NYX Jumbo eye Pencil in Milk…

MYX Jumbo eye pencil in Milk

Ik heb heel veel gehoord en gelezen over het Jumbo Eye Pencil in de kleur Milk van NYX… Ik was dan ook heel erg nieuwsgierig of het ook echt een geweldig product zou zijn…

Ik besloot hem te bestellen en voor jullie te testen en vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind…

Jumbo eye pencil Milk

De Jumbo Eye Pencils van NYX zijn te gebruiken voor over het gehele ooglid en je kan ze prima als oogschaduw gebruiken maar ook heel goed als basis voor onder een oogschaduw.

Het potlood is wit van kleur met zwarte letters erop en dit is de bekende kleur Milk.

Nyx Milk Jumbo eye pencil

Menig beautyguru, youtuber en blogger heeft het al over dit specifieke potlood gehad en ik was dan ook zeer benieuwd wat ik ervan zou vinden, maar dit is zo’n product wat ik iedere keer vergat te kopen!

Toen ik weer eens één van mijn geliefde MAC Blushes bestelde besloot ik deze maar eens mee te bestellen!

Op het potlood staan ook de ingrediënten en wat informatie over waar het potlood gemaakt is (Taiwan haha) en over waar NYX het hoofdkantoor heeft!

NYX Milk

Jumbo Eye Pencil in Milk van NYX

Ik vind het potlood er wel echt heel leuk uit zien zo wit met die zwarte details! Het potlood heeft overigens geen draai systeem, je zal hem dus moeten slijpen wanneer hij korter word.

Milk Jumbo eyepencil van NYX

Op de dop zit ook een zwart detail wat de verpakking een speelse uitstraling geeft. Verder zit er uiteraard een romig witte punt op.

Milk is trouwens kleurnummer 604.

NYX Jumbo eye pencil in Milk

De punt is uiteraard wit net als de rest van de basis van de potloden overigens en ziet er romig uit. maar verder valt er eigenlijk weinig over te vertellen.

Het potlood bevat 5 gram product.

swatches jumbo eyepencil in Milk

Bij de swatches kan je zien dat het pigment heel erg goed is en dat hij een goede witte streep geeft. De streep is niet plakkerig maar echt heel romig en qua structuur een beetje te vergelijken met een lippenstift.

NYX Jumbo eyepencil in Milk op ogen

Je kan Milk natuurlijk gebruiken wanneer je een witte kleur als oogschaduw wilt gebruiken, maar wat het ideale is aan milk is dat je hem perfect als basis voor een look kan gebruiken, door de witte kleur zullen de kleuren veel intenser over komen. Ik gebruikte altijd als een witte basis wanneer ik een gekleurde look maarkte.

Zoals je ziet bedekt hij mijn oogleden goed.

Ook dit keer heb ik de Jumbo eye pencil van NYX in de kleur Milk gebruikt als Basis voor een look.

look met als basis jumbo eyepencil Milk

En wel deze look, een Look die jullie al eerder voorbij hebben zien komen! Je ziet dat de kleuren intens zijn op mijn oogleden en dat komt mede door de witte basis. Kleuren worden dan veel heftiger! Dat geld niet alleen voor een witte oogschaduw basis maar ook voor een witte nagellak basis bijvoorbeeld. Voor mooie Ombre nails kan je ook het beste een witte basis nagellak pakken!

Witte basis is mooi bij looks als een Rainbow look of een wk look maar ook een Brasil Look Bij al deze looks had ik wel een witte basis maar helaas nog niet het Jumbo eye pencil in milk.

Maar hoe beviel hij nou? De kleuren waren intenser dat zeker maar wat mij ook opviel is dat de oogschaduw lang niet zo goed bleef zitten als met mijn eigen basis! na een paar uur moest ik hem bijwerken! Dat viel mij eigenlijk een beetje tegen.

Voor de intensere kleur vind ik Milk dan ook wel geschikt maar als Basis vind ik hem eigenlijk niet zo prettig en gebruik ik eigenlijk het liefst mijn vertrouwde Dr. Pierre Ricaud oogschaduw basis!

Duur zijn de potloden niet! je betaald 5,49€ bij Douglas voor een Jumbo Eye pencil en er is keuze uit verschillende kleuren!

Of ik meerdere kleuren ga aanschaffen? Nee echt niet. Zo fijn vind ik hem dus niet. Ik zal hem puur gaan gebruiken als basis voor een gekleurde speciale look om de kleur intenser te maken!

wie van jullie heeft al ervaring met NYX?

 

Advertenties

7 thoughts on “NYX Jumbo eye Pencil in Milk…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s