Sleek Eye & Cheek Palette Dancing Till Dusk…

Sleek eye en cheek palette dancing till dusk

Ik weet zeker dat het persoonlijk is maar dit is werkelijk de eerste keer dat ik een Sleek product maar moi vind…

Sleek kreeg een aantal nieuwe producten en ik zag de Eye & Cheek paletten van Sleek en sloeg meteen mijn slag…

Toen ik het product daadwerkelijk kreeg was ik gewoon een beetje teleurgesteld… Over de grootte, over wat het nu was… Tja ik ben gewoon not so impressed en zeker niet van een merk als Sleek want Sleek vind ik geweldig en mijn verwachtingen waren daardoor hoog…

Kijk mee…

Sleek Eye & Cheek Palette Dancing till dusk

Het doosje in mondriaan achtige stijl met de kleuren erop die in het palette zitten, daar is niks mis mee, maar zeker niet zo leuk als de normale verpakkingen van sleek.

Op de achterkant staat info over het palette en de ingrediënten zoals meestal.

Sleek Dancing Till To Dusk Palette

Sleek Makeup Dancing till Dusk  Eye & Cheek Palette

In het doosje zit het sleek palette zelf die iets kleiner en dikker is als de normale paletten van sleek.

Het palette is een stuk kleiner maar de prijs is hoger… Namelijk 12,95€ bij de webwinkels waar je sleek kan kopen.

Dancing till dusk sleek palette eye & Cheek

De producten zitten in het palette ook een beetje in die mondriaan stijl… Maar het oogt echt heel goedkoop.

dancing till dusk sleek

In het palette zitten twee matte en twee glanzende natuurlijke kleuren. van iedere kleur is een matte en een glanzende variant maar eigenlijk zijn het dezelfde kleuren.

dan zitten er een roest kleurige blush in die mat is en een glanzende koel roze kleur…

Ik vind het wat weinig variatie en zoals ik al zei oogt het heel goedkoop…

swatches sleek dancing till dusk palette

De swatches zijn niet slecht, eigenlijk zoals we van sleek gewend zijn… Maar bijvoorbeeld de roest kleurige blush die snap ik niet en de roze is heel frosty. Niet mooi glanzend maar echt een beetje frosty… de oogschaduw’s zijn wel ok maar ook niet bijzonder.

look blush Sleek Cheek & Blush palette dancing till dusk

Ik heb de koel roze blush gebruikt en hier kan je goed zien wat ik bedoel met frosty. De glans is gewoon té! Hij laat bijna een soort witte waas na… Teleurstelling!

Look Dancing till dusk sleek

Voor een ooglook kan je maar weinig variëren… Ik heb glanzend licht en mat donker gebruikt voor deze look… Beetje saai allemaal. De ooglook is wel ok hoor en de kleuren werken ook wel prettig maar daar is werkelijk ook alles mee gezegd!

Mijn eindconclusie is dan ook… Ik vind er niks aan en ik vind het zeker geen aanrader. Dit vind ik echt heel erg jammer want zoals jullie weten ben ik een groot fan van sleek producten! Dit product valt echter erg tegen!

Wat vinden jullie ervan?

Advertenties

6 thoughts on “Sleek Eye & Cheek Palette Dancing Till Dusk…

  1. Wat fijn om een review van dit palette te lezen! Ik zat vandaag nog te twijfelen of ik hem moest bestellen, maar die roestkleurige blush leek mij echt niks voor mij, dus heb ik het toch maar niet gedaan! Achteraf ben ik er blij van, want dit vind ik ook een beetje een meh product als ik het zo zie! De roze blush vind ik trouwens wel mooi ondanks de wat frosty finish!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s