Less is more!

PowerPoint-template-tips-less-is-more

Vandaag heb ik een artikel voor jullie met een andere kijk op Makeup. Waarom, omdat het soms goed is om still te staan bij Less is More…

Even niet nadenken over een uitgebreide look, ook al is het geweldig om mooi gemake-upt door het leven te gaan het is ook wel eens prettig om het lekker neutraal of natuurlijk te houden, de nude look.

Lees mee…

Puur natuur het leven door, oftewel geen liters mascara meer op je wimpers, geen kleurenfestijn op je ogen meer, maar gewoon lekker naturel. Het voordeel is dat je ’s avonds meteen je bed in kunt duiken en in de ochtend wat langer kunt blijven liggen, want ja: het make-up op- en afdoen hoeft niet meer! Aan het begin zal het even wennen zijn, zo’n blote billen gezicht, maar na een tijdje raak je er aan gewend en zal je het gaan waarderen.

Look met Forever Nude palette Bh Cosmetics

 

Nude make-up

Het blote billen gezicht is toch is behoorlijk bloot, maar net niet helemaal. De no make-up trend gaat vooral in op het principe: less is more. Donkere kringen en vervelende rode bultjes of vlekjes mag je uiteraard weghalen met wat foundation of een concealer. Door te werken met zogenaamde complementaire kleuren kan jij deze vlekjes op een bijzondere manier neutraliseren. Deze complementaire kleuren zijn de kleuren die tegenover elkaar staan in de kleurencirkel. Zo kan je rode puistjes of vlekjes wegwerken met een groene concealer.

nude confidence van oriflame the one

Door een beetje te spelen met je camouflage kan je precies de punten accenturen waar jij trots op bent. Zo kan je jouw jukbeenderen of lippen accenturen door camouflage te gebruiken die één tint lichter is dan je eigen huidskleur. Het omgekeerde geldt ook: gebruik een donkerdere tint om bepaalde punten naar de achtergrond te brengen, zoals je neus of voorhoofd. In vele parfumeries zijn speciale make-up setjes verkrijgbaar die je helpen bij het high- en lowlighten van je gezicht.

Shapen highlighten foto

Wist je dat een foundation met glanseffect wat vloeibaarder is dan een matte foundation, en daardoor veel natuurlijker oogt? Super handig om te gebruiken bij het verwezenlijken van jouw puur nature look!

Mascara

Ben jij een brunette? Kies dan eens voor een andere kleur mascara dan zwart, zoals licht- of donkerbruin. De combinatie met het bruine haar zorgt voor een extra volumeboost van je wimpers. Voor de girls met blauwe of grijze ogen is een ander probeersel zeker eens de moeite waard: paarse mascara! Door het gebruik complementaire kleuren zullen jouw ogen met deze kleur mascara stralen als nooit te voren! Maak onderweg gebruik van een handig tasje of hoesje om jouw mascara overal mee naartoe te nemen. Indien je kiest voor een portemonnee hoesje, kan je zowel je pasjes, als je make-up als je telefoon in dezelfde case kwijt. Handig!

Smartphone in smartphone wallet van fab Ipodhoes.nl

 

Is jouw naturelle look er klaar voor? En heb jij je netjes in gehouden met een simpel mascaraatje en een glanzende foundation voor wat high- en lowlights? Dan ben je klaar om de buitenwereld jouw puur nature uitstraling te laten zien. Maak voor vertrek nog een leuke selfie met je telefoon of haal je selfie stok uit de kast voor een nog beter resultaat!

2192728

 

Hoe sta jij tegenover een naturelle of minimalistische look? wat vind jij van Less is More?

Advertenties

2 thoughts on “Less is more!

  1. Tja, het gebeurd echt regelmatig dat ik helemaal geen make up draag, ik heb er ook niet echt problemen mee om het niet te dragen, alleen mijzelf opmaken is een relaxmomentje voor mijzelf en dat vind ik wel heerlijk om te doen….de nude make up, vind ik wel erg leuk, al zie je meestal wel dat het heel erg “gemaakt” is…en dan vind ik het niet leuk om te zien….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s