Bohemian Stijl cross body tas van Giessie.com

Bohemian style tas van Giessie.comKen je dat? dat je iets ziet en dat je meteen verliefd word op wat je ziet? Dat had ik toen ik op een schattig marktje in Nieuwegein een kraam zag van Giessie.com met leuke Ibiza stijl accessoires, Bohemian stijl tassen, Boot belts, riemen, sieraden en alles in vrolijke kleuren.

Hoi je van de Ibiza of Boho stijl dan is Giessie.com helemaal jou webshop.

Ik ga jullie vandaag mijn nieuwe grote liefde laten zien en vertellen hoe het allemaal is gegaan!

Bohemian Cross-Over tas giessie.com

Deze Bohemian style tas werd al snel mijn grote liefde bij de kraam van Giessie.com. En zo raakte ik aan de praat met de eigenaresse van deze leuke vrolijke kraam.

Zij vertelde dat zij een webwinkel zou gaan beginnen en ik vertelde haar over mijn blog… Zo besloten wij te gaan samenwerken en net voor de feestdagen kreeg ik mijn grote liefde deze geweldige tas opgestuurd.

Zoals jullie misschien wel weten werd ik toen ineens heel ziek en heb ik even een tijdje niet geblogd. Toen ik wel weer ging bloggen besloot ik even te wachten tot een goed moment om ergens mooie foto’s te kunnen maken!

Giessie

Mocht je deze tas net zo leuk vinden als ik en daarbij van het ibiza Boho stijltje houd ga dan zeker even op haar webshop kijken. Tover bijvoorbeeld je simpele zwarte laarsjes om tot hippe Ibiza laarsjes met de Boot belts, Scoor een geweldige sjaal met franjes volgens de laatste trends of vind die tas die bij jou past! Al dit en meer is te vinden in de webwinkel van Giessie.com.

Geborduurde bohemian style tas van giessie.com

De Boho tas is geweldig gekleurd, mooi geborduurd en met leuke details zoals fransjes en belletjes.

De tas heeft ook handige hengsels om hem mee te dragen, daarnaast is het een fijne stevige tas.

bohemian style geborduurde tas giessie.com

Wat ik ook heel prettig vind aan de tas is dat hij een Cross-Body of Cross- Over hengsel heeft, je kan hem daardoor zo dragen dat je je handen vrij hebt! Heel prettig tijdens het shoppen, of wanneer je bijvoorbeeld gaat fietsen!

binnenkant tas giessie.com

De tas is stevig van kwaliteit, een tas die lang meegaat! En daarnaast is hij ruim van binnen en heeft hij ook een klein vakje binnenin! Heel prettig om bijvoorbeeld je telefoon te beschermen van de rest van je spullen.

Details Giessie.com tas

Ook aan de achterkant van de tas zit nog een klein vakje waar je bijvoorbeeld je sleutels kunt opbergen zodat ze de rest van je spullen niet beschadigen.

Het ritsje is ook weer een leuk detail aan de tas.

details tas giessie.com

Aan de tas zitten vrolijke belletjes, de belletjes maken ook een klingel geluid. Soms komt dat even niet uit en dan vouw ik de belletjes even naar binnen, een tip die ik van de eigenaresse van Giessie heb die zelf ook de tas in gebruik had!

De belletjes staan heel leuk aan de tas, het geeft de tas echt iets extra’s en past goed bij de boho stijl!

Je kan in de webshop Giessie.com kiezen voor meerdere soorten borduursels en meerdere soorten kleuren belletjes.

geborduurde details tas giessie.com

De borduursels zijn ook werkelijk zo prachtig! Nou heb ik jullie vaker verteld dat ik dol ben op vlinders en ook op deze tas zitten prachtige vlinders geborduurd. De kleuren zijn vrolijk en mooi maar ook weer heel goed te combineren! de tas past bij vrijwel alle kleuren.

Bohemian tas cross over van giessie

Tijdens het familie weekend van mijn moeders 65e verjaardag nam ik de tas mee, handig want we gingen shoppen in Batavia stad, we gingen ook op de Batavia want ja… Mijn zoon moest natuurlijk eens op een echt groot “Piraten”schip geweest zijn. (dat was het voor hem natuurlijk, de Batavia is een VOC schip!)

tas giessie

Ik heb de tas met veel plezier gedragen, ik kon mijn camera naast mijn gewone spullen ook gemakkelijk in kwijt.

Look met bohemian style tas van giessie.com

giessie tas geborduurd bohemian stijl

Op de “Batavia”moesten we vele smalle, hoge en enge trappetjes op en af, wat was ik blij dat ik mijn Boho stijl Giessie tas bij me had die ik lekker cross-body kon dragen!

outfit met giessie tas

Behalve dat hij handig is, is hij ook heel stevig en kwalitatief goed, en ik vind hem zo mooi.

Voor wie zich afvraagt of je last hebt van de belletjes… Nee totaal geen last van, al vouw ik ze soms naar binnen.

De “korte” hengsels zijn ook heel prettig, ze zijn namelijk lang genoeg om ook over je schouder te hangen.

Deze tas is echt mijn nieuwe liefde op fashion gebied! Ik ga hem zeker met veel plezier en liefde dragen.

De tas is HIER verkrijgbaar voor 30€. Er zijn diverse stijlen verkrijgbaar.

 

Advertenties

4 thoughts on “Bohemian Stijl cross body tas van Giessie.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s