Bodhi Herbal Spa Cosmetics Sugarcane Body Scrub Coffee Almond

Bodhi Herbal Spa Cosmetics Sugarcane Body Scrub Coffee Almond

De Kinderen zijn op school en dat betekend dat deze mama even lekker een momentje voor zichzelf heeft! Ik zet het bad aan… Doe een Lekker Bodhi maskertje in mijn haar pak een boek en een glas drinken en ga lekker onderuitgezakt in bad liggen lezen tot het maskertje lang genoeg in heeft kunnen trekken!

Daarna zeep ik me lekker in met de heerlijke natuurlijke Tea Tree zeep van Bodhi die ook nog eens handgemaakt is.

Daarna pak ik een heerlijke Scrub en wel een Sugarcane Scrub in Coffee en Almond.

En deze ga ik vandaag voor jullie reviewen want die heb ik een aantal weken met veel plezier getest!

Bodhi Sugar Scrub Coffee Almond

Net als alle andere producten zit de Sugarcane Bodyscrub van Bodhi Herbal Spa Cosmetics in een prachtige pot die luxe uitstraalt! Een mooie gouden deksel met gouden randen om de rest van de pot! Het past bij de oosterse stijl van Bodhi cosmetics en maakt je thuis spa helemaal compleet!

sugar body scrub bodhi

De pot is lekker groot en bevat 250Ml Scrub! je kan er dus heerlijk lang en vaak mee scrubben! en het is een echte multi tasker waar ik jullie zo alles over ga vertellen! Deze scrub is worth telling the story! The Whole lot of it!!

Ingrediënten Bodhi Cosmetics Sugarcane Body Scrub Herbal, natuurlijk, Biologisch

Zoals alle andere producten van Bodhi Cosmetics is ook de ingrediënten lijst van de Bodhi Sugarcane Body Scrub Coffee Almond ook weer heel erg impressive! Natuurlijk, voedend en fijn.

Shea Butter, Rijst olie, Zonnebloem olie, sesam olie en natuurlijk koffie!!

De Scrubdeeltjes bestaan uit gemalen walnootschelpen, koffie deeltjes en Rietsuiker hij Reinigt de huid, zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen, maar wat hij ook doet is de huid voeden en verzorgen!

Bodhi Cosmetics Sugar body scrub Coffee Almond..

In de scrub zit geen troep! geen parabenen, geen sls of sles, kleurstoffen en noem maar op!  Je kan het op natte en droge huid gebruiken en je brengt het aan door zachtjes in te masseren. Daarna spoel je het af met water!

Het is echt een fijne natuurlijk Scrub!

bodhi scrub

Wanneer je de pot krijgt zit hij netjes dicht geseald, heel fijn en hygiënisch.

De pot lijkt overigens van glas maar hij is van stevig plastic, de dop is van aluminium.

Sugarcane Scrub Coffee Almond Bodhi

Wat ook heel fijn is en heel hygiënisch werkt is dat je bij de pot Sugarcane Body Scrub een houten lepeltje krijgt om de scrub mee uit het potje te halen, je knoeit daardoor minder en er komen geen bacteriën in de scrub waardoor hij ook niet zal bederven! Kijk wel uit dat er geen water in de scrub komt, wanneer er water bij scrub komt kan hij namelijk alsnog bederven!

Sugarcane Scrub Bodhi

Als je de pot helemaal open hebt zie je meteen hoe fijn de substantie is, Olie achtige scrub met heerlijke scrub deeltjes erin! Het lijkt zeker wel op koffie en zo ruikt het ook! Maar niet alleen naar koffie! Je ruikt ook de zoete geur van amandelen. Waar mij de geur heel erg aan deed denken was aan Haagse Hopjes! Ik moest een beetje wennen aan de geur maar ik vind hem heerlijk!

Daarnaast vind ik het een hele sfeervolle pot die me een echt home spa gevoel geeft door het lepeltje en de geur! De geur is echt heerlijk voor het najaar! Hij geeft een knusse sfeer aan je badkamer!

Sugarcane Scrub Bodhi Herbal Spa Cosmetics Coffee Almond

Als je de substantie ziet dan wil je die gewoon op je huid smeren! Zo’n heerlijke scrub met een voedende basis aan natuurlijke ingrediënten!

Ik heb hem ook steeds royaal aangebracht, niet te zuinig maar lekker smeren!

Let wel op! De substantie heeft een olie achtige basis en er zitten natuurlijk suiker scrub deeltjes in dat betekend dat na het scrubben het bad of de vloer van je douche glad is! Kneipp heeft er klachten over gekregen bij hun scrub maar laten we eerlijk wezen, als je de heerlijke voedende ingrediënten op je huid wil smeren dan zitten daar kanttekeningen aan. wanneer je er rekening mee houd en je goed uitkijkt en oplet en na het douchen je bad goed schoonmaakt of de douche vloer is er niks aan de hand! en je huid… Neem dat van mij aan… Word er dol gelukkig van!

Bodhi Herbal Spa Cosmetics  Sugar Scrub

Wanneer ik met het lepeltje heen en weer ga in de scrub kan je goed zien hoe heerlijk en dik de substantie van de scrub is. Maar de olie achtige substantie glijd niet van je lepel af zoals je kan zien, hij is goed dik, haast stroperig.

Scrubben is heel goed om zeker 1 a 2 keer in de week te doen! Mocht je nog een lekker zomer kleurtje hebben dan behoud je met scrubben je gebruinde huid wat langer, je huid word er lekker glad en zacht van en de dode huidcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

De scrub van Bodhi geeft nog wat extra’s als de meeste andere scrubs…

Swatches Coffee Almond Sugarcane Scrub

Wat wel heel grappig is, is dat als je de scrub op je huid smeert het wel echt lijkt alsof je koffie drap op je huid aan het smeren bent, dit is duidelijk niet zo en het voelt ook niet zo maar het ziet er grappig uit! je huid krijgt ook een gelig koffie achtig kleurtje wanneer je je lekker aan het scrubben bent! Maar je voelt de heerlijke voedende ingrediënten hun werk doen! De scrub voelt echt heerlijk aan op de huid, lekker zacht en voedend, vettig maar niet te.

De geur die vrij komt is niet overdreven koffie achtig maar lekker zoet en een beetje noot achtig wanneer je klaar bent met scrubben en je hebt schoon gespoeld ruikt het warm en een beetje zoet vanille achtig! De geur blijft de hele dag zacht aanwezig!

gescrubde hand met Bodhi scrub

De grote verassing is na het scrubben! Je hoeft je namelijk niet meer in te smeren met bodylotion want de scrub laat een heerlijk laagje achter die duidelijk voendender is als de meeste bodylotions! je huid is echt vreselijk zacht en dat blijft hij ook… Uren na het scrubben (ik ben vanochtend bijvoorbeeld in bad geweest met de scrub en mijn huid voelt nog heerlijk gevoed en zacht aan) voel je nog lekker zacht aan!

Je ziet het ook een beetje op de foto van mijn hand, als je goed kijkt zie je dat hij een beetje glimt van het heerlijke laagje dat er nog zit! Dit trekt echter wel lekker snel in waarna er alleen maar een heerlijke zachte, gehydrateerde, gereinigde, gescrubde en gevoede huid overblijft!

Ik was al gewaarschuwd dat hij heerlijk zou zijn, en toen ik hem probeerde bij één van de partners van bodhi thuis was ik al enthousiast maar na het testen van de scrub ben ik helemaal om! wat een heerlijk product is dit!

Ik was al enthousiast over Bodhi cosmetics maar per product groeit mijn enthousiasme meer en meer!

Wil je jezelf trakteren op een heerlijk verwenmomentje voor jezelf (of misschien wil jij iemand anders wel verwennen met een verwenmomentje voor iemand om wie je geeft?) dan is de Sugarcane Body Scrub van Bodhi Herbal Spa Cosmetics echt een goede optie!

De Scrub is HIER verkrijgbaar voor 17,94€

Hoe lijkt jullie deze heerlijke scrub?

Advertenties

6 thoughts on “Bodhi Herbal Spa Cosmetics Sugarcane Body Scrub Coffee Almond

  1. wauw zo te zien een heerlijke scrub, deze moet ik hebben hij lijkt echt op basterdstuiker met olijfolie haha! Prachtige foto’s overigens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s