Ziaja Natural Olive Lip Balm…

Ziaja Natural Olive Lip Balm...

Als kind al was ik dol op olijven en dat is altijd zo gebleven. Mijn dochter heeft dit ook van mij geërfd terwijl de rest van het huis een olijfje liever laat staan.

Niet alleen vind ik ze lekker om te eten, ik vind olijf olie en het voedende en verzorgende karakter van de olijf heel fijn.

Toen ik van Ziaja het een en ander uit mocht zoeken om te reviewen voor jullie koos ik dan ook voor een aantal producten uit de Natural Olive lijn.

Vandaag review ik de lippen balsem uit deze lijn voor jullie…

Lees mee…

Ziaja Natural Olive Lip Balm

De lippenbalsem zit verpakt in een leuk vrolijk knalgroen doosje met witte letters erop.

De lippen Balsem is hygiënisch verpakt wat ik altijd wel heel prettig vind, zo weet je zeker dat niemand er aan heeft gezeten en dat je een schoon en fris product hebt aangeschaft.

Natural olive lip balm Ziaja ingrediënten

Op het doosje is ook wat informatie over de lip balm terug te vinden en de ingrediënten.

De ingrediënten lijst deed me een beetje schrikken, het eerste ingrediënt op de lijst is namelijk minerale olie, Minerale olie is wel afkomstig van fossiele plantaardige olie (die vervolgens heel erg veel bewerkt is…) maar heeft als eigenschap de huid te over hydrateren waardoor het eigenlijk op den duur de huid lui maakt en juist uitdroogt. Je blijft daardoor smeren. het werkt zeg maar “verslavend”.

Toch zitten er ook verzorgende ingrediënten in zoals de olijf olie!

Echter als je geen fan bent van Minerale olie is dit niet het product voor jou!

Lip Balm Ziaja Natural Olive

In het leuke groene doosje zit een schattig wit tubetje die het tegenovergestelde is van het groene doosje, het tubetje is namelijk wit met groene letters.

achterkant natural olive lip balm ziaja

De tube bevat 10 ml product.

Ziaja Lippenbalsem Natural Olive

Er zit een tutje aan waarmee je makkelijk de balsem aan brengt op je lippen.

lippenbalsem Ziaja

De Balsem is wat groenig van kleur en lijkt vrij dik wanneer hij uit de tube komt.

swatches ziaja lippen balsem natural olive

Op de hand merk je echter dat hij vrij snel smelt tot een dunnere substantie.

lippen met lippenbalsem ziaja

Op de lippen voelt hij heel dun aan en eerder als een gloss dan als een balsem.

En ik moet eerlijk zijn… Ik ben geen fan van dit product, hij is voor mij te dun om als Balsem te gebruiken en zeker niet voedend genoeg en dat is voor mij toch wel een must wanneer ik een lippen balsem gebruik.

Ook vind ik de smaak overheersend en dat is niet lekker wanneer je niet veel later wat wil gaan drinken of eten.

Daarnaast vind ik het jammer dat het hoofdbestanddeel Minerale olie is terwijl ze er zoveel meer van kunnen maken.

De geur is wel lekker fris en als lip gloss is hij prima te gebruiken.

De Balsem is HIER verkrijgbaar voor 2,49€  wat natuurlijk wel heel budget vriendelijk is.

Ik vind Ziaja een heel leuk merk met echt fijne producten, deze lippen balsem echter is voor mij persoonlijk een misser. Het is natuurlijk persoonlijk en als jij geen moeite hebt met minerale olie en van een dunnere balsem houd is deze lippen balsem voor jou heel geschikt. Je kan hem dan ook prima als gloss over een lippenstift dragen en je lippen iets van verzorging meegeven door de olijf olie die erin verwerkt is.

wat vinden jullie van deze balsem? en hebben jullie al ervaring met Ziaja?

 

Advertenties

3 thoughts on “Ziaja Natural Olive Lip Balm…

  1. Ik ben niet zo van de lipbalms enzo, ik moet zeggen dat ik eigenlijk niet snel last heb van droge of geïrriteerde lippen. Fijn dat je er je eerlijke mening over geeft, ik weet dat je namelijk wel een fan van Ziaja producten bent! 😉 Xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s