Swap met Melissa en klein beetje shoplog Utrecht

Hallo allemaal!!

Vandaag heb ik weer een filmpje voor jullie en wel van mijn swap die ik heb gedaan met Melissa. Het leek me leuk om een swap te doen met Melissa aangezien zij net als ik in Nieuwegein woont! Kunnen we producten voor elkaar vinden die we niet al hebben!?

Zoals ik mezelf ken heb ik lekker overdreven, ik hou nou eenmaal van geven! maar Melissa was super blij! En ik ook want ze had allemaal dingen die ik nog niet had en hele leuke ook! Echt van die blij makers!

Daarnaast hebben we heerlijk geshopt in Utrecht samen! De stad waar we beide naast wonen, studeren, hebben gestudeerd en hebben gewerkt etc!

We vonden het beide spannend maar vanaf dat we elkaar zagen klikte het enorm goed en hebben we echt een gezellige dag gehad! Eerst in de stad waar we ook besloten om onze dingen samen uit te pakken! met uitzicht op de dom, bij La Place in Utrecht!

2-jpg

Vervolgens zijn we nog lekker naar 5 mei plein geweest ofwel winkel centrum kanaleneiland… Want daar hebben ze een op = op voordeelshop, een hele hele grote Big Bazar en een grote action, verder veel andere winkels! daar hebben we ook nog eens lekker geshopt en vervolgens zijn we moe maar voldaan op de tram gestapt terug naar New Joke of wel Nieuwegein!

Melissa heeft een leuke niet 13 in een dozijn blog die zeker de moeite waard is om eens te gaan kijken!

Wat vinden jullie van de leuke spulletjes die ik van Melissa heb gekregen? en hebben jullie wel eens een Swap gedaan?

 

Advertenties

4 thoughts on “Swap met Melissa en klein beetje shoplog Utrecht

  1. Leuke swap! Leuke spulletjes. Perfect Touch is een superfijn merk. Zelf heb ik er ook 2 blushes van. (Perfect touch is trouwens niet de naam van de kleur 😉 ) de lipsticks en de mascara’s zijn ook erg fijn. De duo blusher van W7 daar ben ik nu al 2 dagen mee aan het experimenteren met de bronzer en de blush. Ik heb inderdaad ook de andere variant, ook erg mooi! Het in the night palette is erg mooi. Ik gebruik hem te weinig! W7 komt volgende week alweer met een ander nieuw palette uit! Gaat goed met W7. De palettes van de action daar heb ik me bij in kunnen houden na het winnen van het 150-delige palette van ELF. Een mens kan niet alles hebben. Alhoewel….;-) Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s