Unboxing pakket van Dr. Pierre Ricaud.

Dr. Pierre Ricaud heeft in 1986 Laboratoria Dr. Pierre Ricaud opgericht en al sinds die tijd zijn zij Expert en voorloper op het gebied van Anti-Ageing verzorgings producten. Maar dat is niet alles wat dit Franse merk te bieden heeft. Want voor een heerlijke dag crème, tot serum voor hand en gezicht tot reinigingsmiddelen en make-up en ga zo maar door kan je terecht bij Ricaud.

Ik ben al heel lang fan van dit merk wat in Nederland nog wel wat meer aandacht mag krijgen. Simpelweg omdat het een geweldig merk is met vele voordelen en verassingen maar wat gewoonweg ook nog eens heel goed werkt!

Zoals ik al vaker heb verteld is de oogschaduwbasis van Dr. Pierre Ricaud zelfs mijn grote favoriet! Mijn holy grail. Zelf de Too Faced Shadow insurance kan er niet aan tippen en ligt bij mij te verstoffen in een laatje.

Maar ook de crème’s van Dr. Pierre Ricaud vind ik heerlijk in gebruik en verzorgen mijn huid goed, laten hem zacht aanvoelen en ruiken ook nog eens heerlijk.

De facewashes staan standaard in mijn badkamer en menig lippenstift en lipgloss van Ricaud zijn te vinden in mijn stash…

Compleet uit mijn dakje ging ik dan ook toen ik een geweldig pakket ontving van Dr. Pierre Ricaud om te testen en te reviewen!

Hierbij mijn Unboxings Video! Veel kijk plezier!

voor de website van Dr. Pierre Ricaud kijk HIER.

Je kan hier vast een kijkje nemen en wellicht een leuke bestelling plaatsen! En er zit altijd een extra cadeau bij, vaak bij een bestelling vanaf 30€ een tweede cadeau en vanaf 15€ zijn de verzendkosten ook nog eens gratis! Daarnaast zijn er altijd kortingen te vinden op de site van Ricaud! Kortom zeker de moeite waard om eens te gaan kijken!

Hebben jullie al ervaring met Dr. Pierre Ricaud producten?

Advertenties

3 thoughts on “Unboxing pakket van Dr. Pierre Ricaud.

  1. Wat een mooie producten. De verpakkingen zien er echt luxueus uit. Geniet ervan! Vind je unboxing filmpjes trouwens heel leuk om te zien, je legt alles goed uit x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s