Eau de parfum “Dance to Life”van Mary Kay…

Mary Kay Parfum Dance To Life

Nog niet zo lang geleden zat in 1 van de beautyboxen de parfum “Dance to Life” van Mary Kay, hoe gaaf is dat… Dat je gewoon een volle fles parfum ontvangt in een beautybox!

Vandaag ga ik hem voor jullie reviewen!

Eau de parfum dance to life Mary Kay

Om te beginnen komt de parfum in een prachtig goudkleurig doosje met een soort lichtjes effect erop. het logo staat op de bovenkant en op de achterkant staan de ingrediënten.

Het doosje heeft zeker een chique uitstraling en ik vind het erg mooi.

Ik bewaar parfum altijd in het doosje, wist je dat je parfum het beste op een donkere plek kunt bewaren? dan blijft de geur langer in tact! Bij mij zitten ze in de doosjes en dan nog in een la!

Heb je wel eens dat een geur anders lijkt te ruiken? Dat komt omdat de alcohol die in de parfum zit vervliegt, de geur word dan oud, hier heb je minder snel last van als je de parfums op een donkere plek bewaard.

Eau de parfum Dance to life

De fles is heel erg mooi, een beetje kegelachtig van vorm met een ombre effect van roze naar doorzichtig met mooie letters erop. de naam Mary Kay staat op de rand van de dop waar ook het goud van het doosje weer terug komt.

Mary Kay Parfum

Deze fles van de Eau de Parfum “Dance to Life” bevat 50 Ml parfum.

“Dance to Life” van Mary Kay is een Eau de Parfum wat inhoud dat het meer geurbestanddelen heeft als bijvoorbeeld een Eau de toilette, een geur word daardoor vaak wat intenser.

eau de parfum mary kay dance to life

De Eau de parfum “Dance to Life” is een jubileum editie die werd gecreëerd vanwege het 50 jarige bestaan van het merk Mary Kay. Hij is gemaakt voor alle vrouwen die dansend door het leven gaan!

De Eau de parfum is verkrijgbaar zolang de vooraad strekt en is daarbij een limited  edition.

Dance to life Mary Kay

  • De topnoten bestaan uit geuren van verse appels en Rose de Mai.
  • De hartnoten bekoren met jasmijn en magnolia.
  • De basisnoten verleiden met vanille en warme amber.

 

Spuit tutje dance to life mary kay

Op de fles zit een mooi goudkleurig spray tuutje, het past helemaal goed bij de stijl van de fles en het doosje en daarnaast werkt hij ook goed, je hebt ook wel eens parfums waarbij het tuutje een beetje lekt maar het tuutje van de fles van Mary Kay werkt echt super!

Dance to life

Ik vind het altijd moeilijk om een geur te omschrijven, maar deze geur is bloemig, vrouwelijk en vrij intens! Ik hou zelf wel van intense geuren.

Ik vind wel dat je in het begin goed de alcohol ruikt maar dit trekt gauw weg en de geur blijft dan ook goed lang hangen en vervliegt niet snel.

Hij is HIER verkrijgbaar voor 50€ voor 50 Ml

Ik vind het een lekker luchtje maar ik zou hem bijvoorbeeld niet nog een keer opnieuw kopen, nu echter heb ik hem geregen en ga ik hem zeker met veel plezier gebruiken!

hoe lijkt jullie deze parfum?

 

Advertenties

3 thoughts on “Eau de parfum “Dance to Life”van Mary Kay…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s