Budget tip: Essie Nagellak Bij Big Bazar.

Essie Nagellak Sumer of 2014 collection

Met het schaamrood op mijn kaken moet ik bekennen dat ik voor deze nagellakjes nog geen één Essie Nagellakje bezat… Toen ik hoorde dat ze bij de Big Bazar Essie nagellakjes verkochten ben ik er dan ook op een drafje naartoe gegaan om mijn eerste Essie nagellakjes aan te schaffen…

Vandaag ga ik ze aan jullie laten zien en ga ik jullie vertellen of ik de Essie Hype waardig vind…

Summer 2014 collection Essie

Ik weet dat ze bij sommige Big Bazar filialen ook losse Essie lakjes verkochten, echter hebben wij niet een Big maar een Small Bazar in Nieuwegein, dus bij ons verkochten ze alleen de setjes met 3 lakjes erin.

3 leuke lakjes uit de collectie van vorig jaar voor 3,99€ een koopje als je het mij vraagt!

De lakjes bevatten 5 ml nagellak terwijl de losse Essie nagellak 13,5 ml product bevatten. De drie lakjes samen zijn dus iets meer als 1 heel flesje.

Essie nagellak big bazar

In een setje zitten drie lakjes uit de collectie van de zomer van 2014, dus het zijn geen jaren oude lakjes om maar zo te zeggen, dat denk ik wel eens als ze bij Big Bazar of Action partijen nagellak hebben van bekende merken en dan voor een prikkie!

De drie lakjes zitten in een leuk doosje samen met op de voorkant de namen van de lakjes, Ruffles and Feathers, Haute in the Heat en Roarrrange.

Op de achterkant van het doosje staan de ingrediënten en een quote van Essie.

Essie Ruffles and feathers, haute in the heat, roarrrange

Alleen de verpakking al is leuk met vrolijk gelakte nagels op de zijkanten van het doosje en de leuke kleine nagellakjes bij elkaar in het doosje!

Essie Nailpolish

De flesjes zijn smaller als een gewoon Essie nagellakje, dat is ook logisch want ze zijn ongeveer de helft van een normaal flesje, voor mij is dat echter genoeg want ik heb zoveel nagellak dat ik ze nooit helemaal op kan lakken!

Essie Nagellak, Haute in the heat, roarange, ruffles and feathers

Ik vind de kleurtjes erg leuk bij elkaar en het is echt zo’n snoeperig gezicht die gekleurde kleine flesjes samen.

Een leuke Roze kleur, een Oranje kleur en een Aqua groene kleur. Vrolijke zomerse kleuren wat wel weer mag nu de lente in aantocht is!

Essie Ruffles and feathers, Haute in the heat, roarrrange...

Op de zijkant van de dop zit een sticker met de naam van de kleur erop.

Ruffles and Feathers is de aqua groene kleur

Haute in the Heat is de roze kleur

Roarrrange is de oranje kleur.

kwastjes essie nagellak

De kwastjes van de Essie lakjes zijn helemaal naar mijn zin! Ze zijn lekker breed en daar houd ik van. Dat lakt vaak ook mooier dan een dun kwastje vind ik.

Essie Haute in the heat

Haute in the Heat is de roze kleur en dekt in 1 keer. Een prachtige kleur maar ook een prachtig lakje, Hij dekt goed, droogt snel en blijft ook heel goed en vrij lang zitten!

Essie Roarrrange

Roarrrange heeft wel twee laagjes nodig voor hij mooi dekkend is, maar dat vind ik niet erg. Hij droogt heel snel en droogt mooi op. Ik vind het een mooi zomers lakje en daarnaast erg prettig voor ons Nederlanders om te hebben aangezien we toch meerdere gelegenheden hebben hier waar oranje nagellakjes goed van pas komen!

Essie Ruffles and feathers

Ook Ruffles and Feathers heeft twee laagjes nodig om dekkend op de nagels te komen, en ik heb gemerkt dat hij iets minder snel droogt als de andere twee kleuren, hij blijft wel lang zitten ook, misschien nog wel het beste van allemaal en de kleur is werkelijk prachtig.

Dit was mijn Essie Vuurdoop en ik ben onder de indruk, de kwaliteit van de nagellak is inderdaad echt heel goed en de kleuren zijn prachtig!

Ik weet zeker dat het niet bij dit setje gaat blijven! Ik vind Essie zeker een aanrader So Far!

En natuurlijk helemaal wanneer je drie van die leuke lakjes kan scoren bij Big Bazar voor 3,99€

Hebben jullie al Essie lakjes gescoord bij Big Bazar?

 

Advertenties

6 thoughts on “Budget tip: Essie Nagellak Bij Big Bazar.

  1. Ghihihi ook ik had hiervoor nog geen Essie lakjes tussen mijn stash! Ik heb 2 setjes bij de Big Bazar gekocht waaronder deze die jij beschrijft. Fijn dat het een positieve review is, ik heb ze zelf namelijk nog niet geprobeerd. 😉 Xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s