Budget Tip: Ciaté Nagellak bij Big Bazar… (Fly With Me…)

Ciaté Nagellak in Fly with me...

Al heel lang stonden ze op mijn verlanglijstje… de nagellakjes van Ciaté! Waarom? gewoon omdat de flesjes er zo cute uitzien! En daarbij omdat ze geweldige kleurtjes hebben! Ik zou serieus de hele collectie wel willen hebben, zeker omdat mijn eerste aanwinst van Ciaté ook nog eens een hele fijne ervaring met zich mee blijkt te nemen.

Big Bazar heeft ineens in zijn collectie voor 3,99€ per stuk een heleboel mooie lakjes van Ciaté! Toen ik bij de Mega Big Bazar in Utrecht was met Melissa besloot ik er 1 mee te nemen en ik koos voor een mooie azuur blauwe kleur met een beetje een paarse parelmoer achtige gloed erin…

Kijk mee…

Fly with me nagellak van ciaté

Om te beginnen zien de flesjes van Ciaté er echt heel leuk uit! ze zijn rondlopend vierkant met een mooie lange slanke zwarte dop! Het Logo staat op een mooi ovaal.

Nagellak Ciaté Big Bazar

Ze heten Ciaté Paint Pots en wat ik totaal niet had verwacht is dat dit een Brits merk is, Ik had van alles verwacht… Italiaans misschien nog wel het meeste, of Frans… Maar Brits nee dat had ik niet verwacht. Het merk komt net zoals zoveel top merken uit de UK!

Ciaté Fly with me nagellak big bazar

Op de achterkant staat een sticker die je open kan klappen met de ingrediënten erin, maar op de sticker staat ook de naam en informatie. Ik heb de kleur Fly With Me…

Waar je ook niet omheen kan bij Ciaté is dat alle flesjes een allerschattigst strikje hebben. In combinatie met de lange slanke zwarte dop en de vorm van het flesje is dit echt heel leuk en chique! De flesjes vallen op en zijn Uniek.

kwastje nagellak Ciaté

kwastje Ciaté nagellak, fly with me Big Bazar

Het kwastje van de Ciaté lakjes zijn wat mij betreft helemaal niet zo bijzonder. een dun vrij standaard kwastje wat je helaas ook merkt met lakken. Persoonlijk ben ik niet zo dol op dit soort kwastjes. Het lakt ok maar niet echt geweldig!

Big Bazar budget tip Ciaté Nagellak

De Nagellak is prima van Kwaliteit en voelt precies goed, niet te dik en niet te dun maar gewoon goed, je lakt daardoor juist wel weer prettig!

nagels gelakt met ciaté nagellak fly with me

De kleur van de nagellak is prachtig, het is een beetje een azuurblauwe kleur met een paarse/ Lila kleurige parelmoer glans erin. Op de nagels komt de parelmoer glans heel subtiel naar voren.

big bazar budget tip ciaté nagellak

De dekking van de nagellak is goed, met 1 laagje heb je hem eigenlijk al dekkend, voor de mooi heb ik er een tweede laagje op aangebracht maar dit was eigenlijk niet eens nodig!

Ciaté gelakt op mijn nagels.

De Nagellak droogt ook vrij snel en blijft goed zitten, heeft zelfs een dagje bos met de kinderen overleefd! Kan je nagaan!

Ik ben dan ook zeer tevreden en blij met mijn eerste aanwinst van Ciaté! Het maakt mij nieuwsgierig naar meer!

wat vinden jullie van Ciaté?

Advertenties

8 thoughts on “Budget Tip: Ciaté Nagellak bij Big Bazar… (Fly With Me…)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s