Sleek Showstoppers Palette.

Sleek Showstoppers Palette

Hij is nog maar schaars te krijgen maar ik heb hem nog weten te bemachtigen… Het Sleek Showstoppers palette, het palette met het beste van het beste van Sleek, de mooiste kleuren uit voorgaande paletten zijn terug te vinden in het Showstoppers palette!

Ik ga hem vandaag uitgebreid aan jullie laten zien!

Sleek I Divine Showstoppers palette

De voorkant van het doosje waarin het palette zit is vrij saai, niet wat we van sleek gewend zijn met de meestal zo kleurrijke verpakkingen.

Showstoppers palette sleek

De achterkant is mooier, die laat alle kleuren oogschaduw zien en wel gebroken en verkruimeld! En meteen kan je zien wat voor een prachtige kleuren er te vinden zijn in dit leuke palette.

Ingrediënten sleek showstoppers palette

Uiteraard zijn ook de ingrediënten terug te vinden op het doosje en het een en ander aan informatie.

showstoppers

Het palette zelf is zoals alle andere paletten van sleek, en dat vind ik ook heel prettig, het enige nadeel is dat je de oogschaduw kleuren niet door de deksel heen kan zien en dat je altijd de doosjes open moet maken om te kijken welke kleuren waar ookweer precies inzitten.

Van sommige weet je het uiteraard maar soms heb ik ook wel eens een kleur nodig (zoals toen ik Anne als Elsa ging opmaken) en dan moet ik echt even zoeken naar het juiste doosje met de juiste kleur.

Showstoppers oogschaduw palette

Wanneer je het doosje opent zie je behalve de prachtige kleuren oogschaduw een folie met de namen van de oogschaduw kleuren erop. Persoonlijk vind ik dit onhandig, ik maak er een foto van en gooi het folie weg.

Een tip die ik vaker heb gelezen is dat je de folie op de spiegel plakt, maar ik wil de spiegel nog wel eens gebruiken dus voor mij persoonlijk werkt dat niet.

showstoppers oogschaduw palette van sleek

Wanner je de folie eraf haalt vind je daar de 12 oogschaduw kleuren. Een goede mix tussen mat, glanzend en zelfs glitterende kleuren.

showstoppers palette van sleek

De kleuren zijn ook heel divers en dat is ook logisch aangezien ze uit verschillende paletten komen. Je kunt er natuurlijke tinten in vinden, felle kleuren, glitter tinten, Highlighters en kleuren om een mooie smokey eye mee te maken.

Sleek Showstoppers palette...

Hier nog even de kleuren van dichtbij, stuk voor stuk zijn het prachtige kleuren zoals we eigenlijk gewend zijn van sleek, ik sla dan ook bijna geen palette over, ik geloof dat ik er 3 niet heb.

Swatches showstoppers palette Sleek

De swatches (die ik lekker scheef heb gezet dit keer…) vallen ook zeker weer niet tegen! Prachtige kleuren met een geweldig pigment.

look

Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt met het palette, ik koos voor groen met grijs, daarbij koos ik voor mat en glanzend grijs.

Look met sleek showstoppers palette

De groene kleur bracht ik aan over het bewegend ooglid, de mat grijze kleur bracht ik aan in de arcadeboog om mijn ooglook wat meer definitie te geven en de glanzend grijze kleur bracht ik aan in de buitenste ooghoeken uitgeblend naar de arcadeboog.

Look with sleek showstoppers

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ook dit palette van sleek heel mooi vind, de kleuren zijn leuk bij elkaar, je kan er veel kanten mee op en er valt goed mee te werken en te blenden.

look met hubby

En soms dan ben je wel eens foto’s aan het maken en duikt mijn man ineens op een foto! Om hem terug te plagen zet ik de foto daarom in het artikel…

Ik vind Sleek een geweldig merk en bijna ieder palette vind ik een succes.

Wat vinden jullie van dit palette van sleek?

Advertenties

8 thoughts on “Sleek Showstoppers Palette.

  1. Wat een mooi palette! Ik moet zeggen dat die achterkant met die afbeelding van kapotte oogschaduws mij wel even liet schrikken; ik dacht even dat je het palette helemaal kapot binnen had gekregen haha!

  2. Wat een heerlijk palette om te zien, er zitten kleuren in die mij echt heel erg aan spreken..zeoalsde beetje oranjeachtige, amazing is die!….de ooglook die je ermee gemaakt heb is ook echt onwijs mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s