Heerlijke Losse Thee van Maya Tea…

Maya Tea

Ik vind niets zo lekker als een lekkere kop thee, en zeker een kop bijzondere thee. Ik drink daarom graag losse thee.

Zeker nu de dagen guur en donker zijn, sneeuw af en toe uit de lucht komt vallen en er vooral veel wind en regen is is er niks zo lekker als met een dekentje op de bank een lekker kopje thee drinken en kijken naar een fijne serie…

Maya Tea stuurde mij een tijdje geleden een aantal heerlijke losse thee soorten op om te proberen en te reviewen zodat ik jullie er alles over kan vertellen!

En dat ga ik vandaag doen dus lees mee…

Losse Thee van MAYA TEA

Ik kreeg 6 heerlijke thee soorten opgestuurd en twee proef verpakkingen.

Tea Maya Tea losse thee

Bij Maya Tea hebben ze zwarte, groene, witte en rooibos thee en alleen losse thee soorten. Losse thee is veel lekkerder als de standaard thee zakjes die te koop zijn in de winkel en Maya wil vooral ook dat jij daarvan kan genieten!

Het assortiment van Maya Tea is groot, ze hebben meer dan 100 soorten heerlijke bekende en minder bekende thee soorten.

Thee van Maya Tea...

Bij Maya Tea kan je zowel pure thee soorten als melanges vinden. Alle thee is met zorg samengesteld door Maya Tea. Ze vernieuwen ook steeds het assortiment op zoek naar de lekkerste theeën speciaal voor jou!

MAYA TEA...

Ik had mocht zelf een aantal thee soorten uitkiezen en daarbij kreeg ik ook nog twee proef zakjes thee.

Ik koos:

Touch of an angel: Een thee die lekker is tijdens of na de maaltijd een frisse smaak van himalayan Darjeeling en jasmijn aroma, een zwarte thee met een vleugje nootmuskaat. Een hele lekkere thee die ik drink na het eten en waar ik steeds weer van geniet!

Dolce Vita: Een verassende fruitige zwarte thee met sinasappel, ananas en Banaan. Een heerlijke frisse en fruitige thee, heerlijk voor overdag en s’avonds bij een filmpje.

Jasmin in Green: Een heerlijke Groene thee waar tijdens het rijpen jasmijn bloesem aan word toegevoegd waardoor de thee een heerlijke jasmijn smaak krijgt. Jasmijn thee is altijd al 1 van mijn favoriete thee soorten geweest en dan vooral s’avonds. Ik merk dat ik er rustig van word.

De twee samples moet ik nog gaan proberen.

Wild West: Een mooi omschreven thee, want er staat op de site van Maya Tea… Een exotische verassing in je thee. Ceylon zwarte thee, Kiwi en Mango. Een milde zwarte thee met een frisse licht zoete smaak en dat klopt ook precies! De thee is heerlijk!

Lemon Apple green tea: Een heerlijke frisse groene thee met appel en citroen schillen waardoor hij heerlijk fris en fruitig is.

17 moments of spring: Een heerlijke fruitige thee met hibiscus, rabarber, pruimen, appel en rozijnen. en tevens 1 van mijn favorieten van de theeën van Maya.

Maya Tea Touch of the angel

Maar stuk voor stuk vond ik de thee soorten van Maya Tea bijzonder en lekker. Een momentje voor jezelf en echt even genieten.

Thee drinken maya tea

Mijn theepot voor de heerlijke losse thee van Maya.

Maya Tea losse thee

Losse Maya Thee Maya Tea

De speciaal met zorg samengestelde thee van Maya Tea is op de website te bestellen. Een uitgebreide website waar je alle thee onder de verschillende thee soort kan vinden met een uitgebreide omschrijving erbij.

Ik vind de thee van Maya Tea heerlijk en echt een aanrader, daarnaast zijn de thee soorten ook heel goed betaalbaar.

Advertenties

10 thoughts on “Heerlijke Losse Thee van Maya Tea…

  1. Hmm ik moet echt een op die site gaan kijken, want ik ben echt theeverslaafd hihi! Helemaal als het om bijzondere en speciale theesmaken gaat, daar ben ik echt gek op! Vind dat ook heel leuk om te shoppen altijd 😀

  2. Wat leuk, ik kende dit merk nog niet maar het klinkt wel erg lekker, ik ga even rondsnuffelen op de website want je hebt mij wel erg nieuwsgierig gemaakt met al die leuke zakjes en namen( maar eerst ga ik even een kopje…tja juist)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s