Effe Bijkletsen! De sint, Event en kopjes thee…

Vlugt Bram van der

Hoi allemaal,

 

Dit word weer even gezellig bijkletsen! het is namelijk zo… er stond een heel ander artikel op het menu, maar dat moest ik allemaal nog uitzoeken en bewerken als het gaat om foto’s, dan alle info bij elkaar zoeken op de website en in mijn mail en dan het artikel schrijven. Vandaag was is echter naar een super leuk event en daarvan was ik zo laat terug… (net en het is 22.52 uur) dat ik het hele bewerken van de foto’s en dergelijke even niet meer zo zag zitten… Morgen ochtend staan die twee van mij namelijk weer te trappelen om naar school te mogen en dan moet ik ze brengen dus… ik dacht ik klets even gezellig tegen jullie aan onder het genot van een heerlijk kopje Maya Tea wat ik aan het testen ben… Heerlijke thee soorten!

Ik ben nu met mijn derde thee soort bezig van de velen en ik geniet van ieder kopje, of potje thee!!

Wij-willen-bloggen-fokke-en-sukke

Bij het event vandaag heb ik veel leuke en lieve blogsters ontmoet! Super tof! Maar er komt nog een artikel over het event dus hoe en wat dat horen jullie nog! Maar wat heb ik een leuke dag gehad die al goed begon…

Ik ben namelijk gaan shoppen vanochtend! Zaterdag komt onze grootste kindervriend namelijk weer!!! De Sint! en ik ben al weken druk met aanbiedingen scoren, leuke cadeau’s vinden en ga zo maar door! Ik kan als moeder echt vreselijk uit mijn dak gaan als ik de juiste cadeau’s kan vinden! Lucas wil voornamelijk alles van Cars! Dus ik ben op pad geweest voor een Cars Dekbed overtrek, cars auto’s, cars racebaan en noem maar op! Helemaal blij ben ik dan als ik net die ene heb gevonden waarvan hij de hele tijd zegt dat hij hem wil! Ik weet dan ook de meeste namen van de cars auto’s uit mn hoofd!! Do your homework mum!!

De andere wensen van mijn zoontje zijn spiderman, Hulk, Angry birds en planes! en wat ben ik weer blij als ik leuke dingen heb weten te scoren!

Voor Anne is het meer een uitdaging, maar gelukkig heeft ze een grote passie en dat is pony’s en paarden! En ik heb van alles leuks kunnen vinden, een Barbie met paard, een paarden boek, gips gieten met paarden, strijkkralen met paarden, een dekbed overtrek van paarden, lego van paarden en ga zo nog maar even door! Vandaag vond ik bij de boeken voordeel echt een geweldig paardenboek met prachtige foto’s erin en ik word er dan zelf echt een beetje gelukkig van! bijna huppelend (dit is natuurlijk bij wijze van spreke heh ;)) loop ik de winkel uit met mijn nieuwste aanwinst onder mijn arm, fantaserend over het blije gezichtje wanneer ze het uit gaat pakken en heel hard DANK UUUUUU SINTERKLAAAAAASSSSSJJEEEEEE zingt… Die sint die boft maar! Hij verschijnt alleen een beetje met zijn neus op tv bij diewertje blok in het sint journaal en wij moeders maar hard werken voor onze kids met sinterklaas!

Ik geniet er enorm van. Ik kan me trouwens ook nog goed herinneren hoe dat voelde de sinterklaastijd! oohw wat vond ik dat altijd spannend.

Toen ik zwanger was van Anne stond ik met mijn handen op mijn buik te kijken naar Sinterklaas die langs kwam bij een winkel centrum…met tranen in mijn ogen (de hormonen…) dacht ik aan het feit dat ik een jaar later daar tussen de ouders zou staan met een kleintje in mijn armen… Onzin natuurlijk want een baby krijgt er nog niks van mee…

Maar weer een jaar later kon ik eindelijk los en ik neem het er dan ook echt van!De avonden van Schoen zetten verbouw ik de hele kamer wanneer de kinderen naar bed zijn.

Sinterklaas en zwarte pieten hebben van alles gedaan hier in huis, americo is binnen geweest en die heeft gedronken en appels gegeten en de klokhuizen liggen er nog en de pieten hebben tekeningen op het schoolbord achter gelaten, gebouwd met lego en allemaal stoute pieten dingen gedaan…

Wanneer Anne en lucas dan vol spanning naar beneden gaan zijn ze helemaal opgewonden en is er niets mooiers als hun gezichtjes wanneer ze ontdekken wat de pieten hebben uitgevreten! Martijn en ik worden geroepen en we moeten alles bekijken en vervolgens worden de cadeau’s uitgepakt! tijdens deze periode word er lekker veel geknutseld en getekend, pepernoten gebakken en veel gegeten, stuiteren de kinderen rond en in het huis van opwinding. Het is een leuke maar drukke periode waar ik altijd erg van geniet! Maar ik ben ook altijd weer blij wanneer de pieten en de sint terug gaan naar spanje… Mama moet dan namelijk heel erg bijkomen van al dat harde werken!!!

Nu echter moet de hele periode nog beginnen… Zaterdag komt onze grote vriend met de rode mijter en de witte baard! De cadeau’s liggen klaar en het sint journaal word gevolgd om te kijken wat het volgende thema voor de schoen zet taferelen zal zijn!!

Ik zal proberen foto’s te maken of een filmpje zodat jullie een keer mee kunnen genieten met de blije kinder gezichtjes!

 

Liefs Saskia

 

Advertenties

5 thoughts on “Effe Bijkletsen! De sint, Event en kopjes thee…

  1. Wat leuk dat het gisteren zo gezellig was bij het event jammer dat ik zelf niet kon, maar we gaan echt een keertje afspreken! En met Sinterklaas zijn wij hier in huis ook weer lekker druk toch heb ik stiekem meer zin in de kerst 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s