Even bijkletsen en een kleine verandering (tijdelijk)

StressLessLiveMore

Hallo allemaal,

Tijd om even bij te kletsen en jullie een persoonlijke update te geven maar jullie ook te vertellen dat er voor een aantal weken wat gaan veranderen op mywickedweirdlife…

Lees mee…

monday_relax

Zoals jullie misschien al een beetje kunnen raden moet ik minder stressen, Ik ben namelijk de koningin van het stressen, dat komt omdat ik mijn eigen grenzen niet ken en ongeveer altijd door ga! er zijn van die momenten dat je door blijft rennen en door blijft rennen tot alles in je zegt HO STOP!! tot hier en niet verder.

Dit kreeg ik iets langer als een jaar geleden zo erg dat ik helemaal niets meer kon, Ik had een Mega grote, erge Burn Out. Ik kwam in de ziektewet terecht terwijl ik altijd heel hard werkte, het liefst ging ik thuis nog door met mn werk! Daarnaast dan ook nog de kinderen wat ook echt een full time job is en het huishouden. En ook nog iets als een sociaal leven.

Tot op de dag van vandaag ben ik nog druk bezig om weer de oude ik te worden. Maar oude valkuilen zijn heel aanlokkelijk en ik val er dan ook maar wat graag in…

De Kids gaan allebei naar school en hebben daarnaast allebei een hoop vriendjes en vriendinnetjes en bijna elke dag word er gespeeld. Soms heb ik een heel feest aan een stuk of 4 kinderen thuis. Daarnaast is er dansles en paardrijles.

Luc en Anne zitten beide op dansles en daarnaast zit Anne op paardrij les.

10799404_602290723208534_1481142524_n

Ze heeft net haar tweede les gehad en rijd op een eigenwijs shetland pony’tje die Pluto heeft. Op de Manege waar Anne rijd hebben alle pony’s en paarden Disneynamen.

Een geweldige Manege waar kinderen duidelijk centraal staan en ze echt alles mogen met de Pony’s! van knuffelen tot rijden tot verzorgen.

Papa en Mama zijn er ook druk mee en ook Lucas darteld er vrolijk omheen.

10743563_602329286538011_969039296_n

Iedere les is het weer bijzonder geweest wat er gebeurd met Anne, en dat is niet zomaar. Anne weten we sinds vorig jaar is Hoog sensitief en dat  is niks zweferigs zoals vaak gedacht word maar gewoon officieel vast gesteld. Kinderen die Hoog sensitief zijn zijn heel gevoelig, maar alles komt ook harder binnen, van geluiden tot kleuren tot prikkels tot emoties en noem maar op. Dit heeft een andere aanpak nodig en niet alleen op school maar ook thuis.

Anne is een bijzonder lief en verzorgend meisje, een heel bijzonder kind (net als Lucas overigens maar het zijn ten slotte ook mijn kinderen en als moeder vind je je kinderen altijd bijzonder) Maar wie Anne leert kennen deelt al snel mijn mening. Ze is extreem lief maar ook heel angstig als het gaat om groot en hard.

Paarden en Pony’s hebben ook een bepaald sterk gevoel, een pony of paard kan menselijke gevoelens heel goed aanvoelen. En kinderen als Anne voelen zicht vaker aangetrokken tot deze dieren.

We hadden daarom besloten dat ze op rijles mocht en ze blijkt een natuur talentje te zijn. Daarbij geniet ze er enorm van!

10735930_602314039872869_1570175214_n

Pluto is op dit moment haar grote maatje en ik vind het heel bijzonder hoe ik haar elke week zie veranderen wanneer ze in zijn buurt is. Wow.

A021_C107_03319A

Verder komt die goede oude man weer met zijn pieten. En welke kleur ze dan ook hebben maakt geen snars uit want mama is toch de grootste piet. Al weken ben ik bezig om leuke cadeau’s te scoren voor die twee boefjes van mij.

Het is een drukke periode.

Ik vind dat de kwaliteit van mijn blog daar niet onder moet gaan lijden… Maar ik wil ook niet gestressed door het leven gaan.

foksukbloggen

Bloggen is helemaal mijn ding zoals jullie weten, ik kan mn ei en mn creativiteit erin kwijt maar het is voor mij wel een serieuze zaak…

Ik ben steeds meer aan het verbeteren en hoe en wat gaan jullie binnenkort in een artikel zien over wat ik gebruik bij het maken van mijn blog, welke softboxen, welke camera’s en noem maar op!

Maar ik merk dat de drukte mij nu een beetje aan het opbreken is. Ik loop letterlijk een beetje achter de feiten aan.

Om even in een wat rustiger vaarwater te komen heb ik besloten om een aantal weken even maar 1 artikel per dag te gaan schrijven.

Dit had ik al even gedaan zoals jullie misschien hebben gemerkt, maar dat beviel me wel en ik heb het er wat rustiger mee.

relax-stop

Dit is dan even de tijdelijke verandering op mijn blog! ik ga dus tijdelijk van 2 naar 1 artikel per dag zodat ik weer even op adem kan komen.

Naast genieten van bloggen ga ik ook met volle teugen genieten van de komende sint periode. Lekker met kopjes thee kruidnoten eten met de kids, sint knutsels maken en schoen taferelen bededenken. Ik bedenk ieder jaar van alles zoals twee jaar geleden pietje verliefd die steeds kwam en van alles achter liet in huis. Vorig jaar waren het pieten in het algemeen, die met de duplo bouwde, tekeningen maakte op het krijtbord en briefjes achter lieven.

Rommel maakte van het speelgoed en ga zo maar door… Het mag zo gek mogelijk! waarschijnlijk nog twee jaar en dan geloofd Anne niet meer en een jaar later Lucas… Dus ik kan nog even genieten en dan is het weer over… Weer een fase afgesloten!

Liefs Saskia

Advertenties

11 thoughts on “Even bijkletsen en een kleine verandering (tijdelijk)

  1. Goed dat je jezelf even in acht neemt! ik vind 1 artikel per dag al heel wat! Je vaste volgers blijven toch wel komen hoor! Ik doe het ook even rustig aan en heb geloof ik nog nooit zoveel bezoekers gehad, heel apart! Heel veel fun met alle leuke voorbereidingen voor de feestdagen. Dikke kus Xxx Mandy

  2. Ik vind één artikel per dag al heel knap. Ik schrijf soms maar één artikel per week! Goed dat je even op de rem gaat staan, want anders is er inderdaad weer gevaar voor een nieuwe burn out. Bekijk het positief: je hebt duidelijk iets geleerd uit het verleden en weet dat je het nu wat rustiger aan moet doen. Groetjes, Milla

  3. Wat een lieve foto’s ! Ik wist het natuurlijk al een beetje het is heel belangrijk dat je ook de rust voor je zelf neemt, als ik iets voor je kan doen of je wilt je hart even luchten je weet mij te vinden 🙂 x

  4. Ach meid, ik vind het goed van je dat je op het moment je eigen grenzen kent. De komende periode word ook heel druk met al die feestdagen, dus ga jij daar maar lekker van genieten en doe vooral rustig aan ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s