Make-Up Revolution Blushing hearts Blush Blushing heart

Blushing hearts makeup revolution...

Ik heb al eerder een blogpost gemaakt over Blushing hearts producten van Make-up Revolution. Te gek vind ik ze! A omdat ze er heel leuk uit zien en B. Omdat ze mooi zijn! Dupes van Too Faced blushes, goed van kwaliteit en noem maar op! Dat is de conclusie geweest die ik de vorige keer trok!

Vandaag heb ik nog een review voor jullie van een Blushing heart die mijn heart heeft gestolen! een mooie blush met de naam Blushing heart!

Makeup revolution Blushing heart blush

Alleen de verpakking al is een tien met een griffel waard! ik kan er naar blijven kijken en wat is het fotogeniek! de verpakking is ook lekker druk! de foto van de blush staat op de achterkant, op de zijkanten staan dingen als I Love Make-up en de ingrediënten! Maar alles klopt, past en staat leuk!

Blushing heart blush makeup revolution

En dan zit er ook nog een prachtige verpakking in met een mooie hartvorm als doosje, metallic letters erop en lekker knap roze!

Het is overigens een Triple baked Blusher, Het is een gebakken blush met drie kleuren die we zo gaan bewonderen, nu eerst nog even de mooie verpakking!

Makeup revolution blush blushing heart

Ook het hart vormige doosje klopt aan alle kanten! Het is bijna prinses achtig mooi! De overige twee heb ik dan ook prominent aanwezig op mijn make-up kast staan gewoon omdat ze zo mooi staan! ook deze is prachtig! en dat vond mijn nieuwe spiegel reflex camera duidelijk ook!

Blush make up revolution Blushing heart

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de inhoud! en OH EM GEE wat is die mooi! Drie prachtige kleuren gebakken glanzende prachtigheid in een doosje… wat ik eerder al zei… Het heeft echt mijn heart gestolen 😉

triple baked blush blushing hearts blush makeup revolution

Het grappige is aan deze drie kleuren is dat ze zowel bij warm als bij koel passen. daarnaast kan je ze los van elkaar gebruiken maar ook samen! en de verpakking is lekker groot en groot genoeg om je kwast in 1 van de kleuren te zetten!

swatches blushing heart blush makeup revolution

Het pigment is ook echt heel erg goed! je kan zien dat bij de bovenste twee kleuren de glans heel mooi is, de onderste kleur is ook prachtig en de glans ook maar die heeft ook nog een heel subtiel glittertje erin zitten wat hem heel bijzonder maakt!

Look Blush makeup revolution

Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt waarbij ik de blush heb gebruikt zodat ik jullie ook kan laten zien hoe hij is op mijn gezicht!

Een blush die je echt een mooie frisse look geeft met een gezonde blos en mooie glow op je gezicht!

Makeup revolution Blush blushing heart look

Hier in verschillende licht vallen kan je goed zien wat hij doet en hoe mooi maar niet te, hij glanst!Hij is echt prachtig en prachtig op de wangen, ik heb hier alle kleuren door elkaar gebruikt!

Ook dit vind ik weer een plaatje van Make-up Revolution! wat een geweldig merk is dit! Ik weet niet wie er achter dit merk zit maar ik vind dat die persoon het echt snapt allemaal! De persoon die achter make-up revolution zit snapt wat wij meiden (en misschien wel make-uppende mannen) nodig hebben, waar we blij van worden en waar onze harten sprongetjes van gaan maken! en dat is wat mijn hart iedere keer weer doet wanneer het een product van Makeup Revolution ziet! I Love It!!!

Ik vind deze blushes echt een aanrader! ik kan niet anders dan jullie weer te adviseren even een kijkje te gaan nemen op de site! wat een geweldige producten en zo de moeite waard om even te gaan kijken!

Deze Blush is HIER verkrijgbaar voor het heerlijke budget bedrag van 5,98€

hoe vinden jullie deze cuties?

 

 

 

Advertenties

18 thoughts on “Make-Up Revolution Blushing hearts Blush Blushing heart

  1. Pingback: Hot News!! Makeup Revolution nu verkrijgbaar in Nederland!! | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s