Persoonlijk: Jarig, Blog, etc…

1 jaar

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen… Door het ziek zijn heb ik het 1 jarig bestaan van mijn blog gemist op mijn blog!! http://www.mywickedweirdlife.com bestaat een jaar!!! Hiep Hiep Hiep Hoeraaaaa!!!!

en zo wil ik nog meer chit chat doen in dit artikel!

lees mee…

Me

Ik ben echt heel erg ziek geweest, lang ook. Eerst de kinkhoest met gekneusde ribben en toen kreeg ik een zware bronchitis waardoor ik geen lucht kreeg en heel erg moe was en ziek. Maar even niet bloggen dan was de conclusie, ik had de tijd gewoon nodig om te herstellen, en ik had simpelweg de energie niet om foto’s te maken en artikelen te schrijven.

Nu ga ik er weer volledig tegenaan!! werk weer lekker vooruit en ga nog heel veel samenwerkings artikelen schrijven.

Ik mag bijvoorbeeld een Boek recenseren dus die moet ik nog lezen en zo nog meer.

hamsters

De kerstvakantie was een beetje saai voor de kinderen want ik heb nou eenmaal niet met ze kunnen doen wat we allemaal van plan waren… aan het einde van de kerstvakantie besloten Martijn en ik dan maar toe te geven op de grote wens voor een huisdier!! Anne en Lucas bleven er maar steeds om vragen! Via een klasgenootje van Anne vonden wij twee leuke Hamstertjes inclusief hok en de hele reutemeteut! En we hebben dan sinds kort twee donsige, pluizige, zachte, snoepige, schattige hamstertjes! Ze heten Woody (van toystory) en Elsa (Frozen) en het is een mannetje en een vrouwtje!

De kids zijn er dol op, maar stiekem vind ik ze ook erg cute!

Anne & Lucas

Anne&Lucas...

Er word dan ook veel met de nieuwe huisgenootjes geknuffeld!! En zaterdag naast Anne haar paardrijles word er dan ook hok schoongemaakt! Dat doen ze uiteraard zelf!

db-wenskaart-joepie-1-jaar

10 Januari was het zover!!! Mijn blog bestond officieel een jaar!!! Whoehooeeee, maar door het niet bloggen had ik het zelf even gemist! uiteraard reden om het alsnog te vieren! Ik zal er later nog een keer op terug komen!

ouders!

12 januari was ikzelf jarig en ging ik gourmetten met mijn familie!! Voor mij een bijzonder moment want het was de tweede keer in mijn leven (vorige keer was mijn bruiloft…) dat ik met al mijn ouders aan 1 tafel heb gegeten! Dat wil zeggen mijn vader en moeder en mijn (st)lief vader.

Super tof en bijzonder vond ik dat! Het is zo dat mijn ouders al gescheiden waren toen ik 1,5 jaar oud was! Ik heb mijn ouders samen dus eigenlijk niet meegemaakt en al was er geen ruzie tussen mijn beide ouders samen dineren zat er niet in!

Toen ik 3 was kwam Hans mijn stiefvader in mijn leven en mijn ouders (zoals ik Hans en mijn moeder samen noem) wonen samen sinds dat ik 4 was. Mijn vader hertrouwde ook en woonde aan de andere kant van het land. Mijn vader ging echter later weer scheiden.

Anyway ik dwaal af het komt er dus op neer dat dit voor mij een bijzondere ervaring was en die ik zeker ga herhalen volgend jaar, het was namelijk best heel gezellig!

ouders

Ik ben trouwens ook behoorlijk verwend met vooral geld waar ik een Lens voor mijn Canon van heb gekocht, van mijn ouders kreeg ik een nieuwe fiets met een duo zitje achterop en een handige krat voorop!

Super handig en ik ben er dan ook heel blij mee!

10429449_637988526305420_7204070464001541667_n

Verder kocht ik dus eindelijk de 50 MM lens voor mijn camera en ben er gelijk mee gaan spelen!

trots

Dat deed ik toen ik Mijn surrogaat dochter ZoΓ« er was, de dochter van mijn beste vriendin Joyce. De kids waren echt in een jolige bui dus ik kon mooi even spelen met mijn nieuwe speeltje!

Dit was even wat ik jullie so far te vertellen heb!

Hoe gaat het met jullie?

 

Advertenties

10 thoughts on “Persoonlijk: Jarig, Blog, etc…

  1. Goed dat je aan je ziek zijn hebt toegegeven! Dat kan niet iedereen. En wat fijn dat je ouders in ieder geval nog door 1 deur kunnen, vaak is dat anders. En yes alweer een jaar en nog vele te komen hoop ik! Fijn dat je er weer bent en kijk weer uit naar je blogposts en je filmpjes! En natuurlijk nog gefeliciteerd met je verjaardag! En ach…hoe het met mij gaat? πŸ˜” lieve groetjes Mandy πŸ˜‰ Xxx

  2. Wat fijn dat je ouders nu zo met elkaar om kunnen gaan. Ik ben vorig jaar mei getrouwd en daar waren onze gescheiden ouders ook bij.. Bijzonder om dan alles samen te zien.

  3. gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag en natuurlijk ook met je verjaardag, ik kan mij goed voorstellen dat het een aparte gewaarwoording is zo een diner met je beide ouders als ze al zo lang gescheiden zijn, maar het is wel prettig dat het mogelijk is om dit te doen…gelukkig ben je weer opgeknapt,fijn dat je er weer bent!

  4. Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog!🎈en natuurlijk nog met je verjaardag! Blij dat je weer helemaal opgeknapt bent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s