Dr. Pierre Ricaud Derma Ecolia Foaming Face Wash…

Dr Pierre Ricaud Derma Ecolia Foaming Face Wash....

Een tijd geleden alweer kreeg ik een brochure van Dr. Pierre Ricaud in mijn brievenbus en dat maakte mij zeer nieuwsgierig. Dit was lang voor ik begon met mijn blog zelfs…

Ik plaatste een eerste bestelling en kreeg daarbij leuke cadeaus, dit is altijd wanneer je besteld bij Dr. Pierre Ricaud… Maar werd bovenal verrast door de fijne producten die ze te bieden hebben.

Ik kan er tegen dat ten eerste… Dat is voor mij niet zo vanzelfsprekend want ik ben snel allergisch.

Ten tweede vind ik de producten prettig ruiken, fijn werken en zijn ze budget vriendelijk (ten derde en vierde…)

Al eerder schreef ik reviews over de producten waaronder over mijn favoriete eye primer. Ook vandaag heb ik weer een review voor jullie en wel van de Derma Ecolia Foaming Face Wash, Gentle & Detoxifying.

Kijk mee…

Dr. Pierre Ricaud Foaming Face Wash

Allereerst wil ik jullie graag vertellen dat bestellen bij Dr. Pierre Ricaud altijd gepaard gaat met het krijgen van een leuk cadeau die altijd nuttig en kwalitatief goed is. Soms is het een luxe toilettas of tas, of een parfum, een mooi horloge maar dit kan ook 1 van de wat duurdere top producten van Ricaud zijn.

Als je 30€ of meer besteld krijg je een tweede cadeau, dit kan een lippenstift, lipgloss of nagellak van Ricaud zijn, maar soms is het ook wat anders zoals nu een mooie luxe geurkaars!

Vanaf 15€ zijn de verzendkosten gratis!

Net als bij Yves Rocher heeft Dr. Pierre Ricaud altijd kortingen op de producten, de producten zijn daarom ook nog eens Budget vriendelijk.

Maar waar het vooral om draait natuurlijk is het feit dat Dr. Pierre Ricaud Mooie en fijne producten heeft.

Foaming Face Wash Dr. Pierre Ricaud

Zo ook de Dermo Ecolia Foaming Face Wash… Een Gezichts reiniger in de vorm van een Foam, ofwel schuim.

De Foaming Face wash van Ricaud is zo gemaakt dat hij de oorspronkelijke harmonie van de huid terug geeft doormiddel van een milde reiniging.

Dermo Ecolia is een suiker die de huidflora voedt ten nadele van bacteriën, Dermo Ecolia heeft de capaciteit om de huid te voeden en het microbiologische evenwicht van de huid te bewaren.

Poeh dat zijn een hoop moeilijke woorden maar die zeker wel ergens op slaan.

Achterkant foaming Facewash Dr. Pierre Ricaud

Op de achterkant staat behoorlijk wat informatie en tekst in meerdere talen, Dr. Pierre Ricaud word dan ook in meerdere landen verkocht.

Derma Ecolia Foaming Face wash Dr. Pierre Ricaud

De Ingrediënten staan op de achterkant en er staat hoe je het moet aanbrengen en verwijderen.

Let Op: Als je niet tegen SLES en Parfum kan kan je dit product beter vermijden.

Foaming Face wash gezichts reiniger Dr. Pierre Ricaud

De fles is vrij doorzichtig waardoor je de vloeistof ziet zitten, Er zit een stevige dop op en op de fles staat het logo van Dr. Pierre Ricaud in de kleuren die zij meestal gebruiken.

Het product bevat 150 Ml waar je lang mee doet omdat het uitzet in een foam.

De Foam is HIER verkrijgbaar voor Maximaal 10,90€, maar wat ik net al vertelde is dat Ricaud meestal een korting hanteert op de producten en dat hij daardoor vaak wat goedkoper is.

Dop Foaming face wash dr pierre ricaud

Op de fles zit een pomp waarmee je de vloeistof eruit kan pompen, Met 1 druk op de knop veranderd het Kristal water in een luchtige schuim.

Je kan je huid er dagelijks mee reinigen en je huid zal ervan gaan stralen, tevens is deze foam geschikt voor de gevoelige huid.

Schuimende gezichts reiniger Dr. Pierre Ricaud

Dr. Pierre Ricaud test alle producten en is bijzonder open over de resultaten, dit product is gedurende 3 weken door 25 vrouwen getest en 76% was zeer tevreden over deze reinigingsmousse.

Ik ook overigens, mijn huid voelt na gebruik gereinigd en fris aan. Ik vind dit echt een hele prettige gezichtsreiniger die goed reinigt!

Wel raad ik aan na het reinigen een dag of nacht crème aan te brengen!

Schuim van de gezichtsreiniger van Dr. Pierre ricaud

Zoals ik eerder al aangaf is het een mooie luchtige romige mousse wanneer je hem uit de fles hebt gepompt, ik blijf het altijd bijzonder vinden hoe zo’n vloeibaar product zich kan vormen tot zo’n mooie luchtige schuim.

Ik Reinig mijn gezicht de laatste tijd met een reiniger en pomp dan ook een beetje op het borsteltje. Ik maak mijn gezicht nat met lauw warm water en reinig vervolgens met het borsteltje in zachte draaiende bewegingen mijn huid.

Mijn huid is naderhand heel goed gereinigd maar wel wat droog. Dit zal het resultaat zijn van de SLES  die in de foam zit wat dan ook het enige nadeel is van de Foam.

Toch ben ik tevreden over deze foam, ik vind hem prettig in gebruik en prettig ruiken daarnaast doet hij wat hij moet doen!

Ik vind het zeer zeker een aanrader!

Zijn jullie al bekend met Dr. Pierre Ricaud?

Advertenties

9 thoughts on “Dr. Pierre Ricaud Derma Ecolia Foaming Face Wash…

  1. Ja ik ken hem, ben ook fan van Pierre Ricaud 🙂 ik vind het een fijne reiniger die de huid goed reinigt maar niet teveel uitdroogt. Hij zit nu trouwens in een nieuwe verpakking; een soort slagroomspuitbus waar een wat steviger schuim uitkomt, maar de ingrediënten zijn wel hetzelfde.

      • Ik heb ze allebei en de ingrediënten zijn precies hetzelfde! Dus het lijkt erop of alleen de verpakking verschilt. Aangezien de andere ‘slagroomspuitbus’ verpakking nieuw is, ging ik ervan uit dat deze die jij hier beschrijft uit het assortiment gaat..

  2. Pingback: Budget tip! Beauty Essentials Face Cleaner van Kruidvat… | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s