MUA Lippenstiften in Shade 4, 13 en 16…

MUA Lipstick shade 4,13 & 16

MUA heeft een aantal prachtige kleuren lippenstiften… Ik heb nu pas een aantal keer gehad dat ik teleurgesteld was in een kleur of hem echt niet mooi vond. Maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Tijdens mijn laatste MUA bestelling besloot ik mijn collectie wat betreft de mooie kleuren compleet te maken. Vandaag heb ik een Review voor jullie van drie kleuren Lippenstiften van de reeks toen ze nog nummers hadden en geen namen (op 1 dan die heeft een nummer en een naam!)

Kijk mee naar de tinten roze, peach en rood!

MUA Lipstick

Ik koos voor 3 hele vrolijke kleuren namelijk shade nummer 4, 13 en 16. Een lieve licht roze kleur, een felle peach kleur en een heerlijke felle klassier rode kleur! De typische Marilyn Monroe kleur…

Kleuren die je van elke dag naar elke spannende nacht kan dragen.

Lippenstiften MUA

De Lippenstiften van MUA zitten in de bekende zwarte hulzen met zilveren letters erop en. Aan de onderkant kan je de kleur goed zien wat ik altijd heel prettig vind. De lippenstiften zijn lekker Budget proof maar ik vind dat dat niet af te zien is aan de hulzen van MUA Lippenstiften.

MUA Makeup Academy Lipsticks

Wat heel grappig is, is dat je de achterkant eraf kan schroeven en dat er in het dopje dan wat product zit, voor een Makeup Artist natuurlijk heel handig want die hoeft alleen de dopjes mee te nemen en kan dat dan met een kwastje gebruiken!

Daarnaast maakt dat dopje nou precies wat bij deze lippenstiften zo handig is… Je kan de kleur gewoon zien en kan dus snel de lippenstift die je wil pakken.

MUA Lippenstiften shade 4, 13 en 16

De Lippenstiften zijn lekker Budget proof. Het verschil tussen de engelse website waar ze 1 pond kosten en omgerekend 1,20€ is vrij groot met wat ze kosten in de MUA Nederland webshop waar ze 1,70€ kosten en met 30€ gratis verzending.

Bij Kruidvat zijn ze het duurst… Daar kosten ze namelijk 2,99€ Als je een grotere bestelling wilt plaatsen loont het dus echt om te bestellen in plaats van naar kruidvat te rennen.

Lippenstiften van MUA in de kleuren 4, 13 en 16

Ik heb gekozen voor 3 heerlijk vrolijke kleuren! Lekker fel… Van Links naar Rechts is het de peach achtige kleur heet Nectar en is nummer 16, de middelste lieve roze kleur is nummer 4 en de laatste lekker rode kleur (echt mooi klassiek rood) is nummer 13.

Shade 16, 4 & 13 MUA lipstick

Als je de lippenstiften van dichtbij ziet dan zie je al dat de lippenstiften niet droog zijn en vrij vettig, of hoe leg ik dat uit. Romig…

Ik vind het dan ook hele fijne lippenstiften want ze voelen ook nog verzorgend aan op de lippen.

swatches MUA Lippenstiften

Bij de swatches kan je zien dat shade 16 en 13 heel goed gepigmenteerd zijn. Dit zijn de peachie kleur en de mooie rode kleur.

Shade 4 ofwel de lieve roze kleur is niet zo gepigmenteerd, toen ik hem swatchte moest ik dan ook erg aan een lichtroze labello denken.

MUA Lippenstift Shade 16 Nectar

Shade 16 ofwel Nectar vind ik een hele mooie warme peach kleur. Het is een lippenstiften die goed te dragen is bij warme looks. Je kan hem prima overdag dragen. Ik had een koele blush op en je kan zien dat dat niet heel mooi combineert.

Ik vind het wel een erg mooie lippenstift!

MUA Lippenstift Shade 4

Ondanks dat Shade 4 niet zo gepigmenteerd is vind ik hem heel mooi op mijn lippen en bevalt hij me heel erg goed. Hij voelt ook echt heel fijn aan op de lippen en geeft een mooie glans en net wat kleur! Ik vind het effect ondanks de slechte pigmentatie heel erg goed. Hij is overigens goed op te bouwen!

MUA Lippenstift Shade 13

Ook Shade 13 staat niet zo mooi bij de blush die ik voor een look op had… Maar de kleur is prachtig en het pigment heel erg goed! Het is echt een klassieke rood zoals ik geloof ik inmiddels al drie keer gezegd heb ik deze blogpost 😉

het is een warme rode kleur (licht oranje ondertoon) en ondanks dat koele kleuren mij iets beter staan vind ik deze kleur toch wel erg mooi staan.

Dit zijn de drie lippenstiften van MUA die ik dit keer wilde reviewen…

Ik vind de lippenstiften van MUA erg aan te raden!

Wat vinden jullie van de lippenstiften van MUA en welke van deze 3 is jullie favoriet?

Advertenties

9 thoughts on “MUA Lippenstiften in Shade 4, 13 en 16…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s