Makeup Revolution Awesome Eyeshadow and Eyebrow Palette Lock & Load.

Makeup revolution awesome eyeshadow and eyebrow palette Lock & Load

Ik had eerder deze week al eens over een highlighter geschreven van Make-up Revolution een jong en innovatief merk die de wereld in No-Time bestormd!

Vandaag heb ik weer een leuke review voor jullie en wel van een oogschaduw en wenkbrauw palette van dit leuke Budget Merk uit de UK wat sinds kort ook bij Makeupmusthaves te koop is, gewoon hier in nederland!

Helaas dit palette nog niet maar wellicht dat die later nog aan de collectie van Makeup musthave toegevoegd gaat worden!

Kijk mee want met dit palette laat ik wel gelijk zien wat de geweldige kwaliteit is van dit merk!

Lock & Load Palette Makeup revolution

Het doosje van dit palette is vrij simpel maar het is ook wel een van de meest budget vriendelijke paletten van Makeup Revolution.

Het doosje doet een beetje denken aan de Blush palettes van MUA maar dan natuurlijk een heel stuk groter!

Kwalitatief is het niet heel stevig, maar ach het werkt!

Op de achterkant staan zoals eigenlijk meestal, de ingrediënten en wat informatie van het palette.

Awesome eyeshadow and eyebrow palette Makeup revolution

Als je het doosje opent zie je ook hoe het sluit, met een soort nopje en een pinnetje, Het palette is wel heel dun en neem dus weinig ruimte in als je het meeneemt!

Dun en plat zo kan ik het het beste omschrijven!

oogschaduw en wenkbrauw palette Makeup revolution

Maar het palette is wel compleet want het bevat zowel oogschaduw kleuren als twee wenkbrauw kleuren! Er zit tevens ook een kwastje bij maar die is er zoals al vaak en al snel bij mij al uitgevallen en dan gooi ik ze meestal gewoon weg!

oogschaduw kleuren Lock & Load palette Makeup Revolution

De kleuren van de oogschaduws zijn prachtig en het palette bevat zowel matte als glanzende kleuren! en twee matte wenkbrauw kleuren! het is wel zo dat je al aan de structuur van de glanzende oogschaduws ziet dat de structuur heel zacht is, je moet daarbij opletten dat je zachtjes met de oogschaduw omgaat anders brokkelt het af!

Wat ook fijn is aan dit palette is dat het zowel natuurlijke als gekleurde kleuren bevat en daarbij mooie najaars tinten! Dit palette is zeer geschikt voor deze tijd van het jaar!

Makeup Revolution Palette

Het Palette bevat 14 oogschaduw kleuren en 2 wenkbrauw kleuren. 4 van de oogschaduw kleuren zijn mat en de rest glanzend. Ook de wenkbrauw kleuren zijn mat en die bevatten een donkere en een lichte kleur. Voor mij is overigens de donkere kleur geschikter als de lichte want de lichte kleur is wel heel erg licht en beige achtig van kleur.

swatches Makeup revolution Lock & Load Palette

Bij de Swatches van het Lock & Load Palette van Makeup revolution zie je dat het pigment heel goed is! ook van de lichtere kleuren en de matte kleuren is het pigment heel erg goed!

Echter wat ik eerder al zei, de oogschaduw’s zijn vreselijk zacht. Je moet daarbij goed aftikken om fall out te voorkomen en je moet ook goed uitkijken dat je niet te hard je kwast in de kleuren duwt want dan heb je kans dat je de oogschaduw kapot maakt. Het zachte zorgt wel voor een heel intens pigment en kleur!

Makeup Revolution Lock & Load Awesome Eyeshadow and eyebrow palette

Ik heb natuurlijk ook een look gemaakt en daarbij draag ik twee verschillende soorten lippenstift, je kan daardoor zien wat een lippenstift kleur doet met een look!

Makeup revolution Lock & Load Palette Look

Voor de look heb ik de twee groene kleuren gebruikt en de meest lichte kleur als highlighter.

Het Palette is overigens HIER verkrijgbaar voor 4,79€

Look met Makeup Revolution Lock & Load Palette

 

Ik vind het palette een leuke aanvulling op mijn stash, de kleuren zijn heel mooi en er valt vrij goed mee te werken ondanks dat de kleuren zo zacht zijn van Structuur. De kleuren zijn mooi en intens!

Als je in Nederland eens wil kijken naar Makeup Revolution kan je daarvoor terecht bij MakeupMusthaves zij hebben een groot deel van de collectie!

wat vinden jullie van dit palette en van Makeup revolution?

Advertenties

9 thoughts on “Makeup Revolution Awesome Eyeshadow and Eyebrow Palette Lock & Load.

  1. Pingback: NYX Jumbo eye Pencil in Milk… | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s