Max & More Waterproof gel eyeliner zwart

Max & More Waterproof gel eyeliner Action

In de tijd dat Max & More, het make-up merk van de Action nog gewoon MAX was had ik een gel eyeliner van dit merk. Ik meen mij te herinneren dat ik het best een fijne gelliner vond.

Toen ik laatst de Gelliner voor nog geen euro weer zag liggen bij Action en dan nu van het vernieuwde Max & More besloot ik hem mee te nemen en voor jullie te testen…

Kijk mee wat ik ervan vind…

Max & More waterproof gelliner

De Gelliner komt verpakt in een kartonnetje met plastic, De verpakking verteld me dat hij waterproof is en long lasting! Klinkt goed!

Op de achterkant vind je zoals altijd de informatie over de gel eyeliner en de ingrediënten! daarnaast vind je er ook terug dat hij cruelty free is, dat wil zeggen dierproof vrij!! Olleeeee!!

waterproof gelliner Max & More Action

Het potje zelf is vrij simpel, gewoon van doorzichtig plastic met een zwarte dop en witte letters erop.

Max & More Gel eyeliner waterproof.

De kleur is overigens pik zwart!

Gel eyeliner waterproof Max & More

Op de zwarte dop staat groot het logo van Max & More, ik vind het er best goed uitzien, simpel maar mooi!

Op de achterkant vind je nog een beetje informatie zoals de houdbaarheid en dat de verpakking 4 gram bevat.

Max & More eyeliner brush Action

Bij de gelliner zit een eyeliner kwastje, deze is voor mij even wennen want ik gebruik normaal een dun kwastje en niet zo’n schuin afgesneden kwastje, het kwastje echter is mooi stevig en plat!

gelliner max & More Action

Wanneer je het potje opent zit hij netjes dicht gesealed met een zilver folie achtig papiertje, heel hygiënisch en prettig.

Action zwarte Max & More waterproof gel eyeliner

Wanneer je de seal eraf hebt gehaald zie je dat de gelliner echt stevig is en heel erg zwart!

Gelliner mak & more Action...

Tijd om de kwast in de gelliner te stoppen en te swatchen en natuurlijk de eyeliner gebruiken om een mooie lijn te zetten boven mijn ooglid.

Bij het indopen van de kwast merk ik dat de substantie heel stevig is en dat je echt even door de “eerste” laag heen moet…

swatches Max & More Gelliner

De swatches echter zijn prima en je ziet dat hij prima van pigment is en mooi matt. Hij is ook zeker waterproof en long lasting want ik kreeg hem nauwelijks van mijn handen af gewassen!!

Ik moet wel echt even aan het kwastje wennen aangezien ik normaal een ander soort kwastje gebruik! Mijn lijnen zijn nog vrij dik, je kan echter met dit kwastje best heel mooi dunne lijntjes zetten!

gelliner action

Het kwastje word mooi zwart aan de bovenkant. de tip van Max & More is om alleen het puntje in de gel eyeliner te dopen maar als je er een beetje mee wil kunnen werken heb ik gemerkt dat je beter wel even goed met je kwast product op moet pakken om een mooie lijn te kunnen zetten.

look met max & more gel eyeliner

Ondanks dat ik heel erg moest wennen aan het kwastje is het mij goed gelukt om er een mooie lijn mee te zetten! Ik ben dan ook zeer tevreden over de gelliner en de kwast! De gelliner blijft heel lang zitten en is zeker waterproof aangezien hij met water bijna niet te verwijderen is. Top voor mij aangezien ik snel last heb van tranende ogen!

Ik vind deze gelliner voor nog geen euro zeker een aanrader! weer een Budget tip van de Action!

hoe lijkt jullie deze gelliner?

Advertenties

8 thoughts on “Max & More Waterproof gel eyeliner zwart

  1. Ziet er goed uit! Ik wil zelf nog graag een gel eyeliner aan gaan schaffen; een mua heeft het laatst bij mij aangebracht en ik vond het zo mooi dat ik mijn eyeliner er nu ook zelf zo wil aanbrengen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s