Swap met Mariëlle van Gekopmakeup.nl

Lieve allemaal,

Ik heb een hele bijzondere swap gedaan namelijk met Mariëlle van Gekopmakeup.nl. Mariëlle heeft een super leuke blog en samen besloten we een swap te doen waar we al een tijdje over heen en weer aan het mailen waren!

Kijk verder voor deel 2…

Mijn filmpje is in twee keer want mijn camera heeft het in tweeën verdeeld, waarom vraag het me niet!

Maar het is zo gaaf allemaal en ik hoop dat jullie er net zo van genieten als dat ik heb gedaan van het open maken!

Neem zeker even een kijkje op de blog van Mariëlle waar je ook kan bekijken wat ik aan Mariëlle heb gegeven!

Oh ja ik moet er nog wel even bij zeggen dat ik mijn nagels eigenlijk had willen lakken voor het filmpen van de twee filmpjes die ik op nam maar soms met kinderen kom je er wel eens niet aan toe. Mijn nagels zijn dus eigenlijk echt verschrikkelijk op het filmpje!

hebben jullie wel eens een swap gedaan? en wat vinden jullie van onze swap?

Advertenties

7 thoughts on “Swap met Mariëlle van Gekopmakeup.nl

  1. Wat een leuke spulletjes heeft Mariëlle voor je geshopt! Erg leuk allemaal! Jij hebt voor Mariëlle trouwens ook leuke spulletjes geshopt! Leuk om zo’n swap te zien! En ik volg Mariëlle ook alweer een poosje, een heerlijke spontane leuke meid met een leuke blog en instagram account 😉 Xx

  2. Heel leuk om te zien! Mijn camera hield het inderdaad niet zolang vol om te filmen, daarom is mijn filmpje zo kort haha… Ik vind het erg leuk om te zien dat je alles zo leuk vindt en ik vind jou ook een hele gezellig meid hihi 🙂 Nogmaals heel erg bedankt voor alles wat ik van jou mocht krijgen!

  3. Pingback: Ciaté Nagellak Oil Slick…. | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s