Netflix Serie Tips #4

Netflix Serie Tips

Ondanks alle gratis streamers die er zijn ben ik fan van Netflix! Waarom? Ik wil graag betalen voor wat ik kijk zodat al die geweldige films en series gewoon gemaakt kunnen blijven worden!

Netflix vind ik dan ook geweldig! vele films en series en ze kijken naar wat jij kijkt en geven je tips over wat je nog meer zou kunnen kijken op basis van wat je al hebt gekeken! Zo vind je van alles waar je anders nooit op gekomen zou zijn!

Ik heb al drie eerdere Netflix serie tips geschreven en nu heb ik weer een aantal serie’s gekeken en die waren stuk voor stuk weer geweldig! Ik wil ze daarom graag met jullie delen!

WhiteCollar_S4iTunes

Laat ik beginnen bij White Collar een geweldige Serie over Neal Caffrey een hele goede vervalser, oplichter en dief! Neal is na 3 jaar ontsnapt te zijn aan de FBI gevangen genomen door FBI White Collar agent Peter Burke. Maar ook uit een zwaar beveiligde gevangenis weet Neal te ontsnappen en dit om zijn vriendin en grote liefde Kate te vinden.

tv-white-collar15

Peter Burke weet hem echter een tweede keer te vinden en neemt hem weer gevangen… Maar dan blijkt Neal van onschatbare waarde te zijn en informatie te hebben over een andere White Collar zaak die Peter en zijn team niet opgelost krijgen.

White Collar

Daarnaast kan Neal zich perfect verplaatsen in andere criminelen en sluit een deal met  Peter en de FBI, Onder toezicht met enkelband om mag hij op een beperkt stukje vrij bewegen, en gaat aan de slag onder toeziend oog van Peter Burke als informant en adviseur bij de FBI bij het White Collar Team met Peter als aanvoerder.

white_collor_poster28

Samen met het White Collar team en een friend van Neal lossen ze de ene na de andere zaak op! En Neal word van steeds grotere waarde voor de FBI, echter hij weer ook wel eens dingen voor zichzelf te verpesten en zich in de nesten te werken, maar hij is ook weer zo slim om zich overal uit te kletsen, manipuleren en manoeuvreren!

White-Collar (1)

Daarnaast ontstaat er een hechte vriendschap tussen Neal en Peter en zijn vrouw en lijkt het bij Neal allemaal aan te komen waaien!

Een ontzettend leuke serie met een grote dosis humor, spanning, romantiek en sensatie! een serie die je kan blijven kijken! ook de acteurs en vooral de hoofdrol speler mag er zeker wezen en is erg “prettig”om naar te kijken!

White-Collar

Ik vind White Collar een absolute aanrader om te kijken!

tv_life_unexpected07

Ook Life Unexpected… Wat een geweldige serie die alles heeft. Ik kon hem bijna kijken met mijn adem ingehouden! Daarbij heb ik geregeld tranen gelaten! maar me ook rot gelachen!

Echt ook een aanrader!

Life-Unexpected

Life Unexpected gaat over Lux, een tiener die haar hele leven in opvanghuizen en pleeggezinnen heeft gewoond en daar een hoop narigheid heeft meegemaakt!

Als ze 16 word besluit ze op zichzelf te willen gaan wonen, maar omdat haar ouders officieel geen afstand van haar hebben gedaan moet ze naar ze op zoek om ze te laten tekenen voor het feit dat ze van haar afzien zodat Lux op zichzelf kan gaan wonen.

Ze vind haar vader Base… Een ietwat onverantwoordelijke man die maar niet volwassen is geworden tot grote ergernis van zijn vader. Hij runt een kroeg en deelt zijn Loft met 2 vrienden die net als hij vrijgezel zijn.

Life-Unexpected-shiri-appleby-10565223-900-1167

Base is volkomen overdonderd als Lux voor de deur staat maar helpt haar zoeken naar Cate Cassidy, de radio DJ waar Luc al haar hele leven naar luisterd! Cate heeft een Succesvolle radio show in portland samen met Ryan haar verloofde en blijkt de moeder te zijn van Lux.

wanneer ze elkaar vinden en ze willen tekenen lopen de zaken echter anders. De rechter besluit dat nu Lux haar echte ouders gevonden heeft zij ook net zo goed de voogden kunnen worden van Lux. Lux kan het wel vergeten om op zichzelf te gaan wonen.

LIFE UNEXPECTED

Cate en Base hebben natuurlijk geen verhouding maar de zaken gaan wel bizar door elkaar lopen als blijkt dat ze wel heel veel voor elkaar blijken te voelen! Ook de vrienden van Lux maken de zaken af en toe behoorlijk ingewikkeld!

Daarbij is het natuurlijk niet gemakkelijk om ineens een tiener dochter te hebben en zeker niet wanneer ze een eigen willetje heeft, de eigenwijsheid van haar vader Base en de koppigheid van haar moeder Cate!

1

De zaken worden dan ook behoorlijk door elkaar gegooid en niets is wat het lijkt of lijkt wat het is! Lux Vecht met haar verleden en met haar hormonen en met de regels die ze ineens heeft.

Base vecht met volwassen worden en de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken en die daarnaast horen bij het vaderschap! je ziet het gedurende de serie met horten en stoten volwassen worden!

Cate vecht met Bindingsangst en met de regels die ze zichzelf oplegt! daarnaast vecht ze met de liefde en met zichzelf! Het moederschap valt haar niet makkelijk maar ze gaat ervoor en laat Lux merken dat wat er ook gebeurd zij er altijd zal zijn voor Lux! Al stelt Lux daar wel eens onmogelijke eisen aan.

214100

Liefde, Romantiek, Humor, Spanning en emotie Life Unexpected bevat het allemaal en ik zou de serie zo nog een keer kijken! Geweldig!

42W96porA8006TZ

Eigenlijk niet een Serie maar 3 films maar zeker een tip om te kijken en absoluut voor degene die van Vampire Diaries houden is Fallen met Paul Wesley (a.k.a Stefan salfatore in vampire diaries) in de hoofdrol!

Fallen gaat over Aaron die op de dag van zijn 18e verjaardag een aantal rare veranderingen doormaakt… Hij heeft ontzettende hoofdpijn, Hij hoort rare geluiden en kan ineens allerlei rare dingen zoals praten met zijn hond Gabe. Hij is ook nog eens onmogelijk sterk!

paul-wesley-pictures-018

Hij komt er al snel achter dat hij een Nephilim is ofwel een half mens half engel. Maar daar zit hem ook net het gevaar… Een aantal groepen engelen zijn tegen de Nephilim en hebben ze verboden en roeien ze daarbij uit! Echter blijkt Aaron een wel heel speciale Nephilim te zijn. Hij is de lang verwachte nephilim met de gave om gevallen engelen terug naar de hemel te laten gaan! daarom zijn er ook een aantal groepen engelen die hem juist willen beschermen.

still028

In de drie Films volgen we Aaron en zijn gevecht met de groepen engelen die hem wat aan willen doen, maar zien we hem ook verliefd worden op Vilma, een meisje van zijn vroegere school die ook Nephilim blijkt te zijn!

tumblr_li0dllsTgJ1qfyjmfo1_500

Ook Vilma heeft bescherming nodig want achter haar zit een gekke professor aan die haar gevangen hield. Aaron heeft haar echter bevrijd. Zo zijn ze constant op de vlucht en gaan ze op zoek naar die ene engel die alles weet over Aaron en zijn doel in zijn leven…

qo6f7b

En dat blijkt nog niet zo makkelijk want zijn degene die ze helpen wel wie ze zeggen dat ze zijn? en zijn ze goed of zijn ze fout?

natuurlijk mag ook romantiek niet ontbreken en zie je iets moois ontstaan tussen Vilma en Aaron.

i9kr5TT6jdua8f7gz43z3C3UA1D

Wanneer Vilma en Aaron voor het eerst zoenen klappen Aarons vleugels uit, prachtig om te zien!

Maar het word wel heel spannend in het laatste deel… Langzaam kom je erachter wie Aarons vader is… En dat is een grote schok voor hem! Zijn vader is namelijk de gevallen engel Lucifer (A.k.A de duivel) die een slim plan heeft bedacht om via Aaron terug naar de hemel te kunnen vanwaar hij door God is verbannen.

78884b_Fallen-visore

Aaron echter heeft hem al snel door en na een heftige strijd verband hij hem naar de Hel voor goed! Daarna is het gevaar geweken en kan Aaron samen met Vilma terug naar zijn adoptie ouders.

Een hele mooie serie om te kijken en natuurlijk niet verkeerd dat Paul wesley erin speelt! Wanneer je overigens Vampire diaries leuk vind zal dit je zeker aanspreken aangezien dit eenzelfde soort genre is!

sherlock

Ooit van Sherlock Holmes gehoord? de privé detective van Scotland Yard? wel wat als hij nou gewoon bestond in de tijd van nu…? Met andere woorden geïnspireerd op de oude verhalen van Arthur Conan Doyle maar zich afspelend in de tijd van nu met een hele aparte Sherloch. Die natuurlijk gebruik maakt van de huidige technologie zoals de mobiele telefoon en noem maar op!

Sherlock-series-3

Met andere woorden een detective die de zaken van tegenwoordig oplost samen met zijn beste vriend John Watson…

Die daar dan vervolgens weer een blog over bijhoud!

sher4j

Een gek stel die samen een appartement delen aan Bakerstreet en die naast losse zaken ook james Moriarty proberen te vinden! de grote tegenstander van Holmes!

Holmes de bijna niet te volgen Detective (zelfs voor watson) een beetje gek, die in 1 oogopslag kan zien wat iemand deed en hoe, die iedere moord oplost en noem het maar op!

benedict-cumberbatch-and-martin-freeman-as-sherlock-holmes-wearing-deerstalker-and-dr-john-watson-outside-221-b-baker-street-in-bbc-sherlock-season-3

Het leuke is dat de maker van de serie ook van alles vanuit de originele verhalen terug heeft laten komen in de serie zoals hoe sherlock gekleed gaat! Maar alles met een eigentijds tintje.

poster-19inx13in-h-front.ai

Aan humor en spanning geen gebrek, een serie die absoluut de moeite waard is om te kijken! Zeker als je van Crimi’s en detective’s houd! Je zal sherlock zeker in je hart sluiten!

 

ACu2rd-fnq4.market_maxres

De volgende Serie die ik jullie aan wil raden is ook een afdeling van de FBI. Een speciale afdeling die beschermt moet worden en daarvoor worden wel heel bijzondere agenten gevraagt…

Die zitten er niet meteen op te wachten tot ze de eerste paar zaken opgelost hebben… Het blijkt toch niet zo oninteressant te zijn als ze eerst dachten!

Het beschermende team van Wearhouse 13!

tv_warehouse_13_09

Warehouse 13 is een top geheimen locatie waar ze onverklaarbare, mysterieuze, vreemde zaken bewaren die dingen doen met mensen die onverklaarbaar en vreemd zijn.

Pete en Myka worden nadat ze de president hebben gered van eenzelfde raar artikel per direct overgeplaatst naar wearhouse 13.

warehouse_13_bacground_with_hg_and_jinksy__by_minireyes-d5ivsbz

Ineens blijken ze bij een team te horen die wel heel rare zaken moeten oplossen en langzaam groeien ze daar helemaal in! producten die mensen laten moorden tot veren waarmee je in de muur verdwijnt, een zwaard waarmee je onzichtbaar word en die in handen is van de verkeerde mensen, ga zo maar door het komt allemaal aan bod bij wearhouse 13!

Spanning, sensatie en humor is allemaal te vinden bij wearhouse 13 en het is dan ook een geweldige en leuke serie om te volgen!

nashville-serietv-2138

De laatste tip voor deze aflevering serie tips van Netflix is Nashville… en als je van Muziek houd, van swingend, van country dan is dit helemaal jou serie om te volgen! Ik vind hem te gek! Ik ben hem op dit moment nog aan het volgen! en hij is echt verschrikkelijk leuk!

De serie gaat voornamelijk over de Queen of country en de wannabee queen of country die elkaar eigenlijk niet kunnen luchten of zien maar waar elkaars wegen zich toch telkens lijken te kruisen en ze aangewezen lijken te zijn op elkaar! Hebben ze elkaar eigenlijk heel hard nodig?

Nashville-ABC

De serie draait om Rayna James die een legendarische country zangeres is maar die langzaam haar bekendheid aan het verliezen is omdat de nieuwe generatie staat te trappelen.

Julliette Barnes is de Jonge en sexie country zangeres van de nieuwe generatie die Rayna maar wat graag van haar troon stoot!

nashville

De dames zijn elkaar behoorlijk in de weg aan het lopen maar wanneer Julliette van alles doet om haar reputatie te verpesten en Rayna hard vecht om haar reputatie te behouden blijken de dames op elkaar te zijn aangewezen.

HAYDEN PANETTIERE, CHARLES ESTEN, CONNIE BRITTON, SAM PALLADIO, CLARE BOWEN, ROBERT WISDOM, JONATHAN JACKSON, ERIC CLOSE, POWERS BOOTHE

Het duet wat ze samen moesten maken van hum gezamelijke label blijkt een groot succes te zijn en het label verplicht ze daarna bijna om samen op tour te gaan!

Rayna mag anders niet het album opnemen wat ze graag zou willen en Julliette loopt kans om haar carriere te verliezen door de stomme keuzes die ze soms vanuit rebelsheid lijkt te maken!

Promo-Stills-1x02-I-Can-t-Help-It-If-I-m-Still-In-Love-With-You-nashville-tv-series-32988919-822-462

Naast de swingende country zangeressen volgen we ook hun privé levens! en die blijken niet altijd te zijn wat ze van buiten lijken!

Je volgt Rayna en haar gezin, de man van Rayna staat op het punt een politieke carrière te krijgen door burgemeester te worden van Nashville maar ook hij heeft een aantal domme dingen gedaan die dat in gevaar brengen en wat als Rayna daar achterkomt. Wat voor een rol speelt haar vader verder in haar leven? En Deacon haar gitarist?

CONNIE BRITTON, HAYDEN PANETTIERE

En Julliette, zij blijkt een heel zwaar leven te hebben gehad met haar drugs verslaafde moeder, de pikt een flesje nagellak in de winkel, ze trouwt met een jongen om sex met hem te hebben omdat hij niet geloofd in sex voor het huwelijk!

HAYDEN PANETTIERE, ROBERT RAY WISDOM, CHARLES ESTEN, POWERS BOOTHE, ERIC CLOSE, CONNIE BRITTON, SAM PALLADIO, CLARE BOWEN, JONATHAN JACKSON

Maar naast het hoofdverhaal volg je ook nog een aantal bijverhalen die later weer bij elkaar komen. Je volgt de opkomende carrière van scarlett en gunnar, je volgt Deacon en het exvriendje van Scarlett…

nashville-premiere-duet-reaction

De muziek tussendoor is werkelijk geweldig!! en de serie is echt heel leuk en spannend, maar ook leuk om te volgen! de romantiek is ook prettig kortom het is heel prettig om naar te kijken echt een aanrader!

CONNIE BRITTON, HAYDEN PANETTIERE

Dit waren ze dan!! de serietips van deze keer! ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en te kijken en dat ik jullie weer heb kunnen inspireren!

wat vinden jullie van deze series?

 

 

 

 

Advertenties

10 thoughts on “Netflix Serie Tips #4

  1. Leuke tips! Ik ken ze niet allemaal, dus binnenkort even kijken op Netflix! Ik heb Nashville precies 1,5 aflevering gezien en toen vond ik het niet meer leuk. Ik houd ook niet zo van zang in een serie of film, dus dat verklaart het 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s