Sleek Rio Rio Palette…

Sleek Rio Rio Palette

Van Sleek hebben we een bepaalde verwachting, omdat alles waar Sleek op staat meestal geweldig is…. Laatst had ik een misser van sleek maar vandaag heb ik weer een review van een topper  voor jullie en wel het Rio Rio Palette… Een exotisch palette met veel kleur, een palette geïnspireerd op de kleuren van Rio, exotisch, Carnaval, kleurrijk!

Rio rio sleek

De Exotische kleuren kan je al vinden op het kleurrijke doosje van het palette! Prachtige kleuren die volgens mij van de veren van de Carnaval outfits zijn van Rio.

rio rio palette van sleek

Op de achterkant van het palette kan je veel informatie vinden en tips, daarnaast zoals altijd staan daar ook de ingrediënten.

Sleek Makeup Rio Rio Palette

De oogschaduw’s van sleek zitten zoals altijd in het bekende zwarte Sleek oogschaduw palette doosje met de naam voorop!

sleek Rio rio

Wanneer je het doosje opent zie je daar alle prachtige kleuren en zit er een doorzichtig plastic papiertje op waar de namen van de oogschaduw kleuren op staan. Namen die altijd heel toepasselijk zijn voor het thema.

Sleek Palette Rio Rio

De kleuren komen je tegemoet bij het palette! Prachtige felle kleuren in ongeveer alle kleuren van de regenboog, zeker exotisch.

Ik vind de kleuren werkelijk prachtig!

Sleek Palette Rio Rio...

Je kan met dit palette veel verschillende looks maken van zeer knallend kleurrijk tot iets neutraler. Verwacht echter bij dit palette geen nude look want de meeste kleuren zijn gekleurd!

Ik heb maar 1 kleine kanttekening! wat ik niet begrijp is dat ze dit palette in het najaar hebben uitgebracht en niet eerder in het jaar. Ze hadden Arabian nights en deze beter qua uitbrengen om kunnen draaien want Arabian nights past veel beter bij dit seizoen als Rio Rio.

swatches sleek rio rio palette

De swatches zijn zeker niet teleurstellend! Wat een geweldig pigment weer van Sleek. De kleuren knallen je tegemoet! echt fantastisch!

Zelfs de lichte kleuren zijn mooi!

look met sleek rio rio

Ik heb weer eens gekozen voor een gekleurde look die ook goed in het najaar kan door de aubergine kleur die ik in de buitenste hoeken heb aangebracht en in de crease.

Ook op mijn ogen komen de kleuren heel intens over en ik ben dan ook heel erg enthousiast! ik kan dit palette zeker aanraden en vooral als je net als ik van kleur houd!

Sleek heeft het weer gedaan… een topper uitgebracht!

wat vinden jullie van dit palette?

 

 

Advertenties

4 thoughts on “Sleek Rio Rio Palette…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s