Makeup Revolution Golden Sugar Ultra Blush Palette…

Makeup Revolution Golden sugar blush palette

Makeup Revolution heeft op revolutionaire wijze de wereld veroverd in een korte tijd! Ze bestaan namelijk pas vanaf maart vorig jaar! En wij zijn allemaal fan!! Dat is niet voor niets… De producten van Makeup revolution zijn goed, voldoen aan onze wensen, zijn mooi, zien er goed uit en zijn ook nog eens budget vriendelijk!

Daarnaast lijkt het wel of ze aan de lopende band met nieuwe producten komen. Heb je net dat ene nieuwe palette in huis komt er een mailtje dat er twee nieuwe paletten uitgekomen zijn! Hoppa!

Soms denk ik wel eens: Jemig! Mag het een tandje rustiger? en merk ik ook de kleine minpuntjes… Bijvoorbeeld hoe in bepaalde paletten dubbele kleuren zitten.

Maar dat mag allemaal de pret niet drukken! En vandaag heb ik dan ook weer een review voor jullie van een fijn product!

Het Golden Sugar Ultra Blush Palette…

Lees mee…

Makeup revolution blush palette

Naast de producten vind ik dat Makeup Revolution ook een 10 verdiend voor verpakking! De verpakkingen en de doosjes etc zien er allemaal goed verzorgd uit! Zo ook die van het Golden Sugar Blush Palette.

Een mooie mat zwarte verpakking met rosé gouden letters en op de achterkant een foto van de inhoud! Top!

ingrediënten makeup revolution blush palette

Wat ik ook erg mooi vind is dat op de zijkant van het doosje de ingrediënten staan en ook weer in mooie rosé gouden letters.

Makeup revolution ultra blush palette

Het doosje van het palette zelf is zo groot als de Salvation paletten en groter als bijvoorbeeld een sleek palette. In dit geval is het doosje glommend zwart met ook weer de rosé gouden letters.

Ik vind het doosje mooi maar je gaat vingers er wel heel snel op zien wat ik wel een min puntje vind.

Op de achterkant vind je de naam van het palette.

Makeup revolution golden sugar ultra blush palette

Wanneer je het doosje opent zie je 8 rondjes prachtigheid (is dat een woord?? ;)) Prachtige glanzende highlighters, blushes en een matte en een glanzende bronzer.

Golden sugar blush palette makeup revolution

De Highlighters en blushes hebben een mooi marmer effect wat de bronzers niet hebben.

De naam zegt het natuurlijk al wel, Makeup Revolution is bij dit palette uitgegaan van goud en alle kleuren zijn dan ook warm met een gouden ondertoon.

golden sugar blush palette makeup revolution...

Ik vind het palette werkelijk een plaatje om te zien en van een dergerlijke glans, zeker bij highlighters word ik altijd heel blij! Ook de kleuren vind ik erg mooi bij elkaar!

Swatches makeup revolution golden sugar blush palette

Tijd voor de swatches en daarbij zien we dat het pigment erg goed is. Ook is de glans prachtig op natuurlijk die van de matte bronzer na.

Ik vind het trouwens heel prettig dat ze er een matte bronzer in hebben gedaan, om te shapen gerbuik ik liever een matte bronzer. Deze is voor mij echter iets te oranje van kleur! Maar dat mag de pret niet drukken.

Blush & Highlighter Makeup Revolution

Met de producten uit dit palette kan je alle kanten uit, je kan jezelf voorzien van een mooi geshaped gezicht met een blush en highlighter en allemaal uit 1 palette.

Look met golden sugar blush palette makeup revolution

Het effect wat de producten geven is werkelijk prachtig en ik ben dan ook zeer tevreden over dit palette al vind ik niet alle kleuren even mooi.

Ik pak zeker met veel plezier mijn favorieten eruit en zal dit palette met veel plezier gaan gebruiken!

Het palette is in Nederland onder andere bij Makeup Musthaves verkrijgbaar voor 7,99€ en dat is natuurlijk heel budget vriendelijk voor zo’n prachtig palette.

Wat vinden jullie van dit mooie palette?

Advertenties

12 thoughts on “Makeup Revolution Golden Sugar Ultra Blush Palette…

  1. Ik vind het wel een heel mooi palette! Ik denk alleen dat ik door de warme kleuren het palette niet zo heel vaak erbij zou pakken zelf. Met name de bronzer lijkt mij ook te oranje voor mij.

  2. Ik had de naam al vaker horen voorbij komen maar had het nog nooit verder aandacht gegeven, nu ik zie wat een mooie blush palette hier voorbij komt heb ik het toch maar eens gegoogled en ik ben enorm verrast door de hoeveelheid leuke producten in originele verpakkingen ze hebben voor inderdaad kleine prijsjes! thx voor de tip! x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s