MAC Lippenstift “Pink Plaid”

MAC Pink Plaid

Mijn tweede lippenstift van MAC is een feit… Ik ben echt fan van MAC maar koop eigenlijk voornamelijk de blushes en mineralize skinfinishes en nog wat andere producten maar ik had eigenlijk nog maar 1 lippenstift en dat is Candy Yum Yum. Toen ik een tijdje geleden Pink Plaid leerde kennen besloot ik dat die toch wel on top of mijn wishlist moest komen te staan.

Niet zo lang geleden kon ik de verleiding niet weerstaan en gooide hem met een zwiep in mijn virtuele winkelmandje!

Vandaag wil ik hem graag met jullie delen via dit artikel!

mac lipstick

De lippenstiften van MAC zitten in de herkenbare M.A.C. doosjes waar op de achterkant ook de ingrediënten staan.

“Pink Plaid” is een Matte lippenstift en dit is ook terug te vinden op het doosje.

mac lippenstift

De verpakkingen van MAC zijn altijd herkenbaar al zijn ze langzaam de verpakkingen aan het veranderen waarbij ze begonnen zijn bij de Mineralize lijn.

M.A.C.

De huls van de lippenstift is mooi mat zwart met zilveren letters en tevens ook weer herkenbaar als een duidelijke MAC huls.

mac lippenstift pink plaid

Op de onderkant van de huls is de naam te vinden, in dit geval “Pink Plaid”

pink plaid lipstick mac

Pink Plaid is een prachtige zachte kleur, een kleur die je lippen wat meer kleur geven maar net weer geen berry kleur. Het is een kleur die echt heel goed draagbaar is voor overdag en elke dag. Ik denk dan ook dat dit snel mijn favoriet zal gaan worden.

pink plaid MAC

De lippenstiften van M.A.C. zijn bij de MAC counters van Douglas en de Bijenkorf verkrijgbaar en bij de MAC winkels.

Ook online is MAC verkrijgbaar onder andere bij Douglas en HIER bij Mac cosmetics voor 19,00€.

swatches Pink Plaid Mac

Bij de swatches was ik meteen erg onder de indruk. BAM and then there was colour!! meteen een streep met een prachtige kleur, fantastisch pigment, mooi matt en hij staat als een huis. De kleur is werkelijk prachtig!

Look met Pink Plaid lippenstift MAC

De kleur is prachtig en heeft een mooi mat effect maar voelt niet uitdrogend aan.

Look met pink plaid MACNet als bij de swatch op mijn hand die er na tien keer wassen nog steeds bijna niet af is (vanochtend foto’s gemaakt en nu 21.55 wanneer is dit schrijf zie je hem nog licht op mijn hand staan.) te krijgen.

Ik vind het een prachtige kleur en vind het echt een geweldige aanvulling op mijn stash waarmee ik heel blij ben.

wat vinden jullie van deze mooie lippenstift?

 

Advertenties

9 thoughts on “MAC Lippenstift “Pink Plaid”

  1. Ik vind hem mooi! Ik durf alleen nooit online te bestellen omdat ik bang ben dat de kleur me dan niet staat, herinner je onze sessie in de Mac counter nog? haha als ik er weer eens ben ga ik deze eens proberen.

    • weet je nog die ene die jij gekocht hebt dat die mij niet stond? deze heb jij ook al geprobeerd en stond mij mooier en jij had fig dacht ik en die stond jou mooier maar mij weer minder. ik had deze al sinds ons shop tripje op mn lijstje staan haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s