Makeup Revolution Shoplog/ Haul…

Vandaag heb ik een leuke Makeup Revolution shoplog voor jullie!! veel kijk plezier!

Advertenties

6 thoughts on “Makeup Revolution Shoplog/ Haul…

  1. Wauw Saskia wat een boel mooie producten weer! Ik ben ook enorm fan van Makeup Revolution, mooie producten voor een leuke betaalbare prijs. Het Flawless oogschaduw palette is werkelijk mijn favoriet van AL mijn palettes. Zo enorm blij mee. En de blush palettes zijn ook zo mooi. Hot spice heb ik zelf en zijn precies de juiste kleuren voor mij. Ik kijk uit naar je blogposts van al deze producten! Ps wat zit je haar geweldig! Mooie kleur! Ziet er goed uit moppie! 😉 Lieve groetjes Mandy

  2. Wat ziet het er allemaal super mooi uit! Op de website lijkt het al heel mooi, maar in het echt ziet het er nog veel beter uit! Ik wilde eigenlijk een beetje minderen met make-up kopen, maar ik weet niet of ik me kan beheersen met al deze mooie spulletjes! Wat zie je er trouwens goed uit! Die donkerdere haarkleur staat je echt goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s