Spam your blog…

spam je blog www.mywickedweirdlife.com blog spammen

Af en toe is het tijd om even lekker te spammen! Zo kunnen we allemaal weer leuke nieuwe blogs ontdekken!

Dus het mag, lekker spammen! en er zijn geen regels! spam er op los!

Keep Calm and spam you blog spam je blog spam

Advertenties

18 thoughts on “Spam your blog…

 1. Mijn naam is Lucinda en mijn blog heet LucindaInWonderland. Mijn eigen stukje wonderland dus, met alle gekkigheid die daarbij komt kijken. Op dit moment is het merendeel wel beauty, omdat ik dat gewoon gigantisch leuk vind, maar ik ben nog wel een beetje zoekende hoe ik de rest van mijn interesses hier in kan verwerken. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen en als je het een leuke plek vind om te blijven hangen, zeker doen! xxx Lucinda

 2. Leuk dat we mogen spammen. Op mijn blog komen notd’s voorbij maar ook leuke nailarts zoals “Louboutin” nails, disney nails en nog veel meer. Ik schrijf ook reviews over beauty producten. Ik laat je meegenieten met mijn (foto) shoplogs die vaak low budget zijn! En zo nu en dan komt er een leuke beauty DIY voorbij. Ook geef ik soms een budgettip. Ach..neem een kijkje en laat vooral een reactie achter. 😉 Lieve groetjes Mandy. http://mandybos.blogspot.nl

 3. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over één van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als je het leuk vindt, kun je me volgen op Bloglovin. Ook op Instagram ben ik erg actief: gekopmakeup. Mocht je ook graag video’s (zoals shoplogs of tutorials) kijken dan kun je je abonneren op mijn Youtube kanaal: Mariëlle M. is de naam van mijn kanaal.
  Liefs Mariëlle

 4. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Lotte en ik heb sinds een half jaar een blog over beauty, fashion en lifestyle. Het mooie is dat alles op mijn blog budget, dus lekker betaalbaar, is! Ik ben mijn blog gestart omdat ik vond dat op veel blogs de nadruk lag op de wat duurdere producten terwijl ik meer geïnteresseerd was in de budget merken. Op mijn blog kun je reviews, DIY’s, tutorials en nog veel meer verwachten. Naast mij blog heb ik ook een YouTube kanaal. Dat is https://www.youtube.com/channel/UCXBiDMb4Hls26M-gzJCU6cg.

  Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een kijkje zou willen nemen ♥
  http://thebudgetblognl.wordpress.com/

 5. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo’n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 6. Dank je wel! Ik ben Claudia en ik ben de trotse eigenaresse van vintagirie.com! Ik blog over streetstyle, fashion en je zult veel haartutorials voorbij komen. Daarnaast heb ik nog een te gekke winactie lopen die ik ook eventjes ga promoten! Je kunt namelijk de compleet uitverkochte Fashion Revival lipstick van MAC winnen op mijn blog. De winactie loopt nog tot zondag, dus je hebt nog eventjes de tijd.

 7. Wat lief dat je ons een kans geven ons eigen blog in de spotlight te zetten, Die kans kan je niet laten liggen, zou ik zeggen ..Ik ben Petra en mijn blog heet “Heel gewoon dagelijks”..
  ..Zelf heb ik sinds een niet al te lange tijd een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf. Dit kan dus echt over verschillende onderwerpen te gaan…..De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit zo uitgebreid mogelijk te beschrijven Ze zijn mijn persoonlijke beleving, waarin je dit soms ook in de details terug kunt vinden…
  Ik zou het erg leuk vinden als je ook bij mij kwam kijken maar je andere lezers zijn natuurlijk ook heel erg welkom
  Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Groetjes Petra

 8. Mijn blog is http://www.radianto.be/ Een blog waarop ik alles deel wat me bezighoudt. Hoe ik denk over dingen. Wat ik leuk vind. Ik geef je dus een kijkje recht in mijn gedachten. Een soort van persoonlijk dagboekje dat ik vol schrijf naar hartenlust. Met een positieve, stralende kijk erop. Want dat is wat de naam weerspiegelt.

 9. Hoi!

  Ik ben Ilse en samen met 3 vrienden blog ik op whenbloggerscollide.blogspot.nl
  Wij zijn tussen 16 en 19 jaar oud en bloggen over van alles en nog wat! Van lifestyle tot games en van persoonlijke updates tot tutorials.
  Tot snel!

  Ilse

 10. Hallo allemaal!
  Ik ben nu ongeveer anderhalve week bezig met bloggen. De reden dat ik deze blog begonnen ben is omdat veel vriendinnen zeiden dat ik leuk kon schrijven en een aantal zeiden zelfs dat ik een blog moest beginnen. Ik heb er een jaar over gedaan om dit ook echt te doen aangezien ik bang was dat mensen het raar zouden vinden dat ik dit leuk vind. Nu ben ik toch een eigen blog begonnen over Beauty, Fashion, Lifestyle, Health en Food. Ik zou het heel leuk vinden als jullie een kijkje namen op mijn blog http://www.thesparklingbeauty.wordpress.com en jullie meningen geven over mijn artikelen.

  Big Kiss.

 11. Hoi allemaal,
  Ik ben Colette en heb een blog waarmee ik anderen wil inspireren met o.a fashion, lifestyle en beauty. De titel heet ook niets voor niets be inspired. Ik vertel ook wat over mijn eigen leven wat, zodat iedereen kan zien dat niemand perfect is of hoef te zijn. Neem zeker een kijkje. Naast dat ik blog, heb ik ook een YouTube-kanaal. https://www.youtube.com/user/Colette8888 . Dit is mijn YouTube-kanaal. http://csteenmetser.wordpress.com/ Dit is de link van mijn blog. Tot snel!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s