Makeup Revolution I Heart Chocolate palette (dupe too faced chocolate palette)

 

 

I Heart Chocolate Makeup Revolution

Makeup Revolution is geweldig… Dat hoef ik volgens mij niet meer te vertellen. Wat ook heel leuk is aan Makeup Revolution is dat ze veel supes hebben van bekende en populaire high end merken/ producten.

Bij voorbeeld de hartvormige Too Face Blushes of een highlighter die perfect lijkt op Nars Albatros, maar ook Lippenstiften die verdacht veel lijken op lippenstiften van MAC. Ik kan zo nog wel even doorgaan!

Nou heeft Too Faced het Chocolat Bar palette en dit palette is behoorlijk populair en Makeup revolution heeft daar mooi op ingespeeld door met een leuke dupe te komen! Namelijk het I Heart Chocolate Palette.

Vandaag ga ik deze uitgebreid voor jullie reviewen!

kijk mee…

PicMonkey CollageI Heart Cocolat van Makeup Revolution

Om te beginnen zit dit snoepje verpakt in een mooi doosje zoals de meeste producten van Makeup Revolution! Wat mij betreft krijgen ze al een 10 met een griffel alleen al voor de verpakkingen want die zien er gewoon altijd geweldig uit!

Kijkend naar het doosje krijg je al zin in chocolade! hmmm

Op de zijkant staan in mooie metallic letters de ingrediënten en op de achterkant staat een foto van de kleuren die in het palette zitten! Prachtige tinten in natuurlijke kleuren!

Makeup Revolution Palette I Heart Chocolate

I Heart Chocolate… Een doosje waar je echt spontaan trek van krijgt in chocola en voor mij is dat heel bijzonder want ik ben meer van de drop dan van de chocolade… Toch iedere keer als ik dit doosje krijg, krijg ik zin in chocolade haha.

I Heart Chocolate Palette Makeup Revolution

Het doosje is groot en grof en ziet er echt uit als een reep chocola maar dan aan de achterkant helemaal gesmolten. een grappig effect.

De kleur is ook perfect! Echt de kleur van Chocola! Ik kan niet anders zeggen!

I Love Makeup Makeup revolution

Op de achterkant van het doosje staat een sticker met de naam van het palette en nog wat overige informatie…

Chocolate palette Makeup revolution...

I Heart Chocolat Palette Makeup Revolution

 

Wanneer je het doosje opent zie je een doorzichtig plastic met de namen van de kleuren van de oogschaduw’s erop, net als bij sleek overigens!

Ik vind het er leuk uitzien maar heel onhandig want die plastic dingetjes gooi ik eruit. Laat ze wat mij betreft de kleuren maar op de achterkant aangeven zoals bij MUA.

De namen zijn wel erg leuk, dat vind ik altijd knap verzonnen. Chocolate love, you need more, one more piece… Het is erg leuk bedacht!

I Love Chocolate palette makeup revolution...

I Heart Chocolate oogschaduw Palette makeup revolution

De kleuren in het palette zijn allemaal natuurlijk, mooie groen, bruin en roze tinten en nog meer van dit soort mooie kleuren! Niet eens geïnspireerd op chocolade maar wat mij betreft wel op de natuur!

Cocolade palette Makeup revolution

Ik vind de kleuren prachtig en nog mooier als je ziet wat het bewegen in het licht met sommige kleuren doet! wow!

De kleuren zijn goed met elkaar te combineren en je kan alle kanten uit met dit palette… Van een heftige look tot een mooie subtiele every day look!

I like!

swatches I Heart Chocolate palette makeup revolution

Bij de swatches kan je zien dat het pigment echt fantastisch is en wel van zowel de matte kleuren als de shimmery kleuren als de donkere en de lichte kleuren! van alles is het pigment geweldig!

De oogschaduw’s zijn van kwaliteit ook erg goed, zeker niet poederig maar gewoon goede stevige kwaliteit! Heel prettig!

Na het swatchen was ik al erg onder de indruk van dit palette!

Look met makeup Revolution i heart chocolat

Ik heb er natuurlijk ook een look mee gemaakt en heb weer gekozen voor een naturelle look maar wel met donkerdere kleuren!

Look met I Heart Chocolate palette makeup revolution

Ik heb licht en donkerbruine kleuren gebruikt die er overigens in veel varianten in zitten. Je vind er zowel warme als koele tinten.

Naast bruin heb ik ook bordeaux rode kleuren gebruikt maar daar heb ik goed mee geblend zodat je niet dat zieke ogen look effect krijgt…

I heart chocolate palette oogschaduw makeup revolution Look

Het is een fijn palette om mee te werken en de kleuren blenden heel erg goed! Ze pakken goed op de kwast en ze pakken goed op de oogleden! Kortom ik heb helemaal niks te zeuren!

Naast dat het een geweldig palette is qua pigment, kwaliteit en om mee te werken, met prachtige kleuren is dit palette ook nog eens lekker budget!

Het palette is verkrijgbaar bij Makeup Revolution voor 9,57€

Daarnaast is het palette ook in Nederland te verkrijgen en wel bij Makeup Musthaves en hier is hij 9,99€ iets duurder als bij Makeup revolution maar hou rekening met verzendkosten en dergelijke en dan is het toch wat goedkoper bij Makeup Musthaves.

Ik vind dit palette echt een aanrader en deze gaan ook zeker in mijn everyday bakje!

wat vinden jullie van dit palette?

Advertenties

11 thoughts on “Makeup Revolution I Heart Chocolate palette (dupe too faced chocolate palette)

  1. erg mooi palette. Zelf heb ik de exacte replica van het originele palette, die is ook erg mooi en top pigmentatie ook! nog steeds heel blij mee en ook onder de €10,- Eerlijk gezegd gebruik hem te weinig! 😉 Xxx

  2. Ik vind de kleuren en de pigmentatie ervan wel erg mooi, maar de verpakking vind ik stiekem wat minder mooi dan de Too Faced variant! Hmm, twijfel, want dit is volgens mij wel erg goed zeker voor de prijs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s