Unboxing VipBox December 2014

Om te beginnen… Ik controleerde mijn filmpje en ontdekte lippenstift op mijn tanden… Heel erg. Iets wat je echt niet wil! Maar het is niet anders. Ik kon ervoor kiezen om het filmpje niet online te zetten, ik kon ervoor kiezen om hem opnieuw te filmen maar… dan is het geen unboxing meer. In plaats daarvan heb ik ervoor gekozen om hem gewoon maar online te knallen en er hard om te lachen. Chaos schijnt nou eenmaal gewoon bij mij te passen 😉

Hierbij heb ik voor jullie dus de unboxing van de december vipbox. een feestelijke vipbox met producten waar ik erg benieuwd naar ben geworden!

Kijk mee enne… lach niet te hard om die lippenstift 😉

 

Advertenties

3 thoughts on “Unboxing VipBox December 2014

  1. Leuk filmpje hoor Saskia, en ik heb niet gelachen! Sterker nog…als je niks had gezegd over de lipstick op je tanden had het mij waarschijnlijk niet eens opgevallen! Wat een leuke producten ook! 😉 Xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s