MUA Lippenstiften 4x…

MUA lippenstiften Shade 2, Persian Rose, Shade 1, Tulip

Sinds de Revolutie van een een nieuw Brits merk genaamd Makeup revolution merk ik zelf dat een ander Brits merk iets naar de achtergrond van mijn interesse is gezakt… Ik heb het over Makeup Academy ofwel MUA.

Maar eigenlijk is dat zeker niet reëel want ook MUA heeft geweldige producten voor een mooie Budget prijs.

Vandaag heb ik een review voor jullie van vier prachtige kleuren lippenstiften van MUA.

Lees mee…

MUA Lipstick

Om te beginnen was ik een beetje teleurgesteld in MUA de laatste tijd omdat sinds MUA bij kruidvat verkocht werd wij als Nederlanders niet meer konden bestellen in de webshop waar de rest van de wereld wel nog kon bestellen maar moesten naar een andere site waar de prijzen iets hoger lagen.

Dit vind ik jammer. Daarnaast is MUA nu al een tijdje in Nederland te koop maar zeker nog niet bij alle filialen van kruidvat en niet eens alle grote filialen wat maakt dat veel liefhebbers van dit merk nog steeds moeten bestellen in de webshop!

Fijn is wel dat bij een bestelling boven de 30€ je de verzendkosten voor niks krijgt.

Je kan in de webshop alleen via Paypal en Credit card betalen en niet iedereen beschikt over deze betaalmiddelen, maar ook via de kruidvat webshop kun je sommige MUA producten aanschaffen.

Lippenstiften MUA Makeup Academy

Goed dat was even mijn inleiding op MUA nu terug naar de lippenstiften die in een mooie zwarte hulst zitten met zilveren letters erop en een bovenkant waarbij je altijd de daarwerkelijke kleur kan zien, heel fijn als je ze opbergt in je stash!

MUA Lippenstiften Shade 1, Shade 2, Persian Rose, Tulip

De lippenstiften hebben achterkantjes waar je de kleur door kan zien vertelde ik net al, maar het leuke hiervan is dat je de achterkantjes eraf kan schroeven en dat je dan een klein potje met lippenstift erin hebt, heel handig voor bijvoorbeeld een makeup artist of als je weinig ruimte hebt en wel plek voor een klein potje met een kwastje!

MUA Lippenstiften Shade 2, Persian Rose, Shade 1, Tulip...

Wat ook heel prettig is aan de Lippenstift van MUA is dat ze heel erg Budget zijn.

Je kan ze HIER kopen voor 1,32€ per stuk!

Shade 2, Persian Rose, Shade 1, Tulip  Lippenstiften MUA

Ik heb al meerdere kleuren van de MUA lippenstiften en over de meeste ben ik erg tevreden, de kleuren zijn mooi en het pigment is goed, Deze kleuren lagen echter in mijn nog te reviewen lade!

Deze kleuren vind ik ook erg mooi bij elkaar moet ik zeggen maar je draagt er natuurlijk maar 1 tegelijk.

Dit zijn de kleuren: Shade 2, Persian Rose, Shade 1 en Tulip.

MUA Lipstick shade 1, Tulip, Shade 2, Persian Rose

Op de zijkant van de lippenstiften staat de naam van de kleur van de lippenstiften, echter wel op de dop wat vrij onhandig is… en de sticker is uitvouwbaar zodat de ingrediënten er ook nog in staan.

Swatches MUA Lipstick Shade 2, Persian Rose, Shade 1, Tulip

De Swatches van de lippenstiften zijn zeker niet teleurstellend, ze zijn heel goed. Ook het pigment van deze 4 kleuren is geweldig en je kan zien dat de lippenstiften mooi creamy zijn.

Van links naar rechts… Shade 2, Persian Rose, Shade 1 en Tulip.

Shade 2 lipstick MUA

Shade 2 is een prachtige Berry kleur, het pigment is goed maar het minst goed van deze 4 kleuren. Het is echter wel een kleur die in mijn straatje past maar ik draag dan liever Berry Bradshaw van Catrice. Die is voller van kleur.

MUA Lipstick Persian Rose MAC Candy Yum Yum Dupe

Persian Rose heb ik al eens eerder behandeld in een Dupe artikeltje… Persian Rose is namelijk een bijna perfecte dupe van MAC Candy Yum Yum. Persian Rose is een prachtige gepigmenteerde fel roze kleur die geweldig is voor de zomer en de lente die in aantocht is.

Hij is creamy en voelt goed aan op je lippen daarnaast blijft hij ook goed zitten.

Zeker voor 1,32€ wat de lippenstift in de webshop kost is dit een geweldige kleur voor de zomer en een perfecte dupe van Candy Yum Yum voor het kleinere budget.

Look met MUA Lippenstift Tulip

Ook Tulip is een mooie lente en zomer kleur, een lieve zachtroze kleur met een goed pigment.

Zeker wanneer je wat meer kleur hebt op je snoet is dit een mooie kleur en ik ben er ook zeer tevreden over! Een mooie kleur.

MUA Lipstick shade 1

De laatste kleur die ik voor jullie wil reviewen is Shade 1, een mooie wijn rode kleur met een koele ondertoon. Een creamy lippenstift die goed blijft zitten en met een geweldig pigment zoals je kan zien, ik zag alleen later pas op de foto’s dat ik iets van een vlekje had… oeps!

Ook Shade 1 vind ik een prachtige kleur zeker voor speciale gelegenheden!

Mijn mening over de MUA Lippenstiften blijft ongewijzigd! Ik vind ze geweldig en ook deze lippenstiften krijgen een mooie eren plaatsje in mijn stash! Budget vriendelijk, mooi van kleur, goed van pigment etc! Ik kan ze zeker aanraden!

wat vinden jullie van deze kleuren lippenstiften?

 

Advertenties

13 thoughts on “MUA Lippenstiften 4x…

  1. Terwijl ik dit artikel zit te lezen bedenk ik mij ineens dat ik geen 1 MUA lipstick heb, eigenlijk belachelijk, want ik sta van de week nog te kijken voor het schap….helemaal alsik zo naar aldeze prachtige tinten kijk…Ze zijn echt allemaal even mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s