Rituals Hand Lotion Happy Hands Mandarin & Mint

Rituals Handlotion Happy Hands Mandarin & Mint

In de beautybox van een tijdje geleden ontvingen we een Handlotion van Rituals… Sweet Orange & Japanese Mint . In de Beauty Box van oktober ontvingen we WEER een handlotion van Rituals en wel Mandarin & Mint… Een geur vergelijkbaar met de vorige Rituals tube. Niet origineel dus en hoe dol ik ook op Rituals ben ik heb dan liever iets anders (de Roze Tube bijvoorbeeld!!)

Maar aangezien het een fijne handcrème is wilde ik hem jullie niet onthouden! Vandaar  vandaag de review van de Rituals Happy Hands Mandarin & Mint Hydrating Hand Lotion…

Lees mee…

Happy hands Hand lotion Rituals

Hydrating Hand Lotion Mandarin & Mint Rituals

De Tube ziet er leuk uit, past goed bij de geur… Metalic Oranje met blaadjes erop. Witte letters en het Rituals Logo erop. Ook deze tube heeft dat oosterse tintje.

Een tube van 75 Ml wat een fijne inhoud is aan hand lotion.

Ingrediënten Happy hands Hand Lotion Rituals

Op de achterkant staat informatie en natuurlijk de Ingrediënten…

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet veel bijzonders zie behalve glycerine wat zorgt voor het vasthouden van het vocht van de huis. Ook zie ik olie van de mandarijn schil staan maar verder weinig spannends.

Ik had meer natuurlijke voedende ingrediënten verwacht eerlijk gezegd.

Rituals Hand Lotion Happy hands Mandarin & Mint

Het is wel een vrolijke fijne grote tube en wat dat betreft vind ik hem heel prettig. De geur doet mij alleen teveel denken aan de vorige Handlotion die we kregen van Rituals. Ik vind hem dan ook weinig vernieuwend en ik had liever nog wat andere geuren aan handlotion gewild.

Ik weet dat de roze tube heel lekker is maar toch… ( Misschien een handcrème met vijgen geur eraan???) Als ik Rituals was zou ik aan iedere geur soort die ze hebben, iedere lijn een handlotion toevoegen! En ik zou toch meer met natuurlijke ingrediënten gaan werken als ik een merk als Rituals was…

Hand Lotion Tube Rituals

De tube werkt wel heel prettig, de dop is fijn. Het werkt hygiënisch en makkelijk. Je klikt de tube open en kan makkelijk beginnen met smeren.

Rituals Handcrème

De crème voelt rijk en dik aan, Trekt goed in maar laat een soort vettig laagje achter. Dit trekt na een paar minuutjes ook in en dan voelen je handen heerlijk zacht aan.

De geur is best lekker, het doet een beetje denken aan de sauna, als je een dagje naar een sauna gaat kom je deze geur daar vaak tegen. Citrus gemixt met mint.

De geur is subtiel en fris maar ik heb gemerkt dat ik hem niet lekker vind als ik naar bed ga en mijn handen in wil smeren wat ik elke avond doe. Maar voor overdag vind ik dit een prima crème.

Swatches Rituals Hand Lotion Happy hands

Toch vind ik hem niet voedend genoeg, ik heb liever een créme met ingrediënten waar ik van weet wat ze doen voor mijn huid, Ik wil voelen dat mijn huid gevoed is en niet na een uur dat ik al denk hmm ik moet weer even smeren.

De Créme is bij Rituals te koop voor 8,50€

wat vinden jullie van deze créme? hebben jullie ervaring met de handcrème’s van Rituals?

Advertenties

3 thoughts on “Rituals Hand Lotion Happy Hands Mandarin & Mint

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s