Action Shoplog…

Hallo allemaal,

vandaag heb ik voor jullie weer eens een shoplog en wel van de Action! Een lekkere volle tas gekocht bij Action!

Veel kijkplezier!

IMG_9335 IMG_9336 IMG_9349 IMG_9352 IMG_9355 IMG_9358 IMG_9333 kleine Elsa heeft gewonnen

Ik wilde jullie het eindresultaat van de kleine Elsa niet onthouden. In mijn Filmpje vertelde ik al dat Anne samen met haar vriendinnetje Gwen ging playbacken en dat ze Elsa haar prachtige nummer “Laat het los”gingen playbacken. De school van Anne bestaat uit parallel klassen dus twee groepen 1, twee groepen 2,3 etc. Iedere groep mocht een groepje insturen voor het grote carnavalsfeest en daar waren voorrondes voor. Anne en Gwen moesten dus eerst tegen alle groepjes van de twee groepen 3.

Nou had ik met ze geoefend en ik was heel benieuwd hoe ze het gingen doen maar de juf was helemaal trots op ze, perfect dansje en perfect helemaal goed de woorden meegeplaybackt. Nou moet je weten dat ze de film echt heel vaak kijken allebei en dat ik tijdens het gewone spelen ook steeds “Laat het los” heb opgezet, ik geloof namelijk in “Herhaling is de kracht van de boodschap” (zo studeerde ik tijdens mijn theater opleiding ook mijn teksten in… Herhalen, Herhalen, Herhalen) en het heeft gewerkt.

Ze wonnen van alle andere groepjes van de twee groepen 3. (TROTS!!!) Dat vond ik al een hele prestatie eigenlijk!! Zeker voor deze twee meiden een echte opsteker. Ze straalde beide enorm. Daarbij waren natuurlijk de moeder van Gwen en ik ook mega trots op ze (en alle vaders, opa’s, oma’s etc).

Anne en gwen mochten vervolgens playbacken voor de hele school en dan tegen groep 4 en 5 (het was de onderbouw tegen de onderbouw en de bovenbouw tegen de bovenbouw)

Anne en Gwen werden nummer 1!! en wonnen van groep 4 en 5!!! Wow wat ben ik trots!!

Daar ging natuurlijk ook wat werk aan vooraf!! twee dagen oefenen met de meiden (waar we een feest van maakte met patatjes eten en dergelijke erbij! ),

Mijn moeder heeft donderdag voor het grote carnavalsfeest nog twee capes gemaakt… (mijn moeder kan goed met een naaimachine overweg, ikke niet helaas) Mijn Beste vriendin maakte hem ondertussen voor haar dochter Zoë (mijn surrogaat dochter 😉 ) die ook verkleed ging als Elsa…

S’avonds zaten wij tot 2 uur s’nachts steentjes op de drie Capes te maken met de Isofix tang. (Joyce en ik)

Om half 7 s’ochtends ging ik samen met de kinderen op weg naar Joyce om Lucas tot piraat om te toveren, Om Anne en Zoë tot Elsa om te toveren. En later kwam vriendin Madeleine nog als politie binnen maar die moest nog worden voorzien van een make-upje.

Joyce deed de haren en ik deed de Make-up en ik ben eigenlijk vreselijk trots op het Resultaat.

Wat vooral belangrijk is is dat de kinderen allemaal hebben genoten van het grote Carnavals feest!

Ik wilde jullie het eindresultaat niet onthouden…

Advertenties

8 thoughts on “Action Shoplog…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s