Dr. Hauschka en Piece of Health Samen aandacht voor Kanker…

Dr Hauschka en piece of health samen tegen kanker

Toen ik een persbericht kreeg van Dr. Hauschka over Lifestyle dagen speciaal voor kanker en ex kanker patiënten om ze even een dag ontspanning aan te bieden vond ik dit zo’n mooi initiatief dat ik besloot om er een artikel over te schrijven.

Iedereen heeft te maken met Kanker! Vooral omdat het één van de ziektes is die het meeste voorkomt in Nederland en de rest van de wereld! Een ziekte die veel levens eist en die veel mensen verdrietig achter laat! Een ziekte die veel mensen hard laat vechten voor hun leven.

Een ziekte waar de cure nog niet voor gevonden is… En een ziekte waarbij het heel fijn is als als er extra aandacht aan besteed word… Aandacht voor de wereld en aandacht voor de patiënten en ex patiënten om even de aandacht ergens anders op te kunnen richten in plaats van ziek zijn of ziek zijn geweest!

Dr. Hauschka en Piece of health vonden dit ook en hebben de Dr. Hauschka en Piece of Health Lifestyle dagen georganiseerd aanstaande 22 en 23 November.

Key Visual -Kosmetik Kultur 2014-; Key Visual - Kosmetik Kultur

Een aantal van de meest dierbare mensen om mij heen heeft kanker gehad, is er aan overleden.

Zowel mijn vader als mijn stiefvader hebben kanker gehad en door operaties zijn ze gelukkig weer gezond.

Mijn Lieve oom is helaas overleden en dit ging veelte snel.

Mijn Opa heeft door deze rot ziekte geen rustig overlijden gehad maar was behoorlijk ziek.

En nu weer iemand in mijn omgeving die aan het strijden is tegen de rot ziekte die Kanker heet! heel heftig allemaal en vooral van alle mensen om mij heen die zicht dagelijks zorgen maken en die pijn hebben, die bang zijn dat het zomaar ineens afgelopen kan zijn.

Wanneer iemand kanker heeft gaat de aandacht constant maar uit naar Kanker en niet meer naar de persoon die de kanker heeft. En geloof me… mensen met Kanker verdienen wel eens een dag dat ze niet aan kanker hoeven te denken.

De Dr. hauschka en Piece of Health Lifestyle dagen vinden plaats op 22 en 23 november op het hoofdkantoor van Dr. Hauschka in Rijswijk.

Face Care NL; Gesichtspflege Gruppe  NL

Sophia van Sorgen is de oprichtster van Piece of health en zij weet alles van wat Kanker met je doet, niet alleen emotioneel en mentaal maar ook wat kanker doet met je lijf. Zelf heeft Sophia twee keer kanker gehad en ze besloot door de kanker haar levensstijl drastisch om te gooien. Dit heeft Succes gehad want ze is weer gezond en gelukkig en gebruikt de levenservaring nu op mensen te begeleiden bij het genezingsproces.

Tijdens de lifestyle dagen verteld ze tijdens een lezing haar levensverhaal en geeft ze een workshop over voeding en detoxen. Er is naast de behandeling namelijk veel te doen om het genezingsproces te ondersteunen.

Het is wel belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurd afgestemd op de persoonlijke situatie van de patiënt.

Dr. Hauschka Behandlungsliege

Maar ook de huid is belangrijk en vertrouwen op innerlijke kracht is ook iets wat Dr. Hauschka uniek maakt. De producten van Dr. Hauschka bevatten heilzame plantenextracten. Maar Dr Hauschka gaat ervan uit dat de huid het vermogen heeft zichzelf te herstellen.

Dr Hauschka en Piece of Health hebben zo hun overeenkomsten en zo besloten ze met elkaar samen te werken tijdens de Lifestyle dagen. Ze kunnen elkaar goed aanvullen en versterken.

Vanuit het hele land zullen Dr. Hauschka Therapeuten gratis behandelingen en gezichtsverzorgings workshops geven.

Afgelopen zaterdag ben ik zelf opgemaakt door een Therapeute van Dr. Hauschka en zij vertelde mij dat ook zij haar praktijk opent voor Kanker en ex Kanker Patiënten en zal zij een aantal gratis behandelingen geven.

Een heerlijke dag vol ontspanning en aandacht voor iets anders als de kanker zelf.

Ben je kanker of ex kanker patiënt of ken je iemand die dat is en gun je diegene een heerlijke ontspannen en inspirerende dag dan kan je jezelf of een ander aanmelden voor vrijdag 14 november via aanmeldingen@drhauschka.nl. Je krijgt dan snel te horen of je uitgenodigd bent voor de lifestyle dagen in Rijswijk.

Ook in het hele land doen therapeuten mee en op http://www.dr.hauschka.com/nl kun je zien wie er allemaal mee doet aan dit initiatief. Ze verzorgen gratis behandelingen.

Je kunt jezelf of een vriendin of familielid aanmelden en je krijgt dan zo snel mogelijk van de betreffende therapeute bericht.

Ik vind het een geweldig initiatief! En ik vond het dan ook heel belangrijk om hier aandacht aan te besteden!

 

 

Advertenties

5 thoughts on “Dr. Hauschka en Piece of Health Samen aandacht voor Kanker…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s