5 Reasons why I Smile Tag…

5 reasons why I smile tag

Ik Ben getagged!!! en wel door Mariëlle van Gekopmakeup! Mariëlle heeft een super leuke blog over beauty die ik al een tijdje volg en met wie ik binnenkort ook een swap ga doen! We zijn daarover al een tijdje aan het mailen en ik heb er echt helemaal zin in!

Daarnaast vond ik de Tag waarvoor ze mijn taggde (volg je het nog?) erg leuk en ik vond het ook wel weer eens tijd voor een TAG!

Lees mee en dan weet je binnenkort mijn 5 reasons why I smile…

smile1

Een glimlach of een lach is overigens je mooiste sieraad! Lachen is vreselijk gezond! Er bestaat zelfs lach therapie! Dat vind ik zelf een beetje zweeferig maar ik vind een goede lach therapie gewoon een heerlijke lachfilm opzetten en dan vreselijk lachen! Daarna voel je je heel prettig!

so-keep-your-head-high-keep-chin-up-and-most-importantly-keep-smiling

Marilyn had het in ieder geval begrepen!!!

Maar goed dit even ter zijde en laten we beginnen met mijn 5 reasons why I Smile…

Met stip op:

1. Anne en Lucas!

Hoe kan het ook anders dan dat mijn nummer 1 Anne en Lucas zijn! Mijn twee kids! van zorgen tot tranen tot diep houden van, iedere emotie is het sterkst als het om mijn kinderen gaat! Vanaf het moment dat ze geboren worden voel je dingen die je anders niet voelde! Maar je hebt wel elke dag een reden om op te staan en een reden om voor te vechten! Een reden om te lachen!

Daarnaast kun je enorm om ze en met ze lachen! De wijze uitspraken die ze doen zijn soms hilarisch uit een mondje van een klein kindje! En de gekke capriolen die ze uithalen ook! Ze zijn echt vreselijk leuk!

assistente anne

Met Lucas!

Anne en Lucas

2. Martijn…

Tja hoe kan het ook anders, mijn tweede reden om op te staan iedere morgen (dat is wel voornamelijk omdat hij me wakker maakt mijn zijn vroege wekker, de lichten die aangaan en ga zo maar door…). Martijn mijn man!

Martijn en ik

Niet alleen de reden waarom ik kan lachen maar ook mijn partner, steun en toeverlaat waarmee ik vreselijk kan lachen! We hebben echt dezelfde humor en kunnen samen lekker sarcastisch zijn! We hebben wel eens een groep visite gehad met mensen die mijn man kent maar ik niet en die ons voor het eerst samen zagen… Wij zijn dan schijnbaar zo ons samen… Dat we aan het eind te horen kregen hoe erg ze om ons moest lachen en hoe grappig wij samen zijn. Maar ook op elkaar ingespeeld en goed bij elkaar passend! Ja dat is echt zo…

Een maf stel! en natuurlijk samen Papa en Mama van Anne en lucas!

Met anne, martijn en Lucas in mijn buik

3. Mijn Blog!!!!

www.mywickedweirdlife.com visitekaartjes vistaprint

Hoe kan het ook anders zijn als mijn Blog! Het is echt mijn derde reden om voor op te staan! Misschien zelfs wel mijn derde kindje!

Ik kan mijn ei kwijt in bloggen, leg mijn ziel en zaligheid erin en word er ongelofelijk vrolijk van! Ik vind het zo heerlijk om te doen!

Kortom mijn blog is mijn 3e reden waarom ik lach!!

Mywickedweirdlife mok van vistaprint

4. Make-up

Ik heb niet voor niks een Beautyblog! Ik ben echt gek op make-up en ik word er zo vrolijk van! Ik kan echt enorm gelukkig worden van een mooi make-up product!

Bijvoorbeeld een MAC Product…

Dainty Blush MAC

Of Een mooie Highlighter…

Nars Albatros Highlighter

Of gewoon een product wat er heel mooi uitziet…

Blush make up revolution Blushing heart

Daisy Blush Duo Bhcosmetics

Bh Cosmetics oogschaduw palette, met Blush en highlighter

Maar ook van mooie kleuren voor op mijn ogen of een mooi gelukte look word ik heel vrolijk…

Malibu Palette Loog met Bh Cosmetics

sleek look 3

lippenstift elf

Kortom bij make-up is er een hoop om voor te lachen toch?

5. Het zijn de kleine dingen die het doen…

Er zijn natuurlijk heel veel grote redenen waarom ik moet lachen, maar eigenlijk als je ze bij elkaar optelt zijn er een miljoen aan kleine dingen die me doen lachen of glimlachen of die me een gelukkig gevoel geven!

Daar waar een aantal van mijn vriendinnen me niet hebben gesteund tijdens een moeilijke periode kreeg ik een mailtje van Bianca van Pinkit die door had dat ik even wat minder lekker in mijn vel zat, ze begreep me ook meteen en dat maakte dat ik me weer heel blij voelde! Ik had het van Bianca niet verwacht en van een aantal van mijn vriendinnen wel maar juist uit onverwachte hoek kwam de steun! Ik ben mede dankzij dit soort dingen en de mail gezelligheid dan ook blij dat ik haar heb leren kennen!

en natuurlijk een heleboel andere blog meiden waar ik leuk contact mee heb! een aantal waar ik swaps mee doe, of die vaak reageren, of een aantal waar ik lekker mee ben wezen shoppen

 

 

shoppen met de meiden

Zoals de meiden hierboven (Jasmine van Cherishday, Esther van Estbella, Natasha van Beautyopinie) en zoals Melissa Charlotte mijn mede nieuwegeiner!! super gezellige meid met wie ik een swap deed die nog online gaat komen maar met wie ik ook lekker ben wezen shoppen in utrecht en grote lol heb gehad!!

Wat ook heel fijn is en een grote reden om te lachen zijn jullie reacties! Ik lees ze allemaal en word er altijd blij van!

Daarnaast word ik blij van leuke samenwerkingen en fijne feedback, of positieve reacties op artikelen die ik heb geschreven!

Rice Milk Hair Mask Bodhi Cosmetics

Dat is tenslotte waar je je best voor doet! Helemaal fijn is het ook als het zijn vruchten afwerpt!

Ik kan ook vrolijk worden en lachen om een goede serie! genieten van een mooie vampier ofzovampire-diaries-season-3-cast

Ik kan me echt happy voelen als ik lekker met een glas cola en een bakje chips naar een mooie serie zit te kijken!

Oh maar er is nog iets…

Sushi

Ik word ook heel blij van een avondje Sushi eten! 😉

Kortom er is genoeg om vrolijk over te zijn en om te lachen! 5 redenen is natuurlijk een beetje weinig en daarom heb ik veel overige dingen om nummer 5 gezet!

Wat zijn jullie redenen om te lachen?

Verder wie de tag wil overnemen mag hem overnemen van mij!

Advertenties

12 thoughts on “5 Reasons why I Smile Tag…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s