Win Actie Dr. Hauschka/ Bagles & Beans…

Vandaag een leuke win actie in samenwerking met Dr. Hauschka met een extra’tje van Bagles & Beans en mijzelf!

Om mee te doen laat een reactie achter bij de comments op mijn blog!

 

Advertenties

17 thoughts on “Win Actie Dr. Hauschka/ Bagles & Beans…

 1. Hoi,
  Volgens mij ben ik de eerste die een comment achterlaat! Leuke winactie en ik vind je filmpjes altijd leuk om te bekijken vooral unboxing dingen. Ben blij dat het nu wat beter met je gaat en ik Wens jou ook een gezond en liefdevol 2015 ( ook al ben ik daar heel laat mee)
  X Jade

 2. Leuke winactie Saskia waar ik graag aan meedoe! Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en met het 1 jarig bestaan van je blog. Ik wens je natuurlijk ook een geweldig en vooral gezond 2015 toe voor jou en je gezinnetje. Zo…dan ga ik nu maar alvast duimen want ik ben wel erg nieuwsgierig naar de producten van Dr. Hauschka en een kopje koffie of iets anders lekkers bij Bagels & Beans lijkt me ook lekker/leuk. Lieve groetjes Mandy 😉 Xxx

 3. Hoi Saskia, gefeliciteerd met je verjaardag. Ik kijk altijd je filmpjes want ze zijn altijd super leuk, bijvoorbeeld dat je elke keer problemen had met lightinbox😏💖 ik wens je een heel fijn en gezond 2015💖💥✨ ik hoop dat je nog lang door gaat met bloggen en filmpjes maken.
  XXX aaliyah

  Ps: ik doe natuuuurlijk ook mee aan de winactie

 4. Hallo Saskia Ik doe graag mee met je windactie. Ik hoop dat je je weer wat beter voelt Ook nog de beste wensen voor het jaar 2015 toegewenst

 5. Ik doe uiteraard mee met de winactie!

  Super leuk dat je een aantal super lekkere producten weggeeft! Het is natuurlijk heerlijk om je met zulke producten te verwennen!

  De bon zou ik graag willen gebruiken om iets te drinken met mijn vrienden bij bagels and beans.

  Het maskerverwenpakketje zou ik graag aan mijn moeder willen geven. Eventueel voor haar verjaardag 🙂

  De overige producten ga ik natuurlijk zelf gebruiken 😀

  Ik vind dit echt een super leuke winactie! Normaal doe ik nooit mee aan winactie’s, maar hier maak ik een uitzondering voor, want je kunt echt hele leuke dingen winnen.

  Verder wens ik jou ook een gelukkig en gezonde 2015 toe! Gelukkig gaat het al wat beter met je!
  Ook wilde ik zeggen dat ik jou als een voorbeeld zie, je bent echt een powervrouw!

  Veel liefs, Basak x

 6. Hoi Saskia,

  Allereerst alsnog gefeliciteerd met je verjaardag en je blogjubileum. Je bent echt zo gegroeid en daar mag je echt trots op zijn. Fijn dat je lekker jezelf blijft en je filmpje een beetje chaotisch zijn, heerlijk, that’s you!!!
  Fijn dat t weer wat beter met je gezondheid gaat, sterk maar goed aan. En als er dan soms een artikel minder verschijnt dan begrijp ik dat best.
  Ook voor jouw nog gelukkig nieuwjaar, gewoon omdat t kan. Ik wens je alle geluk toe voor jouw, je gezin, naasten en ook in alles wat je doet.
  Wat een gave actie zeg!! Natuurlijk doe ik mee. Tof dat je kids weer in beeld komen!
  Greetz Janneke

 7. Jij ook nog de beste wensen! Gefeliciteerd met je verjaardagen, vervelend dat je ziek bent geweest. Ik doe graag mee aan de winactie, Dr Hauschka en Bagels and beans lijken me mooie merken en je hebt er leuke dingen bij gedaan!

 8. Gisteravond heb ik een comment achter gelaten bij ‘contact’ omdat er toen nog geen blogpost stond… Telt die nog wel mee? Moet ik hem opnieuw plaatsen?
  Ik hoop het zo😢 xoxo Ela

 9. Hoihoi,

  Wat vervelend dat je ziek bent geweest!Maar een nieuw jaar nieuwe kansen!
  Al het goeds voor 2015!
  En wat een leuke winactie,ik doe zeker mee.

  Groetjes Caroline

 10. Hey Saskia!
  Als allereerst gefeliciteerd met je verjaardag en je blog!
  Jij ook nog een gelukkig nieuwjaar toegewenst.
  Wat een superleuke winactie, alle producten spreken me erg aan, vooral de producten van dr Hauschka omdat ze dierproefvrij zijn.
  Ik zou graag mee doen.
  Liefs Madelon
  madelontimmer@hotmail.com

 11. Allereerst gefeliciteerd met je blogverjaardag en jepersoonlijke verjaardag Natuurlijk ook jij een heel gelukkig 2015, maar vooral natuurlijk een verder heel gezond 2015. ( Goh wat een wensen in een keertje, het is een hele mond vol ).Ik ben blij dat je opgeknapt bent en weer fijn aan het bloggen bent geslagen…Ik doe ook nog heel graag mee aan de winactie en ben nu druk aan het hopen en duimen..
  groetjes Petra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s