Personal update… dat hoesten heh… word alleen maar erger…

schrijf-0312_1

Hallo allemaal,

Ik dacht een berichtje van mij is wel even op zijn plaats! vooral omdat het niets voor mij is dat ik niets van me heb laten horen, maar soms is het niet anders en moet je keuzes maken die A. minder prettig zijn en B. niks voor mij zijn.

Lees mee…

beer-is-ziek

Oh ik hoopte dat het allemaal minder zou worden maar ik werd almaar zieker en kreeg koorts en ellende. Lig nu zielig op de bank met een dekentje aan de aanmaak limonade, een pak zakdoeken, menthol snoepjes en een pakje paracetamol.

Rond de kerst begon het Met hevige hoofdpijn die ik aangezien ik lijd aan migraine redelijk met medicijnen onder controle kreeg en we hebben best genoten van een heerlijke gourmet met ons gezin op eerste kerstdag nadat ik met de kinderen de ikea onveilig had gemaakt, ze een duik hebben genomen in de ballenbak, een knuffel uit mochten zoeken bij de plundra waar Anne een schattig pandabeertje koos en Luc een stoere draak! Naast dat hebben we er ontbeten en geluncht! Ik kocht twee heerlijke geurkaarsen en heb wat wenslijstjes gemaakt voor het komende jaar: Nieuwe eetkamerstoelen, dingetjes voor de kinderkamers, kastjes voor make-up en dat soort dingen. Gevolgd door de heerlijke gourmet met het gezin was het een zeer geslaagde dag!

10846835_619727561464850_232572813_n

Eerste Kerstdag gingen we naar mijn ouders waar mijn moeder zoals altijd weer alles uit de kast had gehaald! Mijn moeder is een top kok, echt Herman den Blijker is er niks bij en gelukkig heb ik wat van haar kook kunsten geerft!

Strakke planning via een lijstje waarvan de Man van mijn Moeder/ mijn Liefvader Hans de klok was werden gevolgd en een kerst diner alla drie mischelin kwam op tafel! We hebben heerlijk gegeten en het was ook nog heel gezellig!

Tweede kerstdag was lekker traditioneel voor de schoonfamilie! waar we ook lekker gegeten hebben, anders maar lekker maar dat verschil maakt het ook weer leuk! Ik voelde me alleen half! en s’avonds thuis kreeg ik ineens koorts! sindsdien ben ik echt goed ziek.

Ik besloot afgelopen week door de pijn in mijn hoofd en ribben al om even niet te bloggen maar gewoon even rust te nemen, maar wat irriteert me dat zeg!!! Ik blog namelijk met hart en nieren, ik kan mijn ei erin kwijt, ik heb in korte tijd (een jaar) mijn blog naar vele volgers getrokken en daar heel en dan ook heel hard voor gewerkt en dan zit die kinkhoest mij echt even heel erg dwars! Het lukt me gewoon niet om uren achter de laptop te zitten. Het schrijven van een artikel, het maken van foto’s, het uitzoeken en bewerken van die foto’s, het nadenken over de tekst en soms uitzoekwerk daarvoor, je doet het niet in een paar minuten zeg maar! sterker nog dat kost tijd en veel tijd. Normaal doe ik dat met plezier en liefde maar nu wil het effe niet! Ken je dat?

Ik word hier goed verzorgd hoor door man en kinderen, ze komen me drankjes brengen en vragen regelmatig hoe het met me gaat, ook krijg ik de nodige knuffels…

Dit is een mooi bruggetje naar nog wat anders wat ik jullie wilde vertellen…

10859746_620949754675964_763015285_n

Op de school van mijn kids deden ze een beren actie. De beren actie hield in dat alle kinderen van de school een beer kregen die ze weg mochten geven aan iemand die dat kon gebruiken, die ziek was, of die ze heel lief vonden en van wie ze heel veel houden!

En de kroon op het moeder zijn is dan wel dat ik van mijn beide kinderen de beer kreeg met de boodschap van allebei dat ze mij de liefste mama van de hele wereld vinden en dat ze heeeel veel van me houden, daar nog eens veel kusjes bij! Bij mij in bed wonen sindsdien twee beren die me heel veel waard zijn… Ik heb ze namelijk gekregen van mijn kinderen omdat ze mij heel lief vinden! En dan doe je toch iets goed 😉 Ik kan jullie dan ook vertellen dat mijn kinderen echt mijn alles zijn! er is niks zo belangrijk in het leven voor mij als Anne en Lucas!!

Anne en Lucas

En ik ben dan ook ongelofelijk trots op ze!! Volgens mij heb ik dat vaker gezegd hier op mijn blog maar het is niet anders dan dat! En ik wil die liefde graag met jullie delen! En geloof me ik weet als geen ander dat deze bijzondere wezentjes in mijn leven niet vanzelfsprekend zijn, het zijn twee wondertjes die me heel dierbaar zijn!

Zo genoeg emo talk…

Nog een paar dagen 2014, morgen ga ik even naar de dokter want geloof me ik wil me iets beter voelen als dit als we 2015 ingaan!

Ik ga jullie nog wat vertellen, ik had een planning die ik niet helemaal heb kunnen houden. Ik heb nog twee filmpjes op de rol staan waar ik het nog heb over kerst enzo. Ik ga ze gewoon plaatsen alleen klopt niet alles meer! Ach ja. Er komen ook nog wat leuke samenwerkingen aan en reviews van mooie, leuke en geweldige producten!

Lieve allemaal, geniet van deze laatste dagen 2014 en…

Dank jullie wel voor jullie support, het volgen van mijn blog, het lezen van mijn artikelen enzofoorts!!!

 

xxxx Sas

Advertenties

13 thoughts on “Personal update… dat hoesten heh… word alleen maar erger…

  1. Wat onzettend naar dat je zo ziek bent! Ik hoop echt dat je je snel beter zal voelen! Ik begrijp wel dat het bloggen wat teveel wordt als je gezondheid niet meewerkt, soms wil het gewoon niet. Wel superlief trouwens dat Anne en Lucas allebei een beertje aan je gaven! Heel veel beterschap & hopelijk heb je alsnog een fijne jaarwisseling!

  2. Ik dacht zelf dat je door de gezelligheid te druk was en had gehoopt dat je inmiddels beter zou zijn 😦 Hopelijk gaat het snel over en kan je weer lekker aan de gang met bloggen xxx

  3. Oh ik ben sinds vandaag ook pas weer aan het werk, ben anderhalve week ziek geweest. Hoesten, proesten, snotneus alles! Ik had zelfs koorts en antibiotica gekregen (voor voorholtes en bijholtesontsteking) hopelijk ben je snel beter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s