik die eerder pak als NARS Orgasm wat ik ook een prachtige blush vind.

De kwaliteit van de MAC blushes is echt geweldig! en de ene kleur is nog mooier als de andere!

Toen ik met de (blog) meiden ging shoppen laatst in Utrecht wilde ik weer een blush van M.A.C. kopen en swatchte de ene na de andere. En op advies van de meiden nam ik eens een blush die anders was als de meeste andere blushes die ik meestal koop, Ik koos een blush met een koele ondertoon.

Met Plum Foolery liep ik vervolgens de deur uit en vandaag ga ik hem ook met jullie delen… Via mijn blog dan 😉

plum foolery MAC

Plum Foolery is een sheertone shimmer blush, dat betekend dat het geen heftige blush is en met een glanzende finish! En daar hou ik van.

De sheertone shimmer blusjes hebben nog steeds de oude mac verpakkingen, dus met een koorkijk gat, de naam van de blush op de zijkant en de ingrediënten en informatie op de achterkant.

mac plum foolery sheertone shimmer blush

Ook het doosje van de sheertone shimmer blush in plum foolery is nog zoals de oude verpakkingen waren. Dat betekend dat ze gewoon een symmetrische vorm hebben en het MAC logo op de bovenkant.

Sheertone shimmer blush plum foolery MAC

Op de achterkant staat de naam van de blush en ook wat informatie, bijvoorbeeld waar MAC voor staat: Make-up Art Cosmetics, het word gemaakt in Italië.

MAC sheertone shimmer blush Plum foolery

Wanneer je het doosje opent zie je daar een prachtige blush, tja ik heb hem zelf gekozen dus ik vind hem mooi natuurlijk maar het is echt een prachtige donkere oud roze kleur met een glans.

MAC Plum Foolery

Blush Plum Foolery MAC

Close up kan je zien hoe mooi de glans is en de kleur. Normaal kies ik vaak warme, perzik kleuren maar dit is echt een kleur met een koele ondertoon.

swatches plum foolery MAC

Bij de swatches kan je al goed zien wat er met sheertone shimmer blush bedoeld word, het is zeker geen blush waarmee je vreselijk moet uitkijken met aanbrengen dat je geen clown word. Nee deze Blush geeft een sheer effect met een glans.

Het pigment is geweldig en de glans is zo verschrikkelijk mooi!

Plum foolery blush MAC Look

Op mijn wangen vind ik de blush gewoonweg prachtig, vooral de glow die hij geeft waar ik erg van hou, maar ook de kleur is erg mooi.

Look met MAC Blush Plum Foolery

Ook dit is weer een kleur die veel mensen met verschillende huid en haar tinten mooi zal staan. Donkere meiden kunnen de blush wat heftiger aanbrengen en dan is hij prachtig.

Meiden met een lichte huidstint brengen gewoon één laagje aan en je hebt een hele mooie blos op je wangen.

Ik vind de blush echt een aanrader. De prijs van de blushes is echter wel wat omhoog gegaan, ze zijn momenteel 22€

wat vinden jullie van deze prachtige blush?

Advertenties

22 thoughts on “MAC Blush Plum Foolery

  1. Wat een supergave kleur! Wel stom van de prijsverhogingen bij MAC trouwens; ik vind juist dat het een merk is dat zo leuk is doordat het een high end gevoel geeft voor een middle end prijs zeg maar. €22,- vind ik nog wel kunnen, maar stel dat dit door gaat en het verschil tussen een écht high end product maar klein wordt, dan zal ik denk ik liever een écht high end product kopen in plaats van iets van MAC.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s