Budget Tip! Big Bazar Perfect Touch Nagellak…

Big Bazar Perfect Touch Nail polish

Big Bazar heeft een geweldig nieuw merk met Budget make-up! ofwel een budget make-up merk! Ik nam er twee producten van mee en vandaag laat ik jullie de eerste zien namelijk de Perfect Touch Nagellak in de kleur???? want de kleur naam of nummers zijn helaas niet te vinden! Dit is dan gelijk ook het enige nadeel!

Kijk mee naar mijn Budget Tip!

Nagellak van Big Bazar Perfect touch nagellak

Het flesje is vrij standaard en doet ergens een beetje denken aan de Essie nagellakjes qua vorm van het flesje. Het ziet er niet per definitie goedkoop uit maar dat is het wel!

Je betaald voor de flesjes nagellak namelijk maar 0,99€ dus een euro’tje! das niet veel heh??

Nagellak van Big Bazar Perfect touch

De nagellak is van het merk Perfect Touch Nail Polish het nieuwe budget merk bij Big bazar! Helaas in Nieuwegein hebben we alleen een Small Bazar ofwel een kleine Big Bazar en daar verkopen ze het niet maar in de grote vestigingen verkopen ze het wel en is de keuze zeer uitgebreid!

Ik wist van gekkigheid niet waar ik moest beginnen, gelukkig had ik al behoorlijk wat geld uitgegeven en heb ik net een nieuwe camera gekocht dus ik besloot me in te houden en nam alleen maar een nagellakje en een blush mee!

Big bazar perfect touch nail polish nagellak

Ik koos het nagellakje om de geweldige kleur en daarnaast omdat ik hem even had uitgeprobeerd en de dekking goed leek met 1 laagje! Niet compleet gedekt maar wel dekkend genoeg! Ik dacht voor die ene euro ga ik het gewoon proberen!

nail polish big bazar perfect touch

De kleur is een beetje moeilijk te omschrijven, Creamy paarsachtig bordeau rood, aubergine achtig, of pruim achtig…. Moeilijk moeilijk maar mooi!

big bazar nagellak perfect touch...

Op het flesje en op de dop staat van alles! op de voorkant staat de merknaam namelijk perfect Touch… en op de achterkant staat een behoorlijke lijst van ingrediënten en informatie! Alles behalve… De naam of het nummer van de kleur van de nagellak!! Lastig want ze hebben echt behoorlijk wat kleuren!! had dan op zijn minst kleur 1, 2, 3 etc gedaan!! maar nee niets van dit alles!!

Ook op de dop, de onderkant, de bovenkant of waar dan ook staat de kleur beschreven! Dit vind ik wel een min punt! maar verder ga ik voor die hele euro die hij kost niet zeuren!!

Misschien een goede hint voor de makers en bedenkers van pefect touch!

Perfect touch big bazar nagellak!

Het kwastje is vrij standaard, niet te dun, en niet breed. Een prima niets mis mee kwastje waar je prima mee kunt lakken!

De structuur van de nagellak is ook prima, niet te dun en niet te dik maar precies goed!

nagels gelakt met perfect touch nagellak

De nagellak dekt mooi met twee laagjes maar hier komt wel weer een minpuntje om de hoek kijken… Hij droogt erg langzaam! en ik bedoel echt heel erg langzaam! ik denk dat deze nagellak zeker een paar uur nodig heeft om goed te drogen en voor mij is dat vrij onhandig want ik ben totaal niet geduldig! Meestal verpest ik de boel al weer als ik naar de WC moet of als ik even een glas cola inschenk!

nagels gelakt met perfect touch nagellak van big bazar

De nagellak houd wel heel goed! als hij eenmaal droog is blijft hij ook goed en lang op de nagels zitten! Ik heb het nog niet geprobeerd maar wellicht dat een spray helpt die de nagellak sneller laat drogen, of een snel drogende top coat!

Nail Polish by perfect touch Big Bazar Nagellak

Mocht dit helpen heb je wel een topper in huis want hij kost drie keer niks, blijft super lang zitten en is daarnaast ook nog eens geweldig van kleur, glans en dekking!

De kleur is trouwens ook zeer geschikt voor het najaar! echt een kleur die bij mijn kleding collectie van het najaar past! I Love It!!!

Ik vind dit echt een Budget tip/ topper!!! en kan deze nagellak zeker aanbevelen! Vrijwel alleen maar pluspunten en twee kleine minpuntjes, Hij Droogt langzaam maar daar is wel wat voor te organiseren dat hij dat wel gaat doen! en de nagellak heeft geen naam en nummer!

De Collectie is wel lekker groot en ik vind Perfect Touch dan ook zoiezo aan te raden!

wat vinden jullie van deze nagellak?

 

Advertenties

18 thoughts on “Budget Tip! Big Bazar Perfect Touch Nagellak…

  1. Mooie kleur Saskia! Ik ben erg te spreken over het hele assortiment van Perfect Touch! Ik heb zowiezo de witte lak meegenomen en die dekt perfect!!! De mascara’s zijn heel erg fijn en de blushes zijn schitterend. Ook de lipsticks zijn fijn in gebruik en mooie kleuren! Yep een fijn nieuw budget merk erbij! 😉

  2. de kleur vind ik erg mooi, en inderdaad ze hebben een heel uitgebreid assortiment, zelf heb ik een lipstick een een jumbo eye schadow pencil geprobeerd en die bevielen ook erg goed! De prijs van de nagellak vind ik wel erg leuk, je kan er nog eens een ander kleurtje voor aanschaffen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s