Random Facts About Me…

random facts about me

Ik vind Random Fact Artikeltjes altijd heel erg leuk om te lezen bij een ander… En het was alweer een tijdje geleden dat ik er 1 heb gemaakt, dus ik dacht ik ga jullie weer eens gewoon wat random feitjes over mij vertellen.

Lees mee…

keep-calm-and-believe-in-unicorns-41

1. Ik geloof in Eenhoorns… en ik ben er trots op!

315844

Ik vind paarden al prachtig maar eenhoorns zijn zooo sprookjesachtig mooi, en wie zegt dat ze niet bestaan?

52915-beautiful-butterfly

2. Als ik een dier zou zijn zou het een vlinder moeten zijn, Vlinders zijn een beetje mijn symbool en ook heel speciaal voor mij!

3. Ik lust geen spruitjes en peultjes! Die vind ik beide echt vies!

4. Ik eet uit principe geen wild vlees.

Humpback Whale {Megaptera novaeangliae} breaching. Alaska, USA, Pacific Ocean.

5. één van mijn dromen is om walvissen in het echt te zien en van zo dichtbij mogelijk! Orca’s heb ik al gezien maar ik zou wel een bultrug of potvis willen zien, als kind al vond ik het machtig mooie dieren en ik kan uren naar filmpjes en foto’s kijken!

NRDigital composite

6. Ik kan er niet tegen als mensen met hun tong klakken, dat vind ik echt vreselijk en daar gaan mijn nekharen van overeind staan!

Justin-Bieber

7. Vroeger toen ik fan was van de Backstreet Boys kon ik niet begrijpen dat iemand Nick niet aantrekkelijk kon vinden, en ook niet dat ze de BSB muziek niet mooi konden vinden… Er bestond immers niemand knapper als Nick en Er bestond ook geen mooiere muziek…

Schijnbaar als je wat ouder word krijg je het onbegrip virus… En ik begrijp niet wat jonge meiden aantrekkelijk vinden aan Justin Bieber, Ik vind het geen knappe jongen en volgens mij heeft ie een schop onder zn reed en een opvoeding nodig… Ai… Sorry meiden die hem leuk vinden ik stoot jullie tegen het verkeerde been nu! 1 troost… Ik kreeg dit vroeger over Nick te horen! 😉

8. Toen ik een jaar of 5 was vertelde iemand mij een eng verhaal over vampiers waardoor ik heel lang heel erg bang geweest ben voor vampiers!

Twilight

9. Nu echter doe ik niets liever dan lezen over en kijken naar vampier (verhalen) en films!

tvd-12

bg

10. Damon en Edward zijn mijn favoriete vampiers!

11. Ik word rustig van de muziek van Nashville en vind het echt geweldig!

12. Black Roses is mijn favoriete Nashville nummer en ik zing graag mee!

13. Clare Bowen en Sam Palladio zijn mijn favoriete Nashville Acteurs.

Nashville

14. Ik drink alleen Nespresso Koffie en Starbucks… De rest van de koffie vind ik net slootwater!

Coen-Swijnenberg-persfoto-site-829x1024

15. Ik heb bij Coen Swijnenberg in de klas gezeten en we hebben echt een leuke schooltijd gehad. Coen was serieus een leuke klasgenoot maar laat ik eerlijk zijn, dat waren alle klasgenoten waarbij we toen in de klas zaten, we hadden een leuke hechte klas en hebben leuke dingen met elkaar meegemaakt zoals een klassenuitje naar Parijs. Ik kijk er met veel liefde en plezier op terug!

16.Vooral onze Engelse leraar Robert Perk was favoriet bij de klas, hij was zo maf als een deur, sloot ons bijvoorbeeld een keer op in het lokaal waardoor we met zn allen uit het raam naar buiten zijn gegaan om hem vervolgens voor de deur van het lokaal weer op te wachten! Robert kon dat wel waarderen.

17. Ik bestelde graag roze koeken in de kantine op school vroeger.

18. Ik was altijd dol op geschiedenis en Engels! was daar ook heel goed in op school en tot op de dag van vandaag vind ik het geweldig om te lezen over geschiedenis onderwerpen en me te verdiepen in geschiedenis verhalen.

Zoals over Napoleon. Ik ben ook helemaal happy als ik op een plek kom waarvan ik weet dat hij er ook is geweest bijvoorbeeld. Ik ging vroeger met mijn ouders wel eens eten bij een restaurantje dat tegenover de plek lag waar Napoleon aan land kwam toen hij terug kwam van Melba!

joseph-chabord-equestrian-portrait-of-napoleon-i-1810

19. één van mijn helden uit de geschiedenis en nog niet eens van zo lang geleden is Mahatma Gandhi… Een bijzondere man die geweldloos vocht voor vrede maar zoveel geweld heeft moeten doorstaan simpelweg omdat hij vrede wilde en de waarheid zag en sprak…

Ghandi screenshot_253 140208Gandhi2

20. Ik ben een dromer… dreamer

 

 

Advertenties

5 thoughts on “Random Facts About Me…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s