Makeup Revolution Go To Hell Palette…

Makeup Revolution go to hell palette

Ik ben echt fan van MakeUp Revolution geworden, bijna alles wat ik van ze in mijn handen krijg is simpelweg geweldig!

Laatst kreeg ik in de Styletone Box een Makeup Revolution palette en ik kon wel een gat in de lucht springen! wat werd ik daar blij van! Zeker omdat het een palette was wat ik nog niet had en eigenlijk zelf misschien ook niet had uitgekozen, maar wat het niet een minder palette maakt!

Ik ga jullie vandaag vertellen wat ik van dit palette vind! Het Go To Hell Palette van MakeUp Revolution.

Go to hell palette makeup revolution

Wat al anders is aan dit palette vergeleken bij de meeste paletten is dat het een rond doosje is, een vrij groot rond palette met een doorzichtig doorkijk venster zodat je de kleuren ziet zitten en kan bekijken. Leuk om te zien!

Go To Hell staat op de voorkant geschreven en ik ga eerlijk zijn. Ik vind de naam van dit palette bagger! Verschrikkelijk! Als er een hel bestaat ga ik er liever niet heen snap je? Nou is er ook een Go to Heaven palette maar misschien hadden ze dit palette beter “Go To Wonderland” kunnen noemen ofzo!

Go to hell makeup revolution

Op de achterkant van het palette staan de ingrediënten, wat informatie en ook de naam van het palette.

Go to hell van makeup revolution oogschaduw palette

Wanneer je het palette opent zie je de kleuren van het palette in bijzondere vormen en in totaal 19 kleuren!

Go to hell palette van makeup revolution...

De kleuren zijn erg mooi, paars tinten, blauw, grijs, roze en zelfs een groen achtige tint. Matt en glimmend.

Ik vind de kleuren prachtig en vond het zeker geen straf om dit palette te krijgen!

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de kleine oogschaduw kleuren erg onhandig vond om mee te werken, mijn kwast kon er niet lekker in om de kleuren op te pakken.

Swatches go to hell palette makeup revolution

Het pigment is zeker niet teleurstellend en dat vind ik eigenlijk van de meeste paletten van Makeup Revolution! Het pigment is goed en zoals ik al eerder zei zijn de kleuren erg mooi!

Het is een palette waarmee je veel kanten op kan en veel verschillende looks mee kan maken!

Look met makeup revolution

Natuurlijk zoals meestal heb ik ook een look gemaakt met het “Go To Hell” Palette van Makeup Revolution en ik vind het een fijn palette om mee te werken op de kleine oogschaduw kleuren na, ze hadden net wat groter mogen zijn zodat een kwast er goed in past en dat vond ik niet het geval! daardoor moest ik net wat vaker met mijn kwast in de oogschaduw’s.

Look met go to hell palette makeup revolution

Dit is de look die ik heb gemaakt met het palette en ik vind de look goed gelukt, ik heb lila en roze op het bewegend ooglid gedaan en knal paars en aubergine op de arcadeboog.

De kleuren blenden erg goed en mooi in elkaar over en wat dat betreft vind ik het dan ook echt een mooi palette!

Makeup revolution go to hell palette look

Close-up ziet het er zo uit…

Ik vind het een heel mooi palette weer van Makeup Revolution, echt een aanrader! Ik vind er twee min punten aan zitten en dat zijn de kleine oogschaduw kleuren die ik echt te klein vind en die net iets groter hadden moeten zijn! En daarnaast dus de naam! Het is persoonlijk hoor misschien maar toch voor mij is het een min punt!

Verder is het een prachtig palette met 19 prachtige kleuren waar je veel kanten mee op kan!

Het palette is ook lekker Budget en op dit moment bij Makeup Revolution te krijgen voor 5,04€ HIER.

Wat vinden jullie van dit palette?

Advertenties

8 thoughts on “Makeup Revolution Go To Hell Palette…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s