Oriflame The One Colour Unlimited Lipstick Always Cranberry en Infinite Rose

Oriflame The One Colour Unlimited Lipstick

Een tijdje geleden ontving ik was producten van de nieuwe make-up lijn van Oriflame. Een lijn met lang houdende make-up producten. Al eerder maakte ik een artikel over de Oriflame The One Nagellak en over een mooie lang houdende Lipgloss van de The One lijn en vandaag heb ik een review voor jullie van prachtige Lippenstiften van Oriflame namelijk de The One Colour Unlimited Lipsticks in de kleuren Always Cranberry en Infinite Rose…

Kijk mee…

Lippenstift Oriflame The one Colour Umlimited

De Oriflame The One Colour Unlimited Lippenstiften komen in mooie doosjes (die ik natuurlijk voor het maken van de foto’s al had gesloopt!) het zijn mooie dunne doosjes helemaal in de stijl van de lippenstiften maar qua kleur omgekeerd als de kleur van de hulzen van de lippenstiften! Leuk bedacht!

Ingrediënten Oriflame The One Colour Unlimited Lipstick

Op de zijkanten van het doosje staan de ingrediënten en zoals vaak ook het een en ander aan informatie! Zoals dat de lippenstiften 1,7 gram product hebben.

Oriflame The One Colour Unlimited Lipstick...

De Lippenstiften hebben een mooie zwart glanzende hulst met paarse detaisl zoals de letters. Ze voelen heel licht aan en nemen weinig ruimte in in je tas. Daarnaast wegen ze ook weinig. de ideale Lippenstift als je gaat stappen zou ik zeggen! Past makkelijk in de kleinste clutch!

The One Colour Unlimited Lipstick Oriflame

Ook op de hulst van de lippenstift staat het een en ander aan informatie.

De Kwalitatieve “The One” lijn van Oriflame is speciaal ontwikkeld om de hele dag goed te blijven zitten. Het is de bedoeling dat je het 1 keer aanbrengt en dan de hele dag niet meer aan je make-up hoeft te denken.

De Make-up moet zelfs houden bij extreme omstandigheden als een bui of een uurtje flink sporten! Kortom de ideale Make-up voor de vrouw van nu!

Oriflame Always Cranberry en Infinite Rose

Ik heb twee kleuren, Infinite Rose en Always Cranberry, een zachte roze kleur en een mooie koele rode kleur!

Infinite Rose en Always Cranberry Oriflame Lippenstiften

Infinite Roze en Always Cranberry…

Always Cranberry en Infinite Rose Oriflame Lippenstif

De Lippenstiften zijn lang houdend tot wel 10 uur volgens Oriflame en daarnaast hebben ze een licht satijnen finish. Ze zijn ook nog eens verzorgend. Met een vederlichte textuur en comfort. Ik moet zeggen dat is inderdaad zo, je voelt de lippenstiften niet zitten maar je lippen zijn wel gehydrateerd en gevoed, plakken niet maar zijn ook zeker niet droog.

Colour Unlimited Lipstick Oriflame Infinite Rose an Always Cranberry

 

De Lippenstiften van de “The One”  colour inlimited lipstick lijn zijn verkrijgbaar in 10 mooie kleuren en zijn HIER verkrijgbaar voor 13€ per stuk.

Swatches Always Cranberry en Infinite Rose Oriflame The One

Bij de swatches kan je zien dat het pigment goed is! Niet ongelofelijk intens maar zeker goed. De kleuren verschillen mooi van elkaar, De ene is prachtig om overdag te dragen en de ander is geweldig voor een avondje stappen!

Boven zie je always Cranberry en onder zie je Infinite Rose. Beide prachtige kleuren!

Look met Infinite Rose Oriflame

Infinite Rose is een mooie zacht roze warme kleur, echt een kleur voor everyday!

Hij geeft de look een frisse uitstraling en ik vind hem persoonlijk heel erg mooi!

Oriflame Infinite Rose Look

De Lippenstift voelt prettig aan op de lippen, verzorgt de lippen, plakt niet, je voelt hem niet zitten en je lippen drogen niet uit… Maar de lippenstift blijft ook zeker geen 10 uur zitten! Twee keer mijn zoon een zoen geven en een kop thee drinken en de lippenstift is wel enigszins verdwenen… Lichte restjes blijven dan nog achter! Ik stift wel bij maar de lippenstift doet niet wat hij beloofd.

Hij ruikt overigens wel heel prettig en ik vind het gevoel van deze lippenstift echt heel fijn!

Look met Always Cranberry Oriflame

Always Cranberry is helemaal mijn kleur rood, Ik heb een roze ondertoon in mijn huid en daarbij staan koele kleuren vaak beter! Always Cramberry is daarom voor mij een mooie geschikte rood.

Juist omdat hij iets minder intens is vind ik het een hele draagbare kleur rood. Eigenlijk kan je deze lippenstift ook prima overdag dragen!

Look met Oriflame lippenstift always Cranberry

Net als Infinite Rose voelt deze lippenstift heel prettig aan op de lippen en vind ik de finish heel mooi, hij geeft net als Infinite rose wel af en blijft ook niet zo lang zitten als dat de lippenstift belooft! Echter moet ik toegeven dat ik dat vaak niet vind bij lippenstiften.

Hij voelt wel verzorgend en hydraterend aan en daarnaast ruikt hij heerlijk. (mijn neus wil ook wat!)

Al met al vind ik het mooie lippenstiften, ok ze houden dan wel geen 10 uur maar 2 a 3 uur halen ze wel! Ik vind ze vanwege het gevoel, de kleuren, de finish, het verzorgende gevoel dan ook zeker aan te raden!

wat vinden jullie van deze Lippenstiften?

Advertenties

7 thoughts on “Oriflame The One Colour Unlimited Lipstick Always Cranberry en Infinite Rose

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s